Top 10: Horniest Country

Who would’ve thought, Malaysia would be no 7.

top-10-horniest-countries-askmencom_1246917479218.png

We beat the English, Americans, Australians, the whole South East Asia and many other nations. Countries that toppled us are;

#6 Italy – Land of the Romes. Nude art is their specialty.

#5 Poland – Never been there. No idea Polish loves to polish ehemยฒ.

#4 China – When the government blocked Google due to it’s porno content, I was rather amazed. Now, not anymore.

#3 Russia – Quote,”in Moscow, Sharapova is everywhere”.

#2 Brazil – Look at Ronaldo, he divorced and turned to she-males. Euww.

#1 Greece – The land of the Gods (and Goddess). Enough said.

I’m starting to wonder, should we be proud being no 7? It screams hamsap[1. loose Cantonese accent, means horny] more than anything else. And why did we lose to Thais and Singaporean? Don’t they legalize prostitution? Oh well, read the full article here.

ps: I think people like Lochoe, Syam and Bong contributed most ๐Ÿ˜›

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 42 Comments

  1. xdapat bukak link tu from office. huhu. tak leh nak baca full article.

    wow. menakutkan la jugak sikit sikit. base dari apa survey ni?

  2. memang HEBAT Malaysia ni….macam2 hebat tu!!!

  3. Dude! Aku tidak masuk dalam ini wayang la.

    Paling bangsat pun, aku dok ‘cuci mata’ nengok awek pakai baju sexy-sexy kalau lalu depan the Beach, Zouk etc. Senggol-senggolan tak berani la. Whoahahaha ๐Ÿ˜ฎ

  4. Okay. This is totally absurd. ๐Ÿ˜ก
    “We beat the English, Americans, Australians, the whole South East Asia” ๐Ÿ™„

  5. Die cakap horny, bukan sexually active. Cuci mate pon same je!

  6. Ni bukan survey for guys only. Girls too ๐Ÿ˜›

  7. aku rasa ko terlupa letak extremist thinker…mesti dia sedih ko tak letak nama dia di kalangan syam, bong & lochoe! ๐Ÿ˜€

  8. Satu kali kedip, rezeki beb. Aku tengok tak kedip-kedip. Orang kata, menghargai kecantikan ciptaan Tuhan.

  9. Ko pun patut kena letak nama sekali. Ko la Malaysia pervert paling sejati. Whoahahaha ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜›

  10. Agreed. Kat opis aku, lelaki pun kena sexual harassment. Haish… ๐Ÿ˜ฅ

  11. ET horny + pervert gak? Aku pon tatau. Aku tak berani tauk name die, karang die suruh peminat die hentam aku, terkintaiยฒ aku nak tangkis. Syam, Bong & Lochoe mmg terbukti dah. Lepak kt Suzy, mate meliar je. Hahaha

  12. Woit… Jangan nak tulis cerita tipu kat sini. Kalau nak tulis, biarlah telus dan jujur. Patut tulis macam ni:

    ” Eddie, Syam, Bong & Lochoe mmg terbukti dah. Lepak kt Suzy, mate meliar je”

  13. Aku rabun la. Macam mane mate aku nak meliar?

  14. same je tu. horny gaks. hahah. LOL.

  15. dia tak horny sangat kut. ET more to ‘Aku Jejaka Gojez’.

    haha. ๐Ÿ˜›

  16. Thought so too ๐Ÿ˜› Ade sorg lagi, Pak-Ngah, makhluk paling sexy di muka bumi ๐Ÿ˜›

  17. Tu pasal ari tu ada berita pasal internet lembab sebab rakyat Malaysia suka buka laman porn.. hhuhuhuhu

  18. Terima kasih sebab bubuh nama aku. I bangga aku horny. :XO:

    ps: Beach Club banyak aunties lah! Uwekkssss.. sesuai untuk Syam atau Lochoe jer.

  19. M’sian mmg byk orang yg horny. Tapi horny yang baik. Like me! ๐Ÿ˜€ Hahahaha…

  20. bong memang hamsap
    miahahahha โžก

  21. haha.. giler lah result website nih..
    jpon pon xde dlm senarai top 10 sedangkan majalah2 dan komik2 lucah bersepah kt kedai2..

  22. wargh… Malaysia Boleh!

  23. Barulah negara maju namanya โžก

    ps:terlalu banyak “ayam” import kat Malaysia ni, so banyak choice la.. ๐Ÿ˜€

  24. adush…buat malu jaaa..yang nih laa kebanggaan satu malaysia…

  25. no shit msia at 7. what to say,with redtube and etc…3gp some more… sick la

  26. redtube is not Malaysian dude. What surprised me most, Japan was never in the picture.

  27. :down: :down: :down: Malaysia really :down: :down: :down:

    Bcoz Singapore government had block some porn-sites like redtube, youporn n etc.

    Malaysia minister like watch porn so don’t want to take action or what ? .. ๐Ÿ˜€

  28. oh gosh. scary โ—

    p/s: really hope the one that leads read that and think.

  29. Saw this on digg yesterday. I stopped reading when they mention that hunk from mca. Total BS. Malaysia would fit in a top 10 most deprived sexually, but not on top 10 horniest for sure. Stupid journalist thought it was clever to define a country based on their news headlines.

  30. Kak Jie tak termasuk dlm senarai yg menyumbang ye..sbb pc ni ada parenting filter…. word ganas2 mcm tu tak lepas…hehehe

  31. ahakss…tak kisah la bro…ini di paras normal…

  32. …hahaha…

    depends on how the survey was carried out la kan….

    Kalau survey ni dijalankan time the reign of Bill Clinton, I’m pretty sure America will be among the top 5 countries, thanks to Lewinsky.

  33. Ini bukan kajian kat Internet semate-mate. Sy rase ade kira jumlah penjualan kondom juga.

  34. Even if it’s a rough estimate, kenape petik name Malaysia? Bahaye.

  35. It is…but what is so bad being the horniest? It supposed to be a good thing, isn’t it?

  36. no la i mean, redtube as in msia skrang aku rasa semua pc rumah pernah log in kat site tu…tapi jepun ptt ada kan.aku rasa diorang paling teruk skali.diorang nye case2 horny2 ni pelik2.

  37. HAHA. yeah. they even included the part abt the minister of health’s sex tape.

  38. apa yg mendukacitakan is :

    the tape now still avaiable for download @ rapidshare .. xD

  39. memang malaysia hebat..malaysia boleh…semua boleh malaysia ni

  40. i’m not suprised though…in an odd way, isn’t good? kirenyer kite ni more expressive dari our counterparts la kan…but yeah, in reality kite kene jaga nama baik negara kite..but i’m so agree we need to be horny once we wedded! hehehe…

  41. Sepatutnye Czech ngan jepun patut ade dalam senarai…..

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: