Categories
Serious Matters

Best ke Jadi Pengkid?

Over the past few months, I jumped at least a few hurdles in this blogging arena. Hate mails, fan mails, nasty mails, you name it, I got it. It’s glad to know my writing is being acknowledge though I never expected one.On a quizzical note, I received a somewhat peculiar message from an anonymous guest. On the top right is a live chat system. I use to display my mood via Gmail. Thanks to it, I have another confused hater.

Best Ke jadi Pengkid

How can she mistook me for a pengkid? She must have missed the About page. Clearly, I’m a man. If not, you can kick my nut sack and see how I squirm just to clear the suspicion.I take it as one of our common traits, being too quick to judge. Seriously, bodoh.

ps:Β My guess she entered via Pengkid Hairstyle.

pss: It’s definitely a she, a guy couldn’t careless about lesbians, unless naked ones.

By NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

68 replies on “Best ke Jadi Pengkid?”

If not, you can kick my nut sack and see how I squirm just to clear the suspicion. <—– perlu ke buat statement cmtu? hahahha, nnt i try buleh ➑

i suke post being too quick to judge itu
hahaha

“If not, you can kick my nut sack and see how I squirm just to clear the suspicion..”

the less painful way is to upshirt… ➑

shoot first, ask later.this policy is popular now.
though there’s abundance of knowledge lies on the doorstep, they tend to jump over it and willing to land on the muddy patch of ignorance just to smack false accusations right on the face

unless they have spring pair of legs like zarir and coop, boleh lah long jump sambil kayuh kaki 😐

Ko pengkid ke, aku tak nampak hidden tits pun? πŸ˜›

That google chat gadget is fun, because it is damn mysterious, you don’t know who is on the other side until he/she reveals the identity.

Could it be, life4hire teasing you? HAHAHAHAHA!

ps: I encountered something weird these few days.. and I did something wicked.. ➑

mengikut pengalaman, aku pernah minat sorang pengkid semasa diskolah dulu, walaupun gaya mmg kasar, tapi dia mmg cantik.. just cara cakap je macam lelaki..

walaupun, x sempat declare “cheeewah”, tapi mmg kawan baik la, lebih aku secara x lansung jadi teman hoki dia.. sekarang ni dia dah berubah kot, dah takde dah gaya pengkid.. masa belajar kat u dulu, time aku gi lawat.. dah hampir jadi perempuan dah.. cuma pakaian la, susah sikit nak dressing perempuan.. sluar jeans dgn topi x leh blah lansung..

aku nak jugak kontek dia, tapi segan la pulak, kan dia kata aku xleh lupakan dia.. so xyahla kontek…

weih.. aku tgh buat plugin wordpress utk negaraku… just tambah sedikit pilihan.. aku kebas ko punya plugin la, aku edit sikit2 ja..

just tambah.. options..

button utk “normal=yang besar tuh” , “compact=yang baru” dan “icon=logo la”… harap dpt kebenaran dari tuan yang dipertua.. hehee…

wait, macam mana you boleh rasa dia tu a girl? pasal ada jugak lelaki yang suka menyakat ni eddie walaupun takda gambar… muahahaha.. kelakar. tapi serious macam bodoh. tak pasal2 kena kutuk bodoh… penyakat.. penyakat..

hehe.. nak call?? erm.. dulu aku gila2 jugak kat dia.. tapi mcm tuh la pengkid.. dia jenis x minat lelaki, nak buat camne.. nanti bila dia berubah.. aku la org pertama yang antar bunga, antar kad.. tambah hantar “cincin” lagi … hua hua..

aduih.. susah nak paham jenis pengkid ni.. susah.. susah.. aku sepanjang 10 tahun kenal dia pun, susah nak agak bende dalam kepala dia.. manusia lari dr tabii macam ni lah..

aku stop jap tadi.. sbb kluar lepak smp kul 4pg, ni baru balik.. aku check balik plugin tu… erm.. imam khalid buat camne?? cam aku gak ke??.. tungguuuuuuuu!!!

Walaupun diluar tabii aku bukan seorg docte, bak sini aku call. Kalau die sangkut kt aku, ko jgn salahkan aku. Dah jodoh.. HAHAHAHAA.

ImamKhalid buat agak complex. Sekarang problem ni tanak muncul kt frontpage. Takpe, ko try dulu. Nanti kite try2.

aku penin kat part icon tuh.. apa kata ko buat evb3 utk icon.. so senang sikit (kalau x aku kena setting icon lain sikit, tapi icon x payah kot, sbb stakat icon ntah).. cuba tgk coding kat blog aku..

mesti boleh paham, camne idea aku.. ada 3 option, normal, compact dan icon..

aduih ngantuk gila.. layan redtube jap la.. hhehe… (joking2)

Try ni bro.

pakai $type = radio button ( evb, evb2)

< script type="text/javascript" >
submit_url = “$permalink”;
< /script >

< script type="text/javascript" src="http://negaraku.net/$type/button.php" >< /script >

Nampak mcm 4-5 line je, sebenarnye kene tambah lagi option.. blablabla.. aku plak naik malas. Hahaha

pakai javascript ek.. erm…. so jadi evb dan evb2 je, xde icon.. sbb aku baca kat SK ada yang nak icon.. nanti aku buat evb3, ko upload , guna button kat blog noktahhitam, aku suka button tuh.. gila ah.. ding dong…

weih.. mana boleh bagi no tel, itu perempuan melayu terakhir.. kot2 dah xde perempuan untuk romeo mcm aku, at least dapat pengkid pun pengkid la.. heheh…

icon tu kacang je utk user wordpress.org. Nanti aku tules tutorial dan css die sekali.

basic idea < link to fav.php=? $url > < img / > < /link >

kan senang haram tu.

perempuan melayu terakhir.. mcm rancangan tak bole blah tu? Alaa lu lochoe sep sgt la. Bukan gua nak rampas hak milik lu pon.

ps: tadi ko lepak mane, aku dgn theBanker, Bongkersz & Cibolution tadi kt Suzi’s

Comments are closed.