The ER6-F Story

The ER6-F Story

Every time I look at you, I long for your touch. The sharp edges of your body, the fumes you left, the snaring sound, the breath-taking experience, the oh-so-good rush , you left quite an impression to this goatee-d boy.

I think about you, I look you up, I even googled you. Yes, I am your fond stalker.

But I can’t have you.

I can’t let you snuggle between me and my lover. I’d hate to make an impossible decision of owning you. I’d have to starve just to keep you by my side. Not now, not at this critical time.

I bet you’ll make me feel alive, pumping adrenaline through my veins, pulling every strain of hair left on my head. You were the one, I’d even lock you up in my room. Too bad, you’ll not be featured in the picture I’m painting.

This is good bye, this is it. I’m officially parting ways with my dream. Bye, for now.

ps: In case you’re wondering, I test drove an ER6-F today and it was awesome.

pss: Kumpul duit, pakcik nak kawen 🙂

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 36 Comments

  1. bro..ko mtk jer moto tuh jd hantaran..haha

  2. omg, invite me to ur wedding please!

    ill invite u to mine! =)

  3. kawa. huuu. awek ko kaye. mintak je!

  4. Sure will 😉

    You plan on getting married soon?

  5. Sedang.. Susah siot nak buat saving sekarang. Ade je mende pelik2 kene bayar.

  6. ha..sama la kita…tangguh impian untuk kumpul duit kawin

  7. Lepas dah kawen, kite beli big boys toy! Yeah!

  8. My first big bike ZZR600 90′ version. Terpaksa jual banyak masalah bila rosak. Spare part mahal sbb ori takder cap ayam. Jual beli cupcai pastu kawin hehe

  9. Kalau la duit tumbuh atas pokok, sure dah beli 10. LOL..

    Kumpul duit bro. Kahwin lagi afdal. 🙂

  10. beli dulu baru kahwin
    kang dah kahwin sah sah la ko x dapat nak beli nanti
    😛

  11. anything but superbike pls. or any 2 wheeled vehicle for that matter. hoho

  12. rozi tak bagi naik moto la. bahaya. haha

  13. Sedap lipat tu! Tu laa sekarang, baik beli motor CKD. Spare part murah skit. Motor baru jarang ade problem.

  14. Tak dapat pon tak pe la bro, pasrah je laa 🙁

  15. ni.. dok berangan beli motor ni… lesen REMPIT dah amik ke blom? kalau blom kene daftar kat Sekolah Memandu Adnan Sempit… haha. Dekat jer dengan selekoh umah hang… Register kat aku pon boleh gak :p

    Note: Spamming itu best

  16. Dah ade B full sejak umor 17 tahun lagi 🙂 Pakai je tak pernah 😐

  17. “How about we go for a ride?”

    “xnak. xde bumbung”

    adeh! (X_X)

  18. brapa rm ni? aku target r6 je. ada kelab lagi kat kelantan ni. owhhhh, aku mau johins gak!

  19. r6 mahal sgt bro. ini RM33k.. lebih kurang.

  20. aiks? aku ingat ni lagi mahal. lgpun, aku akan amik r6 singapore jek. dalam 14,500 lebih kurang.

  21. Accident sakit bang. Terus hilang motor tu. Nak buat claim pon payah kalau tade sedare mare dari singapore.

  22. owh. need to clarify something up pasni. moto tu dah nak sampai dah pun, bulan 7 ni. seyes aku x tau sume tu. thanks for da info. sib baik duit baru bagi half. huhu.

  23. bang ada lagi ke stock moto singapore ni.
    ada isu tak, coe, insurance, road tax semua?

  24. eddie,
    try main zxr 250, not bad kalau nak main cornering. thats a good simulator for a bigger ride.price less than 15K

  25. ade je stok. berlambak. dokumen sume bleh urus. cuma naik jangan bagi eksiden dah la. haha.

  26. eddie, dah ada lesen B full ke?

  27. Bergaya juga kalau pakai motor ni 🙂

  28. interested dengan moto singapore tu..jeng jeng jeng

  29. eh lain komen lain nama yg naik ni..

  30. Beli lepas kahwin je bro.. motor tu tak ke mana.. takut org rumah je yg kemana-mana nnt..

    p/s-Go for 750cc and above bro.. am afraid that you’ll feel its ‘too small’ later.. 😉

  31. Kawin dulu bro. Dah settle semua dah stable, baru boleh angkut itu motor. Motor tak kemana pun 😀

    ps: Dah ada motor nanti calling-calling lah 😀

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: