Categories
Food & Outing

Buka Puasa Negaraku.net


View Ayam Golek in a larger map

Akhirnya, siap sudah survey. Setelah ditimbang tara, saya mengambil keputusan untuk mengadakan acara tahunan Negaraku.net (buka Puasa) di tempat sama seperti tahun yang sebelumnya.

Tempat: Rujuk peta di atas
Masa: 29 August, 630-645 pm
Menu: Ayam Golek (lain-lain sila ke pasar Ramadhan berhampiran)
Harga: RM10-20 (kongsi-kongsi bayar)
Kehadiran, sila lengkapkan borang ini.

Antara isu yang mungkin dibincangkan (ya kami geek)

  1. Grid CSS
  2. Cara mendapat lebih traffic dan menulis dengan lebih baik
  3. Sessi mengutuk NuffNang dan Advertlets
  4. Teknik-teknik fotografi oleh Syam (Aeropama)
  5. Selebihnya, sila datang.
  6. Semua isu perbincangan adalah rekaan semata-mata.

*Pelajar-pelajar yang berpuasa boleh datang, makan percuma, Syam bayar. Yang tak puasa, tak yah datang, buat habis beras (kecuali pelajar perempuan, ini Syam suke).

Untuk memudahkan tempahan, diharap sesiapa yang betul-betul berkeinginan untuk hadir sahaja, isikan borang ini. Dilarang menyusahkan urusetia (logistik boleh tolong).

Antara hadirin: Lochoe (sudah tiada blog), Syam (aeropama), AisyahKama, Yam (Mr. Life4Hire), Sae (Berceloteh), Eddie (NoktahHitam, Negaraku), Man (AzmanIshak), Khairul (SembangKomputer), Odin, Finafedora (akan dikemaskini) http://bit.ly/Yu0Xe < ini senarai mengikut GoogleDocs.

Selamat berpuasa dan jemput kawan blogger ramai-ramai.

ps: *makan percuma direka semata-mata, tapi kalau kami (golongan berkerja) ada baki lebih, kami hulurkan. Insya Allah.

By NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

103 replies on “Buka Puasa Negaraku.net”

hoho siang td sempat post aje menda ni takde masa nak tulis panjang2.. hoho kalo ikot NPE aku taw.. tapi dari kajang nak ikot NPE mendanya.. kene ikot faderal dulu ar.. pakaian mcm ne lak NH?

abang sham.. saya pelajar jugak.. boleh sponser tak? hehehe… erk.. tapi saya pelajar lelaki.. tak kuaser~ muahahaha…

adoi… kompom pecah perot layan nkorang nanti.

aku tak puasa boleh join ke? ahaks.. area gath ni kat ayam golek yg the best la kat malaysia ni.. bulan puasa orang beratur panjang nak beli ayam sampai tergolek2.. hehehe..

InsyaAllah join sekaki tapi x hantar borang.. duduk tepi je buat2 macam x kenal korang.. tapi telinga dengar.. watch out. hehehe..

Syam : Tak bleh la Syam. Jauh. Lagipun, 29 tuh dah ada planning sendiri. Thanks for inviting anyway. Nanti bukak puasa untuk 29hb, niat untuk diya sama ye. Sempena birthday diya. Hi hi hi.

PMR lah sangat. Haha. Tak boleh join la. Terlalu banyak Con dari Pro.. =.=”
Plus baru buat plan dgn kawan utk bukak puasa sama2 juga.
Selamat bergossip smb berbuka puasa~

saffa, mana ada con than pro datang je, kita bermaafan, lupakan apa yg berlaku, dulu maybe cuma gurauan x menjadi, apa yang nak diingat,lupakan saja.. alrite..

sbb aku punya con saffa x dtg, aku rasa bersalah, jadi aku x gi gath ni, bagi laluan untuk saffa hadir.. dia negaraku yg aktif, dia yg patut hadir, bukan aku… ok saffa.. sila dtg.. ana x gi.. terus balik ganu this weekend

apahal gwe nak ngorat plak, gwe dah ada ramai awek.. x sanggup nak tambah t/jawab lagi… heheheheh, kecuali diya betul2 nak ke lochoe.. itu kit boleh bincang lagi

LOL.. =.=” Sumpah tak ada kena mengena dengan Lochoe! =.=”

Saffa nak bukak puasa dengan kawan lama la.. Minggu lepas dah plan, tapi tak jadi.

Haiyoo~ Jangan la peningkan kepala Saffa plak nak kena pilih nak bukak puasa dengan siapa ni.. T__T

Ermm.. Kalau buat confirmation last minute bley tak? =_________________=

incik NH,

ada tak list attendance? tulis siapa2 yg naik public transport, siapa bawa keta. Pastu yg bawak keta tu leh la menumpang semakhluk dua la ye? ๐Ÿ˜›

(ye ye je cakap. aku sendiri pon tak konpem lagi pegi tak. haha >.<)

Dari Kajang turun ke lebuh raya lepas Plaza Phoenix tu, terus je, sampai sempang naik atas nak pegi UM (trafic light dekat LRT Universiti), belok kiri, lepas tu jalan terus sampai dua kali jumpa trafik light, gerai tu belah kiri je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *