‘Vote For Malaysia’ Banner – on Your Blog

Banner for Opposition

I was doing MCOBA‘s db, suddenly my lappy went *bleep*, darn compaq โ—

So I decided to clear my head and ‘sharpen’ my coding a bit. I made 4 of these banners for the opposition party. I wanted to make BN’s and others (to be fair), what the heck, they’ve got advertisement in the news slot. I don’t think they need banners to promote their *cough* “50 Years of Success!” ๐Ÿ˜

Do you want them on your website?
There’s 4 design to choose from;

All PartyDAP bannerPAS bannerPKR Banner

Copy the script below and paste it right after your <body> tag.

For All Party – Link to this page

<script type=”text/javascript” src=”http://www.tazqirah.com/js/all.js”></script>

For Democratic Action Party (DAP) – Links to DAP Election

<script type=”text/javascript” src=”http://www.tazqirah.com/js/dap.js”></script>

For Parti Islam SeMalaysia (PAS) – Links to PAS.org.my

<script type=”text/javascript” src=”http://www.tazqirah.com/js/pas.js”></script>

For Parti Keadilan Rakyat (PKR) – Link to PKR’s site

<script type=”text/javascript” src=”http://www.tazqirah.com/js/pkr.js”></script>

Enjoy your banner! ๐Ÿ˜ฎ

Note : Does not work on WordPress.com.

ps: Busy, pening kepale, bengang… baik aku sambung main Samurai Warriors โžก

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 25 Comments

  1. Ayamak, kenapa parti bebas pimpinan cik mon tu xde NH ๐Ÿ™„

  2. Ehehehe, ada kat Tabloid Sinar Edisi Tganu aku baca hari Ahad lepas, nenek berusia 81 tahun kot, bertanding utk jadi wakil parti Kunci ๐Ÿ˜†

  3. Bukan 81, tapi 89 tahun usianya. Aku ada jumpa dia masa penamaan calon baru2 nih. Pastu aku dengan penuh kereknya, pergi (konon2) menginterview Makcik Maimun tu bersama2 dengan wartawan2 lain. Beliau bertanding untuk “Parti Islam Tunggal” (katanya) dengan menggunakan logo kunci. ๐Ÿ˜ˆ

    ImamKhalid’s last blog post..Antara parti dan SPR: Siapa yang kotor?

  4. Imam Khalid, mu memang kelas beb ๐Ÿ˜† :up: :up:

  5. Think wise before u vote ok. hehe

  6. er, wordpress.org boleh pakai ke?

  7. ok dah settle dah ๐Ÿ™‚

  8. bagus bagus. hoho. sapa-sapa ada buat entri review pasal nenek bertanding tu? aku ingat selama ni yang aku terpandang sepintas lalu tu, orang main-main je. betul ek?

  9. I honestly feel we need more of opposition representing us in the parliament…we need to break the monopoly and give them a run for their money!

  10. aku dah tgk site ko. javascript tak on ke? sat lg aku trouble shoot ๐Ÿ˜•

  11. ko ni menghine ke ape ni? Ntah2 BN pon tak bayar utk iklan.

  12. alamak, macam mana tu nak buat? tak keluar ni..adeh, buta IT lagi ka aku ni? haha

    Pewaris Reformasi’s last blog post..Khabar Bocor…

  13. aik, tak bubuh pon? Ke dah cabut balik?

  14. eddie, lambat giler loading time lepas bubuh, aku cabut balik lah! ko punyer pun lambat lah loading. entah mengapa ye? ๐Ÿ˜›

  15. Its javascript. It is slow sometimes. But I have no problem loading your site or mine. Could be because of the browser.

  16. i did not register for this time, but they still win,… nvm, i will vote for next round ๐Ÿ™‚

  17. Thank you for given such a banner.I read this article its really very nice .I have visited lot of blogsa but yours is nice to see .Thank you for given such a wonderful blogs to see …

    brandstation

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: