The Double G, Golf & Gambling

Like any normal weekdays, I’d swing a few hundred balls just to keep my composures right. On top of that, something to take the edge off. And certainly, golf helps a lot!

A couple of friends, who’s already good enough decided to tap along. I had no problem with that. Who knows, I might learn a thing or too. I was already halfway through my bucket, the friend started pulling my leg.

“Pukul dah lawa, jom la lawan”

I know for a fact, this bunch of crowd bets on the green. I declined right away. It’s against my principle, to associate gambling and sports.

They stood there, being so insistent just to ensure I’d take up the offer. They’re trying their best to win money from beginners. Bad … bad boys!

I couldn’t stand them nagging anymore, so I took the offer.

When I thought about it again, and again, and again. I don’t think I’m up for this. No way santa maria, I’d bet on the green. My father doesn’t, so I shouldn’t be. I should take a stand on this. I’m not going to bet, but I’ll make sure I’ll win.

ps: I would settle for “kalah belanje” deal

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

15 thoughts on “The Double G, Golf & Gambling”

  1. yeap. bak kata pepatah, “jangan jadi macam lalang. Angin tiup ke kiri, kita ke kiri. Angin tiup ke kanan, kita ke kanan”

    haha, betul ke pepatah tu? Pakai hentam je. hehe 😛

  2. wah bergaya sungguh gambar itu. oh komen aku takde kene mengena dgn golf tp aku tetiba rasa apsal ko nampak bergaya dan sedikit ensem di dlm gmbr ini.seri bakal pengantin agaknya.haha.(kr tetap kacak la haha)

  3. oh sorry.internet bengong.tetiba kedudukan nama dh betul.td cm terkjut apsal komen aku kuar nama awek hang ;p

  4. That is the problem, once the beg dah start berhabuk, skill pun berhabuk sekali, I’m blaming SPM ! HAHA

  5. gambling dalam golf tu macam mana?

    adakah contohnya, setiap lubang, bayar seringgit sape kalah.

    so, kalau 18 lubang kalah, kau bayar die lapn belas ringgit.

    atau bagaimana? sebab pengetahuan aku terhad pasal bet dalam golf ni. contoh yang aku bagi tu adalah contoh bet yang aku tahu.

    adakah maknya, bila kau kata, “siapa kalah belanja makan”, nanti bila kau belanja dia nasi dan lauk2 dan air paling sedap dan harganya menyamai lapan belas ringgit, bukankah menjadi benda yang sama.

    maaf, pohon pencerahan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *