Girls, Don’t Lose Weight!

Am I fat?” has always been one of the toughest question to answer, and it doesn’t pay if you answer them honestly. They’ll be self loathing and what follows next is the “I need to diet” exclamation.

In writing this post, I hope to convince the Eve party not to diet (unless obese).

Whoever give you the impression Kiera Knightley is hot? Well, neck up, she is, anything below is a walking match stick. Let’s put Scarlett Johansson into equation. I’m dead sure boys would drool over her more than Kiera.

Ok, that seems rather sexual.

Truth is, boys would prefer someone who’s normal or slightly above, BMI 23 to 26. Enough talk, let’s put this into vote.

*Only Guys can vote. Girls and Gays, stay away*

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 71 Comments

  1. hahaha.. i can’t believe u actually wrote this!

  2. ada lagi ka pompuan yg tanya soklan tu?..i find it very cheesy dan mengada2 kalo pompuan zaman skang tanya bf benda tuh..

    maybe kalo xda apa nk sembang kot..just to fill the silence ke..atau pon aku rasa pompuan ni mcm kena at least sbln skali kena merajuk so dia cari la reason2 utk merajuk..haha

    soklan tu mmg put the BF in a really uncomfortable situation..pastuh terpaksa la kita si lelaki ni guna the three-tier-response;puji-truth-puji..(or more tier if she is jenis xleh terima kenyataan..haha)..

    “no honey,u r fine”
    “but maybe ur arm a bit …mm..u know..gendang gendut tali kecapi”
    “other than that,top notch..perfecto!..muah..sayang!”

    ps;hahaha i’m having so much fun commenting this..maybe sugar rush.

  3. Crazy would be First name, if were to re-register my name. Hahaha

  4. then kalo yang under weight kena tambahkn berat la ek??
    kalo dah cuba but still xberjaya mcm mn?

    ke nak tunggu dah beranak esok baru badan naik?? 😉

  5. yup, you got all the points right there dude..
    I’ll go for Scarlett Johansson..
    but they both are hot!!
    Btw girls, no need to put so much effort on your weight, except that you are obese then its a must do routine.
    way the go NH!!

  6. callister nye BMI underweight gak ke?

    Habis tu NH, kalau mmg dah badan camni sejak azali, kesian kitorg..huhu

    p/s : i think i have two separate BMI’s i.e for my face and for my body. LOL

  7. Wohoo. My BMI is just 21! But I DO look fine. Definitely not as skinny as Kiera but not as firm as Scarlet. But I myself prefer something like Drew Barrymore’s. She IS not skinny. Am I right?

  8. hehe…yeah if i calculated it right my BMI is 17.6, i’m definitely underweight.. 😳

    p/s: haha..2 separate BMi? nape muka tembam ek?

  9. eyh Sarah…dekat2 la BMI kite…saye punye BMI tambah 10 je dari awak…ahaks…Incik Taboo, saye menge’vote’ Kiera…tak suke Scarlett…gigi cam Duckula…hahahahahaha….

    p/s: Bro, NZ tannik, yeppek?

  10. hi sarah.. ni ke doktor yang diidam2kan oleh NH..

    edie… yang ni ka???

  11. berat bawah 45kg untuk ketinggian normal. atas 165cm.

  12. Ahh! Drew Barrymore is more like it 😉

  13. Itu sekeping, atau sebatang lidi.

  14. Alaa dude! Aku tak suruh tgk gigi!

  15. yg lidi tu la aku bekenan. tenaga jasmani tak kuat. yg kurus ni senang nak dukung. hahaha.

  16. Callister, tengok pada gene and bones jugak la. kalau badan cam awak tu, tak yah la sesusah nak tunggu dah kawen baru nak naik, makan banyak tong pun sama tetap tak naik jugak kan? heheheh

    untung badan cam awak. leh makan selalu. huhuh 😳

  17. tak rasa cam walking skeleton 😮 ke nanti?

  18. Suka atau terpaksa kalau dah cinta sebat jer.. 😆

  19. same cam ape yg akoo idamkan. bek cari yg fewiiit dlu. kendian bila dah 1+1, mcm2 hal nnti. ahakz!

  20. The other day I passed this health-check booth in a mall and decided to give it a go. At the time I was with a friend who was really proud of her weight, as she was about 15 kgs lighter than me. You know how annoying these type of girls can be, they constantly fish for compliments by complaining that they’re f.a.t.

    So anyway after the health check, the dietitian told her (and all her proud skinniness) that she was unhealthily underweight and had 30% fat, with low bone mass (low in calcium) and inadequate amount of water. I had 34% fat, and I’m supposed to be 15 kilos heavier than her.

    How ironic. Tak jadik member tu nak berlagak dengan die pnye slim.

  21. but, i’m so fat, big and ugly. kene gak kurus kan?

  22. omg.my BMI is just 16++.
    seriously macam out of league j.
    just lost 2KGs a week ago. 😛 😛

  23. haha.
    nk tau jugak ni. :halo: :halo:

  24. oh satu geng lang kite..my BMI is slightly 2 units more than you..but still underweight

    dont worry callister, it’s the confidence that matters =)

    p/s : ha ah..pipi saye mcm lemon..nak peluk best, peluk pipi sendiri LOL

  25. seriously .. peluk yg kurus cekeding tak best lah .. scarlett, sexy! Kiera – a turn off .. really. if peluk resa macam peluk ranting kot. kurang empuk ni tak best

  26. I believe a better comparison would be against Kate Winslet instead of Scarlett Jo.

  27. uh-huh.

    BMI is just general guideline. no one should live by it.

  28. Athlete do depend on it. Too heavy = slow. Too light = no momentum. but there’s further calculation for this.

    Even in racing, weight-height ratio is important.

  29. The chubbier, the more huggable girls are, eh?
    Equates to, the chubbier the better? 😆

    But tongue never lies. When men get mad, they always tell the truth.

    “Dah la awak tu gemuk, ni nak demand itu ini. Susah betul ada awek macam ni”

    That’s what we don’t want to hear. Hehe. Okay. I rest my case. Anyway girls, BMI isn’t everything to tell whether u’re slim, chubby or fat. Practicing good diet and exercise are the simplest way to lead a healthy life. Healthy is more important than beauty, isn’t it? 😎

  30. Yup KS..and confidence =)

  31. hehe..that is one of the very good reason why sometimes i preferred my skinny body..
    ape2 hal senang nk dukung…
    kalo sakit ke ape ke…
    xda la berat nk dukung… 😉 😛

  32. oh tidak nono..
    sometimes i mkn pun jaga jugak sb takut tibe2 metabolism i wat lawak dia malas nk bekerja pulak ke..
    x ke naya… 😯

    yeah sometimes i jeles gak tgk orang yang pakai baju boleh muat badan tapi bile i pakai banyak je ruang kosong..
    huhu.. 😳

    tapi ape2 pun, i tetap bersyukur.. 🙂 😉

  33. terpulang pada diri sendiri. sama jugak macam saya. tapi selagi saya rasa confident dengan diri saya, saya tak kisah akan saiz. kalau kita fikir pandangan orang lain, memang smp bila hidup kita tak tenang.

    so apa pun diri kita jugak kan. tapi kalau gemuk smp ada penyakit, then it’s better be kurus la. takut nanti melarat kesihatan kita. susah! tak leh makan sedap nanti.. 😮

  34. a buff body builder could have a BMI of an overweight person, but truly is not overweight.

  35. muscle is heavier than fat

  36. Being too muscular, you’ll loose agility.

    Ok, we’re talking outside the topic. Neither you or me are athletes.

  37. Hahaha.. Looks and science doesn’t go hand in hand, does it? Guys love fun bags 😀

  38. well, my point is, BMI is not for everyone. some ppl have more muscle mass.

    The Rock tu, muscular, tapi hebat je. haha.

  39. oh hi! saya suka tulang awak. boleh berkenalan? :halo:

  40. its hard to tell my gf to gain more weight.
    i want a healthy mommy for my kids soon.. haha
    macam la aku da kawen.. 😛

  41. rasenye gigi kiera yg mcm dracula, not scarlett. lol~ 😉

  42. hoho..antara Scarlet ngan Keira… 🙄

  43. the way i see it, as long as ure happy with the way you look, okla 🙂 thats the only way ure gonna feel confident with yourself, and once u have confidence yg lain will fall to place in the nick of time.

    biala that girl nak kurus ke nak berisi, janji die happy. regardless org nak die berisi ke kurus ke, suka hati die la x? badan die kot?

    :p

  44. am i fat?….wakaka…aku mmg kurus pown…just drop by…i like your blog… 😎

  45. it’s no matter to be with a fat girl (overweight excluded)

    just don’t be underweight. that means you’re sick :down:

  46. thank god my BMI is 25 😛

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: