• NH and friends NoktahHitam is my alter ego. I am a nocturnal Web Developer at Laman7. Part time innovator, full time procrastinator.

Zarina Ann Julie, Seksi pon Nak Kecoh?

Sorry, you won’t find any pictures of Zarina Ann Julie  here. Unless, you’re good with cache.

In all honesty, why are we making so much fuss?

Deeds or sins, it’s really up to God. It’s not for mere humans to decide. She favored her way of dressing, so be it! She doesn’t need another mom, to tell her what’s right or wrong. I just couldn’t comprehend why there’s so much fuss about this.

Just admit it, you like seeing slutty and alluring babes. And Zarina Ann Julie is definitely one.

I rather worry about Neil Amstrong’s fake landing on the moon then these silly headlines.

ps: From forwarded emails. Apelah, gambar seksi pon nak kecoh :arrow:

pss: I think we’re just tired of the local political drama.

 

There are 101 Comments for “Zarina Ann Julie, Seksi pon Nak Kecoh?”

:twisted: :down: :down: :down: :down: :down: :mad:

tak malu kew buat camtu

wei rmai gam die

wat cam faizal tahir kner tu!!

Reply to This comment


Ayu Zueita replied #1

:shock: :kiss: :XO:

tau x pe……….!!!!!!! nape artispompuan zaman skang x tau malu ar…??? pas 2 bile dh tersebar nk rahsia 2 kan……..!!!!!!!!
ckp yg 2 bukan gambar saya..!!!!!artis pompuan zaman skang nak sangat tunjuk tetek,pepek yg dak laki2 suke 2

Reply to This comment


tak suker!! wrote on May 25, 2008 #1

Hmmmm I find the photos very disturbing! No offense to anyone who loves to dress sexily, but posing in front of a camera with skimpy outfits like that is a definite NONO :mad: well, this is the very evidence of social devolution. When did our moral and ethics started going backwards? This is going to spell troubles in the future.

Just like what you’ve said, she herself should know what’s right and what’s wrong. If she doesn’t, she isn’t even fit to be called an adult. It’s up to a divine being to determine whether she’s sinned or not, but for me, it’s just downright disgusting.

teddY’s last blog post..I’ve got a creativity boost – guess what?

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Yeah it is disgusting. What to do, she likes it.

But in Malaysia, dressing up like that spells out ‘trouble’ or ‘troubled’ :!:

Reply to This comment


teddY replied #1

Yea. And what worries me is that if the press ever does publish an article about that, she’ll most probably be proud of it for the free publicity instead of ashamed of herself. Now she reminds me of Paris Hilton – regardless of whether it’s positive or negative publicity, it’s still publicity for her.

teddY’s last blog post..I’ve got a creativity boost – guess what?

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Teddy, it was all over the newstand when I went for a haircut this evening :neutral:

Reply to This comment


teddY replied #1

Oh great, and she’ll probably be enjoying that extra free publicity. Anyway, I’m wondering whether does the Syariah Court will do anything about it? Sorry because I don’t know much about the Malaysia court system.

Anyway, I was loading this page today morning when my dad walked in and caught a glimpse of the photos! Lol. He asked me what I was doing, and I said I’m doing some reading… and he said ‘Okay that’s interesting’ and he walked away. LOL :lol:

teddY’s last blog post..I’ve got a creativity boost – guess what?

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

I don’t think there’s an act for indency except public nudity. Syariah mainly handles marriage related or anything that has to do with having sex.

Cool daddy! I’m sure my dad would raise an eyebrow :eek:

Reply to This comment


teddY replied #1

Oh I see :) thanks for the clarification!

teddY’s last blog post..I’ve got a creativity boost – guess what?

Reply to This comment


Bebe replied #1

Yup i agree.. Gatal kot.. Tak POPULAR SO KENA LAH BUAT MACAM TU!!!! SIAN!!!!!! :lol:

Reply to This comment


one amen replied #1

:vangry: :vangry: :vangry: :vangry:
kau giler ke???
Buat benda2 bodoh cam2…..
Allah cipta kau elok2,kau buat cam ni….
bodoh….

Reply to This comment


azwan replied #1

:cool: takpe sekurangnye ingin memcuba benda yang baru

Reply to This comment


azwan replied #1

:neutral: tapi kalau blh jangan ulangi lagi atau amalkan, kita jaga diri gak k

Reply to This comment


dark replied #1

:neutral: sk dia la,,,
ala yg korg sibok2 ni pesal
biar r…..

Reply to This comment


teddY wrote on May 25, 2008 #2

ermm.. ermm.. apa dia ada ermm.. ermm.. semua saya ada. so.. ermm.. :oops: biar la kat dia. :roll:

tak ambek pot :lol:

p.s : neil armstrong punye cite penah dgr jugak. ermm..

AyUmi’s last blog post..:: plan A ::

Reply to This comment


t.a.t.a replied #1

hmm tak kisah la dia nak wat apa ke pakai apa ke. kalau org dah tegur dia tapi still camtu jugak itu hal dia dgn yg kat atas tu la.

apa yg dia buat skali pun yg penting balik rumah nanti aku masih boleh makan nasi. heheheh

t.a.t.a’s last blog post..The missing pieces.

Reply to This comment


t.a.t.a replied #1

Errr lupa plak. sapa minah ni? tak kenal sebenarnya.. hohoho…

t.a.t.a’s last blog post..The missing pieces.

Reply to This comment


AyUmi replied #1

t.a.t.a tak payah la kenal. minah ni bukan kenal kau pun..

hahahahaha~

(kau bab makan nasik memang tip top)

AyUmi’s last blog post..:: jigs and more jigs ::

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

makan nasi ko sgt best!

Dulu minah ni ade kes gambar sex. Sekarang mcm ni plak. Haduh.. pening kepala :arrow:

Reply to This comment


AyUmi wrote on May 25, 2008 #3

Haha.. I’ve just google about Neil Amstrong’s fake landing on the moon! :lol:
and I found out a lot of interesting story. :shock:
I never knew about it.. :roll:

p/s: IMHO, I think they are making so much fuss because she is a muslim and this gave a bad perception to others..

saffa’s last blog post..Untitled

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Dah ditetapkan, aurat wanita adalah semua kecuali muke & tapak tgn.

Merujuk kepade your comment, maknenye sume wanita yg tak tutup aurat will give a bad perception to others. Betul?

Oleh itu, biarlah die pakai mcm mane pon. Kite jage dose kita, die jage dose die. Kubur kita nanti lain2.

Reply to This comment


saffa wrote on May 25, 2008 #4

media kecoh sebab suka duit
makcik kecoh sebab suka gosip

deeds and sins is up to God, yes
tapi kita harus menegur
not to be another mom
tapi itu t/jawab yang akan disoal nanti

but i HATE e-mail forwarders.. sebar emel camtu buat tambah dosa orang lain je, tambah yang sendiri punya sekali

MK’s last blog post..Slax- Bawa Linux Di Dalam Poket Anda

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Kalau kenal in person, wajar tegur. Masalahnye media yg sebarkan dan sgt kecoh2 (termasuk aku).

Jadi apa yg kita dapat? Dosa beramai-ramai.

Reply to This comment


saffa replied #1

:roll: Saya akan ingat itu. :razz:

p/s: Never received any forwarded e-mail~

saffa’s last blog post..Untitled

Reply to This comment


MK wrote on May 25, 2008 #5

tp sebagai seorang muslim suda menjadi tanggungjawab untuk menegur mane yg tak baik..kalau kite tak amek kesah…kubur masing-masing..dosa pahale sendiri2.. kesannye nnt kena kt kite jugak..rite???

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Setuju bab tegur. Sayangnya aku tak kenal die in person.

Tetapi harus diingatkan, tegur dan berkate buruk adalah 2 perkare yg berlainan.

Iman ade beberape stage. Mule2 tahan pakai tgn (iaitu perbuatan). Kemudian dgn kata2 (iaitu menegur). Last sekali, menahan dalam kepale (ingatkan diri sendiri) dan itu adalah selemah2 Iman.

Kalau Zarina pakai seksi, ape kesan kat kite?

Reply to This comment


Lola wrote on May 25, 2008 #6

where did she get those dress… mcm menarik for the first night activity je :oops:

hehehe jk.. jk…

but hey, if there’s no artist’s gossip, i’d rather die with those politics-drama issues… owhh. at least, artis mcm zarina ni could coloured up the newspapers. ahaks…

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

There’s always technology, sports & automobile.

Politikus Malaysia semakin hangat! :???:

Reply to This comment


azrn wrote on May 26, 2008 #7

Im sorry but who is this person?
I dont know her and that name doesnt ring a bell pun
Call me poyo whatsoever but for a name I dont even know, her photos are just normal based on the present happenings

She’s just ‘fortunate’ to be recognized as an artiste at least by these people. I cant help but to sound mean, love :evil:

Nway Ed-ku I think this is the issue for posting this kind of post eh? You dont have to reply me.
Interesting. Keep on experimenting people.

Haih, I am too busy to click around actually~

In Za’s last blog post..I Heart You, Sexy

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

You know my intentions well enough :roll:

Reply to This comment


hanep replied #1

haih! cheap gossip, cheap publicity…

hanep’s last blog post..No more web based Google Analytics, get the desktop one

Reply to This comment


In Za wrote on May 26, 2008 #8

That’s why I know I shouldnt interfere in NH

In Za’s last blog post..I Heart You, Sexy

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

well, you can help catalyzing it :shock:

Reply to This comment


In Za wrote on May 26, 2008 #9

to noktahhitam…. kepala hotak kauuu!!!!
bodoh, bangang sial…

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Kepale hatuk ko la.

Reply to This comment


norlinie replied #1

kau pehal nenek? gila ke?

norlinie’s last blog post..Injured Sparrow

Reply to This comment


Mr. B replied #1

Kepala hotak nenek kau la, nenek -kau!

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

lame tak nampak?

Reply to This comment


Mr. B replied #1

ader…ader…di belakang tabir…tapi nenek-kau ni sudah lebey…hahaha

Reply to This comment


nenek-kau wrote on May 26, 2008 #10

sape zarina ann-julie ni?
sorry belated, serious xkenal
hahahahahahaha

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

aku pon tak kenal. Tetibe je aku ternampak kt kedai potong rambut. Balik, check email… jumpe.

Reply to This comment


ainul replied #1

seriously sape dia ni?
aku bab2 artis msia ni mmg belated sket
duduk jauh di perantauan la katekan~ muahaha :P

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

ko dgn ‘pasien’ ko.

Takpe, mende camni tak sepenting. Bace pasal mende camnie bile ko tgh ‘libur’.

best la bahase ko ainul :razz:

Reply to This comment


ainul wrote on May 26, 2008 #11

pergh…sexy abis…dat true la malaysian ppl ni always suka jaga tepi kain orang :) biasa la nak dpt perhatian katakan

Najib Hassan’s last blog post..Empat syarat pakai gelang bermagnet

Reply to This comment


Najib Hassan wrote on May 26, 2008 #12

OMG i sooo know the guy in the second photo!!!! haha…

haih, dia pun dapat side glamer gak…

norlinie’s last blog post..Injured Sparrow

Reply to This comment


norlinie wrote on May 26, 2008 #13

Sori NH, I beg to differ….

Dlm Islam kita mmg kena tegur mende2 yang tak betul..

Kalau rasa malas nak ambil port.. at least benci dalam hati…

Kalau rasa diri cukup outspoken (er.. like me?), kena tegur guna perkataan…

Kalau rasa diri cukup cool.. datang kat depan dia and lempang je se das dua sebab menyebabkan orang lain pun turut kumpul saham.. (tp ni takyah le buat… tak pasal je kang….)

Kalau kita orang Islam ni dah buat salah satu daripada perkara di atas… haa.. dah boleh tarik nafas lega dahh… dah boleh duk diam2 main batu seremban dalam bilik…

Selagi kita buat bodo.. selagi tu la kita sama2 kena tanggung dosa… Tang sama ada dia nak ikut atau tak nasihat kita.. itu dia punya saham… dia sendiri kena settlekan dengan Tuhan…

Kubur kita memang lain2.. Lu2 gua2.. tp sebab kita nak jaga kubur kitala maka kita kena tegur dia…

Just my 2 cent NH.. dont get personal tau.

I still love reading ur blog.. bila tiba entri2 macam ni barulah aku minat nak participate.. hehe

sindarellalalala’s last blog post..~@Demi Masa-Hargai Ibumu@~

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Dosa atau tidak, itu sume Tuhan tentukan. Kalau lengah2 kan smyg pon kire dose. Kalau tarik muke dgn parents pon dosa. Kalau buat orang sedikit terase pon dose. Bukan hak kite nak tentukan dosa atau tidak.

Aku dah post atas, mungkin ko tak sedar.

Iman ade beberape stage. Mule2 tahan pakai tgn (iaitu perbuatan). Kemudian dgn kata2 (iaitu menegur). Last sekali, menahan dalam kepale (ingatkan diri sendiri) dan itu adalah selemah2 Iman.

Aku tak cakap suruh buat bodoh. Aku cakap kenape nak kecoh2. Due ayat yg berbeze.

Reply to This comment


sindarellalalala wrote on May 26, 2008 #14

masalahnya dia melayu, islam saudara.

ini negara islam ye incase saudara x tau.
& dia sebagai selebriti, ikon org ramai haruslah menunjukkan contoh

bkn nk mengecoh, tp jgn biadap di tanah ini
bg aku..gambar itu sgt biadap.

maaf ye

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Sorry? No worries. It’s a healthy debate.

Well, you need not remind me of my origin. I know everything there is to know about it.

The picture was taken at a private party. Not something like Faizal Tahir did, which can already be considered as a public nudity.

Since its a private party, why did her name make it to the headlines? Kenape kecoh2 pasal party kecil-kecilan? Unless die tangkap gambar having sex. That’s different.

In case you want to see more of this obscene scene and tegur anak-anak melayu, silalah ke heritage row. Tahan semua orang melayu minum arak dan yang separa telanjang.

Aku sendiri mmg marah, melihat orang berpakaian mcm tu. Tp apekan daya, kubur masing-masing. Iman diri sendiri kene jage dulu sebelum menegur orang lain.

Reply to This comment


wan wrote on May 26, 2008 #15

whoow! this is way toO much man.. the world is insane.

Reply to This comment


mohd akmal wrote on May 26, 2008 #16

hmm…for me, aku lebih marah dengan org yang foward2 kan email mcm ni. mmg takde keje.. :vangry:

Reply to This comment


athirah wrote on May 27, 2008 #17

siapa dia ni? tak pernah dgr pun. hahhaa

Reply to This comment


sya wrote on May 27, 2008 #18

oh!dia tu kan yg crita anak pontianak tu…alamak.. seksi siyut huhu
hurmm..no komen coz sy bkn pakai sempurna sgt.
but,that is just too much..

ika’s last blog post..sayang..i love you

Reply to This comment


ika wrote on May 27, 2008 #19

saya xpenah tgk crita dia blakon tu
bcoz it’s bad :down:

ika’s last blog post..sayang..i love you

Reply to This comment


ika wrote on May 27, 2008 #20

Opppssss,she did it again :twisted: xserik² kot minah nih :mad:

Reply to This comment


M-I-N wrote on May 27, 2008 #21

Myum nyum .. macam slurpee .. :) dude, post more pics .. ha ha ha

Reply to This comment


cibol wrote on May 27, 2008 #22

:neutral: Kalau kamu kata kubur lain2 betul tapi sepatutnya kamu diam kerana kalau org Islam dia tidak akan berkata begitu. Nescaya org Islam adalah bersaudara, jadi tegur menegur itu kadang kala jatuh wajib. Aku bukan nak ceramah kadang2 kalau kita berkata kena jaga lidah. Ilmu agama menentukan siapa kita dan menentukan jalan kita dan segala kerja yang kita lakukan . Bukan nak kata aku pandai nanti riak di laknat dek Allah. Bagi aku senang kalau dia pilih jalan itu makna nya itu bahagian dia. masing2 ada bahagian masing2. Mungkin kekurangan nya menjadikan dia begitu. Kita sebagai org Islam doalah untuk kebahagian dia supaya dia berubah dan mengikut jalan Allah. Cuma aku rasa kau tak patut publish this thing kalau kau rasa all this nothing to kecoh. Aku pun tak hingin nak cari gambar dia, cuma my friend page your web to my email. Last2 aku pun dapat dosa.

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

ok. Kau agak memeningkan aku but I take some of the points you proved.

Kau cakap menegur, tp masalahnye, kalau publish kt news paper tu kire menegur ke? Itu namanye mengaibkan orang.

Gambar tu nanti aku sensored kan skit.

Aku setuju kalau kau cakap kite saudara se-Islam & kite wajar menjage kebajikan saudara-saudara kite. Yg mane yg dekat tu, bole la tegur. Yg tak kenal tu, camne nak tegur? Jd terpulanglah kepade orang dekat dgn nye utk menegur.

(Bravo, aku suke komen ko)

Reply to This comment


rista replied #1

:lol: sesamalah kita bro, wasalam

Reply to This comment


Gaban replied #1

Kita sebagai org Islam doalah untuk kebahagian dia supaya dia berubah dan mengikut jalan Allah. Cuma aku rasa kau tak patut publish this thing kalau kau rasa all this nothing to kecoh. Aku pun tak hingin nak cari gambar dia, cuma my friend page your web to my email. Last2 aku pun dapat dosa.<<<<<aku pon sama ngan ko rista,br jer aku bc emel dkt spam pastu dpt citer ni…tp inilah komen terbest setakat nih aku pernah baca antr semua komen disini..hohohoho :up: …………….noktahhitam deletekan saja gambar tuh utk kebaikan semua.k salam hari raya

Reply to This comment


rista wrote on May 27, 2008 #23

apalah….nak kecoh2 biarlah dia nak buat ape pon….itu tplang pd diri masing2 kalau korang tau benda tu x elok jgn ikut lah… yg korang jelous sangat kenape…x bleh nak seksi jgak ke.. :grin:

Reply to This comment


mini wrote on May 27, 2008 #24

masa tiesto kat PD la ni :???:

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

yup. Ko pergi ke? :shock: :arrow:

Reply to This comment


zahack wrote on May 27, 2008 #25

[...] I know politic isn’t something we crave for these days, but I enjoy reading them while sipping my evening tea. It’s much better than entertainment pullouts. [...]

to en author: private party? beza dgn faizal tahir? mmg la beza sbb xda live show je kt tv..kui kui kui..
yea tiesto freedom party tu ialah private party yea?
oh 20 org je yg dtg..kot..kui kui kui.

beza antara Islam hadhari- dgn Islam berdasarkan sunnah & Al-Quran (dipraktikkan oleh pembangkang…)
http://img375.imageshack.us/img375/8205/2318227886e833cf1957ohm7.jpg
*rujuk link tersebut…solat apa aku x sure, solat sunat barangkali yg diadakan di stadium team bolasepak kelate main..yg diadakan pd pukul 3 pagi

*kt sebalh satu lg? party smp pukul 3 pagi…arak xyah ckplah.gambar mcmni boleh dibiarkan berleluasa..bukaklah myspes lagi..bersepah2 anak muda kita bangga mengambil gambar begini..mungkin bg en author, x perlulah kecoh..itu dia pny pasal..tp bg aku, anak muda ni lah yg bakal hold anak cucu cicit kite semua ( termasuk darah daging en author)

itula sebab rasuah berleluasa… :down:

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Wan: Aku menulis article ini supaye kite sedar secare sivik, betape tak pentingnya gambar seksi2 artis masuk kat paper. Bukan niat aku nak aibkan orang atau nak tolak agame ke tepi.

Ko harus paham, blog ini bukan utk melayu islam sahaje.

Reply to This comment


wan wrote on May 27, 2008 #27

ramai lagi teruk berpakaian sexy dari dia. kenapa dia perlu di ‘highlight’ ?? .. sbb dia artist?? sbb dia islam?? korang pegi jalan sultan ismail malam minggu tengok sendiri anak2 melayu islam berpakaian mcm mana.. aku bukan backup or whatever. secara logiknya, x perlu la nak menyebar2 benda bodoh ni. Hak peribadi dia, dan dia yg tanggung dosa, bukan kau, sbb dia artist dia kena mcm ni. Satu je nak korang patut tau, Sila jaga tepi kain sendiri, tepuk dada tanya selera, kau sendiri pun baik sgt? fikirkan. Kalau ko baik sgt ko takkan bercakap buruk tentang orang lain. Fikir la secara logik.

There are three general motives behind people talking bad about another person. 1. They’re talking with someone to solve a problem they’re having with the individual, but lack the skill to do it in a kind way. 2. They want to discredit the other person, or cause harm to the other person. Their motive is to hurt, or they feel they must defend themselves from hurt, so they hurt first. 3. They want to be accepted, so they find common humor, evil, etc. to talk about to make themselves feel better.

Reply to This comment


relevan wrote on May 27, 2008 #28

Let me ask you something Noktah Hitam…..are you a Muslim or non-Muslim? If you’re non-Muslim, I really didn’t mind your statement above. But if you are, then you are….how shall I put it….nama saja Islam tapi hidup tak Islam! No offence…but the way you said it seemed very annoying. As a Muslim, this girl should know where her ‘aurat’ is. It’s not being a mother to tell her what’s right or wrong (but obviously enough, she doesn’t know what’s right or wrong), tapi tanggungjawab sesama Islam tegur menegur. Kalau nak dibandingkan dgn Neil Armstrong’s fake landing on moon dgn budak Zarina ni, ini lagi penting sebab berkaitan dgn akidah dia. From what I see, budak ni takde pendirian…cedok bulat-bulat gaya hidup barat and adakah semua org suka tengok gambar mcm ni? I’m sure YOU YG SUKA TENGOK!

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

aisey kak, jage la sikit bahase tu.

Neil Armstrong went to the moon, saw makkah from there, came back to earth and converted, penah dgr cite ni? tak pernah? Ini ade dalam buku teks darjah 5 Agama. Selame ini satu msia ‘mungkin’ tertipu dgn helah ini.

Aku ade agame ke tade, itu antara aku dgn Tuhan. Bukan urusan ko. Tak payah nak kutuk2 aku kafir ke ape. Aku manusia, byk buat silap, tp aku cube perbaiki.

Aku sedikit pon tanak relate antara ape yg aku tules dgn agame. Kalau nak cite pasal akidah, tauhid etc, bole, tp aku rase ko salah topic la kalau nak bentang kt sini seluas-luasnya.

Aku tules kat atas nak cerite pasal kelemah dari segi SIVIK bukan agame. Kalau aku nak cite pasal agame, baik aku tules dalam BM. Ko paham, aku paham, sume orang Melayu Islam paham.

Lain kali masuk tu, bagi la salam dan kalau bole, jgn la kurang ajar. Cakap elok2, takkan tu pon kene ajar?

Reply to This comment


Mr. B replied #1

apelah akak justme ni…aku rase die tak paham ape yang NH tulis ni…akak bace la balik betul2…kalau tak reti baca, jangan malu2…pegilah belajar membaca dulu…kalau takde orang nak ajar, saya pun boleh tolong ajarkan…orang cakap pasal kenapa nak kecoh2 pasal gambar si mangkuk ni la…apadaa…lagipun, sapelah akak justme ni nak tentukan orang tu islam ke tak?

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

ko ni.. mcm main rugby plak, nak backing-backing.

babe.. lame ko tak turun? mane pegi? :kiss: :kiss:

Reply to This comment


Mr. B replied #1

bukan backing bro…cume pelik nape susah sangat orang camni nak paham benda2 simple kat dunia ni…aku busy sket skang ni…banyak sedara mara datang ziarah hujung minggu…kena layan diorang la…ko ape cite beb?

Reply to This comment


justme wrote on May 27, 2008 #29

yela tuan author, kalau gambo nye x terkeluar, nescaya…berteraburan la akibatnye ( lg bykla artis /idola remaja/ & etc..) kita yg memberi alasan “ini utk simpanan peribadi”

bila ini dh berlaku, maka mereka yg bergelar selebriti semestinya berfikiran lebih waras secara x langsung, mengelakkan mereka drp melakukan perbuatan yg boleh merosakkan akidah

Reply to This comment


wan wrote on May 28, 2008 #30

Kalau artis buat sure kecoh.

Byk lagi orang lain yg bukan artis buat mcm2. Tak kecoh pun?

Tu lah dia mentality orang Malaysia!

maggot’s last blog post..Iron Man – Sony Ericsson Theme

Reply to This comment


maggot wrote on May 28, 2008 #31

big boobies. bleh citer la. :cry:

hahah.

yes Eddie, you’r right. I’m also annoyed to see people make such a big fuss of it. like how ppl make such a big fuss about celebrities kissing their partner ON THEIR CHEEKS. :mad:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: for eddie.

now, gimme some free publicity. hahah. :razz:

Aisyah’s last blog post..Stop Calling Him ‘Abang’

Reply to This comment


Aisyah wrote on May 28, 2008 #32

facepalm.jpg

Haih.. Tak paham aku dengan media massa. Sengaja nak menjatuhkan maruah seseorang. Macam kes Super Faisal, bukannya dia tunjuk aurat pun. Aurat lelaki dah memang dari pusat sampai lutut. Tak salah pun dia nak tunjuk six pecks dia tu… Senang-senang dia dapat publisiti.

Nak nasihat boleh, nasihat sekadar yang mampu jea.

Reply to This comment


flame13th wrote on May 28, 2008 #33

:cry: Salam bro,
Aku rasa web kau dah mashur sekarang. Mana-mana member aku tau web kau ni. Even tea lady tempat aku pun tau jugak.Bukan pasal ape, pasal Zarina ni, sebab kau je yang ada gambar. Bila search engine je, keluar web kau. Aku admire kat kau bukan pasal minah ni, tapi hasil kerja kau. Jadi macam aku cakap haritu semua ini tak mendatangkan ape-ape faedah, even kau hanya nak let people know how bad her atitute. If you close this article I will be more proud of you bro. Aku bukan menentang hasil kerja kau, tapi enough is enough. Aku lebih dengan web baru kau tu dari si Zarina tak ada moral ni. Last but not list renung-renung my advise .Keep up a good work.
Wasalam.

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Wslam,

It would be against my journalism spirit to take back what I said.

Reply to This comment


rista replied #1

:grin: Jgn kecik ati bro, aku faham..

Reply to This comment


cik simpankira replied #1

NH:
aku pon peminat noktahhitam.com gak..
haa..ko tau tak??

Reply to This comment


rista wrote on May 29, 2008 #34

Kukukukukuku… Unfortunately, the media like to make a fuss about anything. Anything that can make their papers to sell like hot cakes. But seriously dude, I’m nothing against your journal but if you’re posting her pictures in here, you’re pretty much like the media. No offense tho.. Just my opinion.

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

I knew that before I posted. Thanks for reminding :wink:

Reply to This comment


flame13th wrote on May 30, 2008 #35

kecoh lah diorang nie. lantak dier lah kalau nak tunjuk puting ke.. tunjuk tetek ke.. tunjuk pusat… tunjuk cipap. yang korang pergi tengok, pastu kutuk bukan main tuh.. apsal? :mad: :mad:

Reply to This comment


bongkersz wrote on June 2, 2008 #36

because they love to some small :grin: :grin: asian boobsie :XO: :XO: ..hehe :lol:

kucinggemok’s last blog post..RM 2.70

Reply to This comment


kucinggemok wrote on June 5, 2008 #37

kite nie org melayu ler. bukannyer org putih ler. xkan xder rase malu kot.

Reply to This comment


ihawk wrote on June 8, 2008 #38

guys oh guys. isn’t it obvious by nw? haven’t u heard enough? apparently, she herself released the naked photos. i mean come on, why would u put yr laptop that contains yr nude pictures with yr ex, everywhr around the hs. lagi lagi when she’s an artist. why keep those photos in the first place? who’s not over who here? she was the one with these pictures. n satu lagi, who can steal those pictures if the laptop is at her hs. mana sempat? everything she says is bullshit. if u guys think the guy in the picture did it, yr wrong. he’s actually a pretty decent guy.. dia pun naik menyampah ngan perangai si zarina ni, tu la dia putuskan hubungan. semua org dah menyampah ngan minah ni la. even my parents warned me to stay away from her. ada je hal dia buat. suka anaiyakan org, if u guys dont believe i pun dont know what to say anymore. dia ckp org dengki kat dia, pls la. i think she yg dengki. busuk hati! one thing i know is tht she’s good at covering up. she knows how to manipulate things to make ppl believe otherwise. hyprokrit la boleh dikatakan. perangai mcm setan, hisap ice selamba je, pastu nak tipu ckp tak. she’s a freaking dealer kot! ish, i have no respect for u anju and i hope the public knows the real story. u dah buat salah pls dont blame others. u owe everyone an apology. harap tuhan akan balas. u know what u did wrong..

Reply to This comment


Taty wrote on June 29, 2008 #39

salam. dosa tu.. sayangilah orang lain mcm kita sayangi diri kita. walaupun dia liberal, kwan2 kita atheis, sekular dan sbgnya. kadang2 kita dan mereka tak paham pengisian ibadah. ketahuilah hikmah suruhan tuhan itu baik untuk kita. jadi, kita wajib bangga dan bercerita tentang Islam kepada org bukan Islam, dgn pendekatan yg menarik.

kita berkomuniti. jadi, kita kenalah sentiasa sayang dan menjaga org lain. tegur org lain dan diri kita sendiri. semoga kita bersedia dgn bekalan menuju akhirat.

media mmg begini jika untuk membuat duit. (belum masuk isu politik lagi ni)

satu hari nanti kita paham..insyaAllah. jangan terlambat ketika nyawa di hendak dicabut sudah la..

salam…

p.s: org yg bijak ialah org yg tidak mengikut hawa nafsu.

Reply to This comment


minor threat wrote on July 22, 2008 #40

h.a.n.n.a.h wrote on August 3, 2008 #41

ini pompuan kalo kita tgk dia berlakon ,kita banned kan dia…cam sialll…

Reply to This comment


bastard wrote on August 31, 2008 #42

kubur masing2. tp sebelum nak masuk kubur tu banyak persiapan yang memerlukan ‘orang lain’ terlibat seperti tolong mandi, tolong kapan, tolong sembahyangkan, tolong angkat jenazah, tolong gali kubur dan jugak yang tolong doakan kesejahteraan orang yang dh masuk kubur. Kalau mati, trus hilang jd asap xpa la. tak nyusahkan orang lain. Sebab tu kita ni hidup bermasyarakat. xptt la manusia islam ke kristian ke buddhist ke..bila dh buat dosa..kata kubur masing2. it is unethical. sorry off topic,mmg xnk sentuh isu zarina sbb xperlu pun kecoh.

Reply to This comment


Fariz Bakar wrote on September 2, 2008 #43

tajuk post : seksi pon nk kecoh…

my comment : a’ah…tah apeape tah nk kecoh….

Reply to This comment


bonggo wrote on October 16, 2008 #44

oit!!ape gaduhx2 nie,Ci0m molot la..Kira settle la ..Peace!!

Reply to This comment


me wrote on December 3, 2008 #45

aku tak sengaja termasuk kat page nie..tgk korang mengumpat cam best je ye..MMm..bagi aku la..orang pompuan nie memang gatal,Bukan setakat seksi je.baru je akil baligh dah menggedik semacam,yang banyak lari ikut bangla,indon,negro pun ada gak,Dan silap haribulan alien turun bumi pun orang pompuan jenis nie ikut balik planet..ishh,ish,,patut la orang cakap pompuan nie (terutamanya melayu) pendek akal,nafsu tak terkawal,Otak kecik,sengal,bana,lantoi,toya,ape nak jadi ntah!!tapi yang sedihnya yang Lelaki melayu pun banyak tak bley pakai juga,Nak cari bini cantik,Bila dapat anak cantik,anak kau pun kau sebat,Rogol sini sana,Silap haribulan adik beradik atau mak korang pula kena rogol baru korang tau,,hehehehe..Tu la pasal (Melayu nie memang teruk la.Nama je beragama islam.tapi perangai tak ubah macam orang tak ada agama.Cina dan india lagi elok perangai,adat pun diaorang jaga,tapi orang melayu je yang diaorang jahanamkan dalam diam,Tak kira la lelaki atau pompuan. (nasib baikla aku melayu brunei)

Reply to This comment


me wrote on December 3, 2008 #46

aku nak tambah sket lagi ye..bagi korang panas sket..heheh..Cuba ko tengok dalam penjara,bangsa apa yang paling ramai?Melayu?,cina?,India?,aku raser korang dah tau dah jawapannya..Siapa yang paling maju dalam negara malaysia?.melayu?,cina,India?…bersyukurla korang tak tinggal kat singapore..lenyapla status melayu ko.sedar la beb,Kita nie kalau nak bermuhibbah dgn bangsa lain pun jgnla sampai tergadai Maruah,Pasal duit melayu pijak melayu,pasal nama melayu pijak melayu,pasal duit melayu jual melayu,jual anak bini punya maruah,bila bergaduh samax2 bangsa masingx2 nak tunjuk hebat,dgn bangsa lain..Yes bOSS!!hahaha..tak respect la aku dgn orang macam nie.Elok lagi korang lepak jangan bekerja,jangan belajar,habihkan duit mak bapak,enjoy sini sana,yang perempuan kangkang sini sana,bagi semua orang rasa kau punya barang,tak kira yang belum kahwin ke,india ke,cina ke,lepas tu dapat anak buang dalam tong sampah.atau bagi anjing makan.atau kalau anak kau hidup kau salahkan anak kau sebab anak kau anak haram,padahal kau yang haram..Aku tengok start tahun 2000 ke atas dah ramai melayu yang buat niaga,bagus!!ada perubahan,dan lepas tue pula kaum wanita pula makin banyak mempelopori perniagaan yang berjaya,bagus!!aku senang hati tgk..tapi yang lelaki lambat pickup,otak lembab semacam,tahu nak membenam je,awek,lepak,enjoy,kawan,itu je la kebanyakan budak lelaki melayu yang masih muda remaja nie..

Reply to This comment


me wrote on December 3, 2008 #47

kat melodi, dia cakap ada makcik2 bagi kata semangat kat dia. makcik2 tu gila kot, atau makcik tu sealiran dgn dia. bertaubatlah wahai umat islam. harus dingat, dunia akhir zaman

Reply to This comment


khai wrote on March 1, 2009 #48

hye….how are you?if dah tau mengupat dosa jadi kita nasihat ar kawan2 kita 2..memang kubur masing2 tapi kita perlu jugak tegur menegur.

Reply to This comment


khlifah wrote on April 21, 2009 #49

:halo: artis ckrng suka nak tunjuk glmor tapi x kena cara……..
lepas gambar dah tersebar baru diorang nak salahkan org lain….

Reply to This comment


boy wrote on April 21, 2009 #50

sbgai muslim kte wajib menegur..
tp bukan mengata..
:sad:

Reply to This comment


chuckskull wrote on June 16, 2009 #51

dosa pahala diten2 kan oleh yg maha kuasa..
kita xde hak nak ten2 kan
sekadar menegur x mengapa
jgn sampai tercalit juga dosa kpd kita..
(dosa mengumpat/mengata) :???:

Reply to This comment


chuckskull wrote on June 16, 2009 #52

Aku rasa sbg muslim, gambar2 sexy ker , nude ker, tak perlu nak forward2. Aku kalu dapat gambar artis yg sexy aku terus delete je.tak payah share buat tambah dosa kering kat kita je. diaorg berpakaian sexy diaorg tanggung, kite pegi sebarkan buat apa??!!…hehehhe only my 1cent..
:D

Reply to This comment


teecey wrote on June 16, 2009 #53

emmmmm….mmg dah tak iegat kat tuhan arr 2…

Reply to This comment


nana wrote on May 14, 2010 #54

Leave a comment, I won't bite ;)

feed for comments on this post.

Login or Register if don't want to fill in the details below everytime.