Categories
Girls

I Think I Like You

LRT Story

I think I like you,
I see you everytime I catch the train.
If this is coincidence,
Then I want it everyday.

I held the bar,
You stood by me,
I said hi,
and so you smiled.

Masuk lagi, masuk lagi, [1. Move in, Go in]
The LRT man cried,
Now you’re hugging me,
I panicked but happy inside.

Stesyen berikutnya, Jelatek, [2. Next station, Jelatek]
This is where I park,
I said goodbye,
again you smiled, you bisu ke? [3. Are you deaf?]

One day,
You saw me and smiled,
And asked me out,
But I humbly denied.

I thought I liked you,
but I don’t think so.
I should wear a name tag,
DOCTORS ONLY.

There you go, underlined, BOLD and highlighted.
Stupid For You
I’m yours. Special Request

ps: Ironically we did hang out, but she’s 29 ❗

pss: Sorsorus, aku nak kawen doctor gak!!

By NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

70 replies on “I Think I Like You”

click click… πŸ˜‰

“i panicked but happy inside”

i thought i panicked but happy downside…nyahahaha! i love taking lrt.. can check out awek-s.. if ada response lagi best.. smile.. main mata ke.. rotflmao! kekadang ada awek cun melecun, senyum memanjang jer.. happy sepanjang hari.

ps: 29 is okay dude.. umur itu.. hanya suatu nombor yang tidak mempunyai banyak makna… πŸ˜› hmm, then you insist want a doctor..

pss: you want a doktor so you can play doctor and patient? main suntik-suntik? πŸ˜€

a ah.. mungkin awek tak cun rasa buat muka cool tu..boleh tambah cun kot.. “control ayu..”

iyelah.. awek cun, ko senyum ngan dier, normally she will smile back.. :XO: :XO:

awek kurang cun.. ko senyum tanda mesra.. she thinks “mamat ni nak ngorat aku ni….” then she buat muka seposen.. kelat sikit..

awek tak cun.. aku selalu tak perasan sangat…. no komen πŸ˜›

ps: girls, please don’t kill me.. hahahaha!

ermm.. selalu i masuk lrt cari port kat tengah tengah. tempat orang berdiri je tu. bersandar kat dinding lrt, take out my book… and read. tk penah amik tau pun ada mamat hensem or tak around me…

buku lagi menarik kot πŸ™„

next time i kena usha jugak la.. mybe dapat jumpa 5 foot 7 guy pakai spek.

AyUmi’s last blog post..:: revenge tag from NoktahHitam ::

Older women is a problem to you, NH? πŸ˜₯ If all men thinks like you do, then kesianlah orang2 berumur macam aku ni … older men mostly dah kawin, younger men aren’t interested? Eh, Demi Moore is married to that younger guy, what’s his name? Can’t remember who…

bongkersz… I like your way of thinking :XO:

melbie’s last blog post..Of A Big Fish & Asbestos

Kalau u perasan yg pakai beg pack besar kaler hitam, baju simple, kasut simple, seluar simple, itulah die engineer. Senang citer engineer nye pakaian lebih kepade practicality dari fashion πŸ˜‰

heheheh….klako.jauh sngat ek jaraknye?tapi,bagi aku kalo aku ditakdirkan dpt awek umo 2,xkisah kot.asl dpt give n take ngn aku sudah πŸ™‚ lame giler xnaik LRT 😎 mcm2 prangai org leh tgk. πŸ™‚

waaaaaa!!!!!
kalo jumpa kat lrt, nnt nak kenduri senang..ko sewa je tapak lrt.. baru la melambangkan cinta sejati..

alahai..susah sgt..duduk je kat hospital. πŸ˜† .ramai Dr kat situ. x kan x de kawan2 yg recommend kan kat u kot. Kawan2 saya ramai..hehehe..baik iAllah.. :up:

Doyot’s last blog post..Iron chef

29? agak beza gak la umur ngan 25…………….
nanti dah tua lg nmpk beza, pompuan cepat tua~
huhu……….

btw sure ke kau nak doctor eddie?
stress la doc, seriously~

p.s: lama gell xbaca NH
sorry busy, but now tgh libur
can update everyday!
yeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaa~~~ ;D

sorsorus ni dah kawen doc la ninie. die mmg tido sensorang pon buat mase ni. Hahahah.

sorsorus, mmg aku NAK DOCTOR! mane ade luke, aku exploring the possibilities. Aku bg mase 5 tahun utk makan hati, lepas tu aku tak layan perasaan dah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *