What’s Wrong With MySpace Girl(s)

I’ve blogged before about Web Amenities and It’s Misfortune. Well, this is somewhat a continuity of that post.

mysp_1.JPG

Few years back, someone told me you can pickup chicks at Myspace. Even the guys on rugby field seconded. Well, the above screen capture surely eliminates the possibility of being untrue.

At 15? You’ve got to be kidding me girl!

There’s perfectly nothing wrong with making new friends on the Internet, I myself have a few crush (among my readers, I will NOT name them). But I believe there needs to be a common understanding before eloping one another.

At 15, all I cared was how to beat Rustam, my 100m nemesis and scoring 8A’s in PMR. Girls and exploring sexuality was beyond my comprehension. Mind you, I’m not g4y.

It tickers me, should there be a higher supervision of teen’s Internet activity? An algorithm that can block the limitless Internet? An alternative to placing your home computer in the living room?

As an elder brother who’s tech savvy, I monitor the traffic in and out of the house. So if anyone starts getting kinky or leeching torrent files like mad, I’ll disconnect them from the Wifi. And when they ask what happened to the net, I’ll shift the blame to TMNet.

There’s more to Internet than Facebook, MySpace and Friendster. Start watching ‘you suck at photoshop‘ or pickup the blogging hobby, anything, as long as it doesn’t breach your parent’s trust.

ps: Starting to laze around these days. I probably need a good kick in the ass to get up and move about.

pss: The girl is now 16 and No, I’m not depressed because the message wasn’t addressed to me.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

108 thoughts on “What’s Wrong With MySpace Girl(s)”

  1. Aku nasihatkan satu je. Kalau korang jenis tak kisah dan tak takut Tuhan, buatlah maksiat semahu-mahunya! Buatlah kemungkaran sesungguh2nya! Langgar2 sepuas2nya larangan2-Nya! Jadihlah JAHAT! Peduli apa, kan?? Buatlah seks! Buatlah ringan2 dgn awek2 kau org semua!!!!
    Tapi…INGAT!…Korang takkan lepas dari seksaan-Nya. Layan lah nafsu korang sebanyak2nya yg mungkin. Pegang tangan awek, sentuh awek atau pandang mata awek pun dah maksiat.
    Jadi, buatlah larangan2-Nya. Aku tau korang berani nak mampos. Nanti korang tengoklah sepuas2nya kuku Malaikatul Maut yg melilit satu Bumi dan mayat muka kau macam kena hentam dgn Hammer! Busuk lagi Loya yg amat! Itulah amalan2 korang semua. Hehe. Tak percaya semua ni ke? Apabila korang buat maksiat, cuba rasa hati diri sendiri. Hati korang sampai mati takkan TENANG…! Astaghfirullahalazim. Berhentilah buat maksiat dgn awek yang kau CINTA. Jika kau CINTA diri kau, kau TAKKAN sentuh awek kau.
    Sekian, galakan dan nasihat aku. Wassalam.

  2. ha’ah, aku ingat lagi nenek aku pesan”jangan dekat ngan jantan, nanti mengandung”. budak zaman sekarang maner der pikiaq mak bapak, halal haram, dosa, neraka. sebab perangai macam ni la berlaku nya kes buang anak, menggugurkan anak.

  3. betul tu. aku kenal internet ni pon dari pensyarah, dier kate cari bahan untuk assignment and study jer. nama pon dari kampung, maner ler reti nak buka cheting meting nie. dalam kata len, email pon tak reti….ape ke bende email pon tak tau. orang yang menyalahguna teknology ni betol2 sewel. tak berterima kasih langsung. kesian…hidup lam era serba moden and canggih tapi otak ntah apa2 ntah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *