When Wedding Bell Rings

Hanging By a Thread

smile! you’re on candid camera ๐Ÿ™„

A quarter of a century, that’s my age. And the most common poke I get from my nearest family is, when is your turn? ๐Ÿ˜•

Marriage is not something I want to fiddle with. Although God allow us (muslims) to have 4 wives, I think having a lady in the house is a handful.

Yesterday we had dinner at Bombay Palace. It’s an indian restaurant, supposedly purely India (unlike mamak stall, this is pure curry). My dad brought my mom and my youngest brother. My elder brother brought his wife. My younger brother brought his soon-to-be fiance (wife). I brought my tummy. 8 of us turned up.

Our conversation was pretty much stalemate. It always comes to and end, no matter what topic we talked about. Lucky, I have a 10-year-old brother, we wrestled thumb to avoid the “when is your turn” question ๐Ÿ˜›

Fortunately, no one is popping the magic question today, fortunately (note: twice fortunately) :up:

Anyhow I have prepared a list of answers

  1. I’m still young – but how long will I stay young and single (but not available)
  2. Help me find one – question for question is invalid, but who cares.
  3. Lend me RM 50k for the wedding expenses – it is expensive nowadays.
  4. Not this year, my calendar is full – notably many weddings to attend this year.
  5. I’m not ready to commit yet – most reasonable answer.
  6. I haven’t met the ‘one’ – most understandable answer
  7. It’s bird, it’s a plane, it’s Semi-Value’s hairextrinsic to the discussion
  8. Next week is the wedding, MAKE SURE YOU COME – stupid & silly remarks.

I’m tired of answering, so what’s best is to stun them everytime they asked. Here’s an example

“When you got admitted due to heart attack or cancer, be sure to check out the chicks (doctors) for me. If possible get their number. Thanks, I owe you a million” ๐Ÿ˜›

Something like that . You’ll leave an impression like,’I’m not gonna ask him anymore, HE BITES‘ ๐Ÿ˜Ž

ps: I still want to marry a doctor! ๐Ÿ˜ฅ

pss: Don’t ask me “when is your turn” when commenting โ—

psss: /me slaps NoktahHitam with a big trout ๐Ÿ˜ฎ

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

35 thoughts on “When Wedding Bell Rings”

  1. owh… kalau dalam PPPRSYTSUB, soklan2 cam “bila turn ko plak?” adalah diharamkan dan kalo ahli2 pun ada wat soklan cam tu pada ahli lain, tindakan tegas akan dikenakan oleh tuan presiden.
    mantap kan?

  2. hahaha..
    menakutkan ke?
    ia adalah untuk mengelak sebarang serangan emosi secara tidak langsung yang diakibatkan oleh tindakan rakan sebaya yang gelojoh…

    hehe…

    * litium kata, ia termasuk serangan soalan peribadi oleh kaum keluarga dan sahabat handai jugak

  3. PPPRSYTSUB memang menjaga kebajikan ahli2 yang sering disoal siasat dengan soalan2 serupa oleh sahabat handai, kaum keluarga, sanak saudara. by the way, eddie, cadangan jawapan yang kau prepare tu memang nice lah! ๐Ÿ˜Ž

    aishah’s last blog post..Masyuk!

  4. Some people (mostly, the married one) think that it is thier duty or responsbility to ask the single one when is the time they want to get marry; followed by enormous amount of advices that they probably didnt follow themselves.

    To get married when you’re asked to; or chenta-mati (been coupled for ages) is not going to do any good if you’re not ready and understand the whole marriage is all about.

    Get to know that first, before you commit and hold responsible to change your and partner’s life.

    Naftalena’s last blog post..Johor Visit

  5. True.

    But the enormous pressure coming from family is something Im not comfortable with. I HATE IT THE MOST. When the time comes, it comes la. No point of pushing it.

    If the question comes from newly wed, Ill say I’m GAY.

  6. kalau kita terjebak dlm kes camni..kita mmg kena selambamamba sket jadik ‘org yg mulut lepas’ terutamanya bila nk tamatkan perbualan bagi topik2 yg kita menyampah..
    hehe… ๐Ÿ˜€

  7. MK, I am a kelantanese. tapi aku tak reti pon nak buat serunding. hahaha….bab2 mas kawin tu, aku tak tau lah plak…tapi mas kawin tu kan menunjukkan penghargaan kepada isteri…kalau mampu apa salahnya bagi lebih…kan? ๐Ÿ‘ฟ

    aishah’s last blog post..Last Weekend

  8. kalau yang tanya tu lelaki, jawab je…sebenarnya aku suka kat kau, tapi kau tak paham2…ni kau dah kawin plak…lambat lagi lah turn aku…huhu…heh. ๐Ÿ˜

    aishah’s last blog post..Last Weekend

  9. hahaha. the picture is freaking funny!

    erm.. my mum pun kadang2 macam… “aisyah, bila masuk uni nanti, cari lelaki yang bagus tau. bawa balik rumah. cari orang sembahyang. kalau boleh cari budak medic ke… hehehe”

    then I go, Zzz….

    adoi, when I hit 24, mesti suma tanya soalan macam ni. Now I know how to answer them. LOL.

    Aisyah’s last blog post..Why I Feel Fat And My Addiction To Sugar

  10. waaahhh… ramai rupanya mengalami serangan soalan maut tuh… ๐Ÿ˜‰

    jawapan standard saya utk soalan ini ialah no. 8 , tp, saya jawab bukan next week. this weekend is the wedding.. ๐Ÿ˜€

    buzzybug’s last blog post..about the trip

  11. aku pun jawab ‘i am gay’ luckily malaysia tak kasi gay kahwin, kalau tak mampus aku kena jawab, ‘bila kahwin? gay pun boleh kahwin aper’ ๐Ÿ˜€

  12. โžก chill dude..aku pun tak kawen lagi ape..and god forbids we still have a lot of wedding receptions to attend..hahaha..after sume org dah settle down..baru kita nyap! ๐Ÿ™„

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *