Categories
Serious Matters

What’s Wrong With MySpace Girl(s)

I’ve blogged before about Web Amenities and It’s Misfortune. Well, this is somewhat a continuity of that post.

mysp_1.JPG

Few years back, someone told me you can pickup chicks at Myspace. Even the guys on rugby field seconded. Well, the above screen capture surely eliminates the possibility of being untrue.

At 15? You’ve got to be kidding me girl!

There’s perfectly nothing wrong with making new friends on the Internet, I myself have a few crush (among my readers, I will NOT name them). But I believe there needs to be a common understanding before eloping one another.

At 15, all I cared was how to beat Rustam, my 100m nemesis and scoring 8A’s in PMR. Girls and exploring sexuality was beyond my comprehension. Mind you, I’m not g4y.

It tickers me, should there be a higher supervision of teen’s Internet activity? An algorithm that can block the limitless Internet? An alternative to placing your home computer in the living room?

As an elder brother who’s tech savvy, I monitor the traffic in and out of the house. So if anyone starts getting kinky or leeching torrent files like mad, I’ll disconnect them from the Wifi. And when they ask what happened to the net, I’ll shift the blame to TMNet.

There’s more to Internet than Facebook, MySpace and Friendster. Start watching ‘you suck at photoshop‘ or pickup the blogging hobby, anything, as long as it doesn’t breach your parent’s trust.

ps: Starting to laze around these days. I probably need a good kick in the ass to get up and move about.

pss: The girl is now 16 and No, I’m not depressed because the message wasn’t addressed to me.

By NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

108 replies on “What’s Wrong With MySpace Girl(s)”

apakah budak2 zaman skang ni..
aku dulu umur 15 tahun xtau lagi ape main sex..
ringan2 pun aku xtau lagi..
eh ye ke?
ye la 2,aku skolah pompuan sume, mana la nk tau sgt sume benda 2.. 😉

baik g layan youtube..jgn g layan redtube plak..

what the hell la wei..buat malu budak manjung jer…kalau abg dia baca benda ni camana la ek? rosak akhlak ada di mana2…bebudak umah aku mmg suka layan myspace ni…aku pn dh berapa lama dh tinggal myspace aku tuh…malas nak check dh..spam byk sangat ! 😥

Horny gile minah ni…
15? Aku sangat suci lagi. Baru nak kenal apa itu seks sebab dalam silibus sains ada pasal seks.
Gadis (gadis?) ni nak bereksperimen kot. Dengan teori yang dia belajar kat sekolah.
Hahaha.

haah menteil… same laa kite pon.
tadek laa cam tuh kan… aku mengenal komputer
pon pada umur 15.. mase tuh baru le terkedek
kedek… tapi skang ni bebudak 15 siap buat
aksi porn dalam net… lagi gedebance…
dulu mase aku 15, internet RM12/half hour…
gila.. mase tu TMNUT Dial Up… demmit…
nak belajar punya pasal… bayar jugak le.. kompoi duit
belanje skolah ma.. nak belajar HTML…
But now.. you see… what happened?

Kreuger®

“So if anyone starts getting kinky or leeching torrent files like mad, I’ll disconnect them from the Wifi.”
i tried to do that in my campus but failed..lol..

Well, now you can beat Rustam, I guess. 😀

At 15, I didn’t know shit about Amazon.com
At 16, I’m thankful that I knew. 😐

I’m commenting via y FeedDemon.

itu mengacah namanya. tp kalo nk compare antara NH umo 15 ngan dak ppuan umo 15, heheh…. umo 12 pun dia org dah popwer. sbb tue akoo hampir ade 3 kekasih masa umo akoo 12 walau akoo xtaw ape2. (ppuan kan cpt dlm segala hal! terutama utk mematangkan lelaki!)

haha.. kawan aku nye friendster kena hack.. profile gambar diletak gambar lucah.. dulu kawan aku pun ada gak kena hack.. abes dijoinnye group gay.. Kekadang menda ni xleh nak caye.. senang sangat nak di hack.. lagipun Phising pun banyak.. Tapi kan x hairan la kan kalau anak2 muda sekarang ada kena molest ke, rogol ke.. Korang dah bagi maklumat diri korang secara bebas di internet.. Pastu bagi semua org tgk.. Org pun tau rutin harian korang.. hah..!! amik kau.. Ade org skodeng kau.. Ape kau nak buat..?? Delete akaun myspace…?? Sanggup ke..?

initially, community based web like myspace n friendster was created to get people together..reunite old school friends and get to know new people..i guess..things were done wrongly..

everything in this world have it’s pros and cons..it’s you who can decide..

**
last week or last two weeks i’ve read an article in malaysian newspaper..related to sajak kematian..katanya ustazah berkenaan dikenakan tindakan sebab menyebabkan murid2 takut dan tidak dapat tidur malam..Sajak Kematian dirisaukan..Hiburan pula digalakkan..

Mencintai hiburan adalah pencetus kepada kemalasan, pembunuh perasaan dan penggalak kemaksiatan, Cinta Medik lebih banyak cinta dari mediknya, filem Kami yang terang-terang mengajak pada pergaulan bebas antara remaja. Itu baru beberapa contoh. Namun adakah dikalangan kita yang berani tampil membuat laporan polis terhadap siri-siri televisyen seperti ini? Program yang terang-terang merosakkan anak kita dibiarkan begitu sahaja,dimanakah sensitiviti kita?

Apabila seorang ustazah menayangkan sajak kematian untuk mendidik anak-anak muridnya agar takutkan mati, ramai yang melenting dan melatah, kononnya anak-anak akan ketakutan, bagaimana dengan Pontianak Harum Sundal Malam? Susuk? Kuntilanak? Jangan Pandang Belakang? bukan sekadar dibiarkan bahkan diberi anugerah pula..

Hanya sekadar pandangan..maaf jika off topic komen 😀

peace!! 😎

alia_comey? *google it*

Yet to receive this kind of message. but, I know My Space ‘popularity’ especially among young Malay kids. Go to cybercafe, these kids other than playing games they will log on to My Space. Some of them probably ‘baru tumbuh bulu’. ➡

At 15, I was busy thinking of how to beat the guy from Kampung Seberang at ‘flipping cards game’.

dude! malu beb bila lihat anak remaja macam ni. mana akal rasional mereka? letak kt celah puki ke?

15 tahun fikir seks? perempuan lak tu? WTF! mana pergi pegangan agama, adab timur & kesopanan? letak celah puki lagi?

siapa harus dipersalahkan dalam hal ini?

1. Kurang penghayatan agama.
2. Didikan ibu bapa yg kurang
3. Pengaruh rakan2 sebaya (bukan dara lagi & seks luar nikah itu kool!)
4. Pemikiran remaja perempuan yg cetek (selalu aku jumpa)
5. Globalisasi
6. Pengaruh media
8. Kebodohan diri sendiri
9. Mudah percaya dgn janji2 manis jantan jalang
10. Biologi (amukan hormon di dalam badan)
11. Sila sambung

Sex adalah serius, bukan main2. awalnya mmg sedap. tp bila dh terbuncit perut, jantan jalang hilangkan diri, baru kau tahu.

ps: Anak haram kau bukan tiket utk kau perolehi hidup yg senang di kemudian hari.

it’s not managing the whole campus..instead of buying switch, i bought router..so that i can block people who use that router..but later on, the administrator will come to my room and take that router..lol..

kalau bab menyalahkan dan terus menuduh memang masyarakat handal. tuding ke diri sendiri dulu, baru buat kesimpulan kan NH?

fikir sedalam-dalamnya dan baik buruk dala apa situasi supaya dapat jawapan kenapa budak tu jadi macam tu.

– apakah ibu bapa dia seperti ibu bapa kita?
– adakah adik beradiknya terutama yang lebih tua seperti kita?
– bagaimana dengan saudara-mara dia?
– bagaimana keadaan sekeliling dia?

jangan terlalu cepat membuat kesimpulan tanpa usul periksa.

jangan terlalu ambil jalan pintas untuk menyerkap jarang apa yang akan berlaku atau telah berlaku.

sepatutnya kita selalu berada dalam keadaan menyelamat! menggunakan bahasa kasar, menyumpah sana sini. apakah itu menunjukkan budaya kita?

it could be..
just imagine the look on the face, when instead of a horny+kinky+cute girlie, he ended up with a musclemaniac guy.I couldn’t imagine a better day. served him well. 😐

“Mudah percaya dgn janji2 manis jantan jalang”

Salah satu durjana yang membiakkan penyebaran klip² video dalam kereta, hotel murah & tepi tangga.

Ron Jeremy mesti gelak besar bila dapat tahu.

dang !!…dah jumpa profile dy, lpas bongkersz kasi hint..macam xleh caya bdk cmni leh ajak nk bt bnd nih.mka cute..

cam x kena jer..maybe bukan dy kot?? maybe someone else used her profile ??

setuju.kita tak tawu ape yang die lalui (kalau betol lah cite nie) contoh, most of prostitutes were sexually abused as children.igt mental dan emosi die leh stable?mmg die ade buat salah,tp tgk balek history die nape die jadi camtuh.jgn nak jijik2 tak tentu hale.peace!

ko rang ni naif betul..cepat caya benda kat myspace.firstly yg tulis tu lelaki kut..saja acah.
secondly mungkin undercover police trap utk paedofilia..bawah 15 thn..sape jawap kena mcm kat uk..us.
3rdly..memang itu yg ada dlm hati pompuan yg dah pandai..korang virgins mane tahu tulis cam ni.. 😀 😛 👿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *