Web Amenities and It’s Misfortune

Long ago when I started Negaraku! I wanted to fulfill my undying hunger for quality materials. It did at first. Now that it’s useful, it’s becoming a burden to manage entries.

Pancut

Another site to note, Friendster.com. If you happened to linger about the web a lot, you’ll notice there’s many vigilante booing the social networking site. It’s ok to whine about it’s downtime, but name callings and cursings? Wow, you’d do that after serving you for so many years? Did you pay for their services?ย ย  ๐Ÿ˜ก

It’s like telling the Milo-man, who gives out free helpings to exhausted athletes, their chocolate drink looked like mixed stools. Yet, you ask for a second helping.

Read, FREE. Think a little will you?ย ย  ๐Ÿ™„

I guess it’s true, we really like to exploit free services and use it to our advantage. Just look at our parks, public toilets, phone booth, just how bad it ‘stinks’? They exist (with cost of course) to make your life easier. I’m not going to be your mom and grind you to bits about civics-mindedness. For once, please be sensibleย ย  ๐Ÿ˜ˆ

So, any future Admin candidate for Negaraku! ? Let me know.

ps: Negaraku! is a U (general) rated site. Any obscene, bad stench and the likes will be removed without prior notice.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

31 thoughts on “Web Amenities and It’s Misfortune”

  1. i guess we always complain bout things and not to appreciate it ๐Ÿ˜ฅ

    ohh..kesedaran sivik sgt penting!! i dunno how to nurture it in Malaysian community..

    i guess..melentur buluh biarlah dr rebungnya ๐Ÿ˜€

  2. 1st! ๐Ÿ™‚
    well, civics minded is something that u need to practice at home. what u do in the public portrays the little something that u at home. erk, define it in ur own way. maybe thats the way i define people who dont flush toilet after using, who dont care about public cleanliness, and even who talk rudely to others.

  3. hahaha
    eddie,itu screen capture yg u email me dulu kan ๐Ÿ˜›
    yelah2, whenever any free services down i tak membebel lagi T_T
    huhu

  4. i couldnt agree more. some are really good to paint good image in the public. well, everybody likes it anyway =) thats how we act macho i guess, by not showing our true colors. haha.

  5. I’ve tried calling the sex service behind the wall out of curiosity. Apparently it’s a girl’s number! I think some angry ex boyfriend imprinted her name there.

    Note: Out of curiosity ok.

  6. huhu, memang kena berhati2 dengan spam2 macam ni, kan tak pasai2 negaraku dikenali sebagai social bookmark pencetus keseksualan… huhu..

    negaraku pun dh berat dengan aksi2 porno et n da gang.. takut nanti rating redtube di negaraku tinggi..

  7. klau terlalu obses dan bergantung pada sesuatu mmg akan hilang sabar bila datang masalah.mujurlah aku bkn seorang pengguna friendster yang tegar (sekadar contoh) dan walaupun aku hangin bila server beloq aku bermasalah hari tu (sekadar contoh lain) tp alhamdulillah aku masih sabar. macam kau, bagi aku membebel adalah perkara biasa cuma jangan jadi kurang ajar ๐Ÿ˜‰

  8. negaraku satu servis yang sedang meningkat naik dan bakal menjadi servis yang paling digemari. tahniah NH!

    dalam masa servis tersebut telah dijana dengan baik untuk menapis kes ini.

  9. Uh! Pancut pancut.. jimak.. tahan lama lagi? What we Malaysians have nothing to do but to pancut pancut and occupied with long lasting sex? ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„

    I am guilty for blasting Friendster as well, just not to the extent of cursing and name callings..

    Tahniah Negaraku! Dari Asia untuk Asia. (Who laughs at me for saying this, I will chop into pieces..)

  10. Haha.. like me.. always complaining about USM free internet service that really sux.. well.. it sux.. what can i say.. manusia x pernah mengenal apakah itu puas.. like me.. hahaha..!!

  11. at 1st, i wanted to say u should to but hey, nvm. u’re mature enough for such movie. i watched it when i was 17. huhu. i tell u what, it’s just another version of high school musical made in indonesia with a little melodramatic effect.

    nothing. just that i think, friendship wont start if it remains invisible =)

  12. bukan iklan seksual je, debat politik pun ada kat pintu tandas.

    ok pe, boleh membaca sambil termenung kat dalam tandas. takdelah membazir masa.

  13. a very typical malaysian mentality is:

    nak first class treatment/product tapi nak third class price.. or better still, free!

    very the Asian, if u’d ask me. sebab tu kadang2 malas nak deal with clients, semua nak murah dan free.

    buat sendirila lagi bagus.

  14. haha aku pun selalu emo dan membebel dgn internet usm.
    but then again i’ll say nasib baik free ๐Ÿ˜€

  15. haha…

    agak meloyakan anak tekak ble sy ada wat siasatan tentang key-word apakah yg orang slalu guna utk mendapatkan capaiaan ke blog saya.

    macam2 benda bukan2 yg naik. saya sendiri hairan, sedangkan sy tak pernah pun keluarkan entri ‘cara tahan lama’, ‘skodeng budak sekolah mandi’ dan macam2 lagilah kata kunci yg menjijikan sebegitu rupa. nampak sangat mentaliti pengguna internet secara amnya masih ada di takuk lama.

    situasi ini sepatutnya tidak berlaku sejajar dengan pembangunan pesat negara kita, namun hairannya itu tidak berlaku.

    p/s:- sy belum mendaftar sebagai ahli Negaraku. adakah sudah terlewat? hehe… (saje nk sokong benda2 buatan malaysia dan juga kawan2… ngee…)

  16. dulu ada org search perkataan aneh kat blog aku
    tp bukan lucah
    adeke search perkataan sos pencicah
    bile masa ntah aku buat post pasal tu

  17. Ooof! Another loser taking advantage of free service. It sucks that there are still inconsiderate and primitive people using the Internet nowadays, considering that it is a product of modernization and globalization… eeks ๐Ÿ˜ฎ

    Maybe you would want to suspect membership registration and make it a case by case basis? It might be a little too taxing but then you can recruit admins to help you do that ๐Ÿ˜€ haha!

    Correct me if I’m wrong, but are you sure you’re passing Negaraku to someone else? Oh dear ๐Ÿ˜ฏ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *