What’s Wrong With MySpace Girl(s)

I’ve blogged before about Web Amenities and It’s Misfortune. Well, this is somewhat a continuity of that post.

mysp_1.JPG

Few years back, someone told me you can pickup chicks at Myspace. Even the guys on rugby field seconded. Well, the above screen capture surely eliminates the possibility of being untrue.

At 15? You’ve got to be kidding me girl!

There’s perfectly nothing wrong with making new friends on the Internet, I myself have a few crush (among my readers, I will NOT name them). But I believe there needs to be a common understanding before eloping one another.

At 15, all I cared was how to beat Rustam, my 100m nemesis and scoring 8A’s in PMR. Girls and exploring sexuality was beyond my comprehension. Mind you, I’m not g4y.

It tickers me, should there be a higher supervision of teen’s Internet activity? An algorithm that can block the limitless Internet? An alternative to placing your home computer in the living room?

As an elder brother who’s tech savvy, I monitor the traffic in and out of the house. So if anyone starts getting kinky or leeching torrent files like mad, I’ll disconnect them from the Wifi. And when they ask what happened to the net, I’ll shift the blame to TMNet.

There’s more to Internet than Facebook, MySpace and Friendster. Start watching ‘you suck at photoshop‘ or pickup the blogging hobby, anything, as long as it doesn’t breach your parent’s trust.

ps: Starting to laze around these days. I probably need a good kick in the ass to get up and move about.

pss: The girl is now 16 and No, I’m not depressed because the message wasn’t addressed to me.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 108 Comments

  1. La u ni..NH saje nak turn on u virgins…

    Best time for sex pompuan belasan tahun la. Kalau tak rasa lagi ru..gila. dah keje mane ada masa nak sex..too late not jijik…chika

    Pompuan arab kena maen 9 tahun je..tak caya tanya khomeni..

  2. arowana..ko bunyi mcm jurutera tak pernah tgk puki je.. 😀 😆

    salahkan NH naikkan bulu semanagatko..dia nak traffic ke blog dia.. tulis sikitlah pasal seks..ko pun meloncat..

    kesian..ko ni..get a life man

  3. tengs for the myspace link, baru teringat i pun ade myspace… ouch! thats so horny…

  4. kalau berani jom lumba jalan kaki 30m berpagar la aweh!

  5. Oh my word.. She was only 15 when she sent that message?!? 😯 Geez…. I don’t get it, why is she so desperate for sex?!?! 😕

  6. aku kalau knal2 dgn budak pompuan ni, aku takkan tanya dia dara ke tak, sbb aku tahu.. gadis2 melayu sensitif, kalau bukan pecah dara guna ular, mungkin guna jari.. aku pk lantaklah.. itu masa muda.. nak buat camne.. nak cari yang suci2 sgt pun buat pe.. hehehehe

  7. gila lah.. have they no shame writing such thing.. sorry la i hate myspace cause my ex likes myspace so much (maybe because of all the gediks he comments and message) hehe.. sorry la NH lepas geram in your blog pulak.. ya lor.. 15 baru fikir” ada ke laki nk suke aku ni” or have secret crush on older guys.. but not this kind of things.. god i’m so innocent compare to them..

  8. erkk…tak terkejut. tak payah pergi jauh, tgk kiri kanan pun dah nampak macm2 peel bebdk zaman sekarang. mrk dah tak malu2 tunjuk ‘kemesraan’.

    anyway, jgn marah lak. bukan semua. tp yg minoriti tu la mempalitkan nila pd sekawah susu.

  9. Fatwa kata OK. Selamat Berzina!

  10. pompuan nih mmg wasted.malaysia’s future is on a doubt =c

  11. 15 –> playing in the jungle.
    16 –> still playing in the jungle.

    A lot of games played at the jungle during that time including hide n seek. But mostly its adventuring into the jungle and bringing out some jungle vegetables n so on.

  12. My sister used to get a message from a guy, telling her to be a slut.. 😡
    at 15 I’m still innocent girl. 😀

  13. Addicted to myspace when I was form 5 for few months. The I felt bored.

  14. err…fatwa mana tu enchik?

  15. minoriti?aku rasa hampir majoriti saja. nak tengok orang baik² dah semakin susah sekarang ni.

  16. apa ni, ikot ayat beta. silakan mengayat sendiri…

  17. dude! bkn aku tak pernah ngk puki. cuma aku sedey dowh. umo mcm diorg, bkn seks jd keutamaan. pelajaran yg penting

    aku tak rasa NH tulis benda ni sbb nk dpt trafik. trafik dia hr2 pn dh cukup byk.

    apakah kalau dikelilingi puki, baru dikira ada life? please…

  18. Woo man… Murah gila. And I was wondering, tak kan tak ada rasa malu kot.

    … at the age of 15, I dont know what is Myspace or anything yg sepupu sepapat dgnnya. I tau mIRC je, tu pun selalu chat dengan budak2 from my kolej je…

    apa-apa pun, parents la yang patut monitor anak2 diorang. tak salah if they sign up join je myspace tu, fs ke, fb ke or apa2 je la and jadi anonymous. pakai je nama apa2, just to protect their anonymity…. i think this is one of the best ways yang boleh diguna untuk kenal and jaga anak2…. cara nak monitor pun kena la ikut peradaban.. 😛

  19. eleh.. eksen.. at the age of 15 you bukan gago belajar ka? bukan you scorer ka? 😛 😛 😛

  20. kamu taw.aku rase aku setuju dgn point kamu tentang mungkin lelaki yg tulis msg tu sbb ade byk kes,psl ex-bf yg bengang,tak puas ati bla..bla etc tahap gaban kt ex-aweknye then die balas dendam dgn care begini n etc..

    yg tang gamba seperti slut wannabe tu maybe mase zaman bercintan-cintun bagai nk rak tu mereka kongsi2 anto gamba.almaklum skang neh couple takde segan silu pon.bf ngan gf tu bagai laki bini daaaa.. 🙁

  21. sy setuju je dgn apa aeropama kata. even imam shafie dah pesan awal2 dh yg otak seorg lelaki boleh dilemahkan dek 2 benda je. sex yg byk dan makan yg berlebihan. kalau dua benda ni dihadap byk2, rosak la sorg laki tu. mmg betul pn. tu la dua benda musuh kpd sorg laki skrg ni. get a life restu. even marriage is not all about sex. ada byk lg benda yg kena difahami yg terkandung dlm perkahwinan. ni kn pulak klu belum kawin. sy rasa awk kena reset balik ur minded.

  22. what the fuck is wrong with that girl?

    oh yeah, I’ve stumbled upon these kind of girls. Sad lah.

  23. at 15, i was writing moffatts fiction hihihihi
    oh i also had my irc scripts!!! edited org nye and claimed it mine tapi tapi tapi had a heck a lottt of gedik quotes and useful actions dekat popup menu tuh ;p

  24. i think he was being sarcastic, no? hehehe

  25. hmm, a closer look at the pic got me wondering whether this was photoshopped..

  26. oh gosh!
    at 15, i just started to use the internet! (and accidentally melambungkan bil telefon rumah hahaha – dial up je)
    and because of that dad subsribe to streamyx haha

    and what i did was.. learning html LOL

    it’s no longer funny that kids these days are hard to predict
    pandai tu mmg lagi pandai from us when we were their age, but then, also “pandai” in stuffs that they shouldn’t start “doing” LOL

    it freaks me out when i think of my lil bro doing that kind of thing
    my dad banned him from playing online games a few years ago due to him, learning vulgar words

    parents should know.. or to put it simple.. be nosy about their kids
    don’t let them go to the CCs because.. god knows what sort of things they surf

    perghhh.. rosak budak2 skrg

  27. ehhh?? kesiannya budak2 zaman sekarang nie… sampai bleh terfikir mcm tu…

  28. 😯 hebat tull budak tu..tapi tak dinafikan pekara camni mmg ada..budak 15yrs old skrg dah macam umur 20+

    pengakuan: dah pernah kena mcm NH tapi nasib baik iman masih kuat 🙄

  29. eh? ular.. ape tu?

    oit.. jangan underestimate eh… banyak lagi yang dara kaw kaw punya… 👿

    tu la korang, nak cantik muka je.. akhlak tak check betul2.. identiti gadis pun tak pass lagi. 😉 😛

  30. … tapikan guys, (or girls?) kita takut gak if ada orang exploit.. ambik gambar perempuan pastu, diorang “kotorkan” perempuan tu dgn buat apa yang kat picture atas tu.. tak ke????

    possibilities ada kan?

  31. bout that myspace,permainan teknologi semua itu..

    tentang budak zaman sekarang?heh…sudah jumpa la..kasi puki hanya untuk topup yg tak seberapa

  32. LOL.. you remind me of my big bro. He does the same thing at home (Dang you tech-savvy geeks!!!). He blocks access to certain sites my sister likes frequenting, tho in his case i’m sure it was just to push her buttons. 😛

    p/s: 15 year old? shocking!!

  33. ➡ Biar betul ayat die camtu.. Pelik tul la. Muda-muda lagi..

  34. ini pertanda dunia hampir kiamat… ➡

  35. google? haha. terang-terang dalam screenshot tu ada url myspace dia. tak payah google, taip terus je. 😎

    aih.. budak-budak nih.. tak tau lah apa nak jadi.

  36. Memang betul kalau tak de puki pun boleh..tapi bak kata P Ramli dunia bukan syurga kalau tanpa wanita…

    Tapi kalau anda lelaki lemah libido jangan khuatir..ada makanan berkhasiat yg bleh dimakan. Dan jgn lupa bersenam.

    Bagi Sarah pula..jgn risau jika anda tiada minat seks. Cuba jumpa terapi jika anda frigid.Kome pompuan melayu dah kena brainwash dgn ustazah supaya jadi sexless dan hodoh semasa sekolah kebangsaan dulu sebab tu kome tak minat seks.

    Seks yang banyak? kahkahkah…arowama, nh mana ada seks langsung…kakakah..seks yg banyak. kome pompuan dah 27 tahun tak pernah kena fuck lagi..semua dara kawkaw.. semua buat jeruk je…

    Masaalah kurang seks adalah…Sarah jgn caya sgt bab2 imam ni. Dia orang arab cara hidup memang lain. Seks memang banyak.
    Pompuan arab umur 9,10 tahun dah mula kena fuck..tapi kita consider mcm paedofilia pula.

    Yelah tu…marriage is not abt seks.. tell that to datuk k ke..norman hakim ke….ajai ke…zul m osman…semua tinggal bini bila dapat puki baru…

    Modal pompuan senang..muka yg cantik…bodi yang mcm kerengga..punggung yg padat…hmmmmm

  37. menakutkan. huhu.

  38. aku penah baca kat internet cakap teenagers are getting hornier each day kat US due to the substance that they drink in their water and in the milk.

    ntahlah…

    aku rasa semua nie due to pengaruh barat, mostly, that our local teenagers are rampaging horny smacam…

    p/s:- used to get those messages from twinky boys at roughly 15 years old… really disturbing, mind you…

  39. enough said, this is too much.

  40. Yoooo je budak MS tu..
    Ntah betul ntah tak..
    tapi memang bebudak zaman sekarang ni makin menggila..
    Masa umur aku 15 tahun.. aku tau main game Street Fighter je …

  41. :mrgreen: bodohlah betina 2..xjaga maruah langsung…
    kalau lawa xyahlah ajak2 cam2…sadis….
    memalukan kaum hawa jerk….. :down:

  42. hmm lepas aku g utp, hujung minggu kekadang balik jumpa member2 lama aku.. dgr citer2 diorang.. agak jelik gak aa mendengar.. tambah bila aku g cc tgk budak2 ngan mespes siap citer camnih

    “minah nih pernah hantar gambar bogel kat aku nak kaple ngan aku.. ko try aa dia, senang dapat punya”

    dari gaya dia cakap mmg serius, bukan sembang2 kosong punya

  43. i dont think owner pnyer bdan tu wujud la….
    saje je kot…
    xpun die saje create sbb nak tarik perhatian org2 yg mmg gatal..hehehe
    tapi, memang xde maruah la girl mcmtu… 😡

  44. agree..!!! \o/

  45. myspace whoreeee! literally. ahah

  46. tlg jgn samakan semua prmpn Arab. cett! ❗

    Simpan la apa yg ada tu. Takkan sng2 nk bg kat ssp je ❓

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: