The Anti-Valentines’ Day

valentine31.png

Every 15th of February is Anti Valentines’ Day.

Yeah, I am a loser ➑

valentine4.png

Blood Splatter Version.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

13 thoughts on “The Anti-Valentines’ Day”

  1. ingat lagi masa kat uia dulu, masa malam v day tuh ramai kapel2 islamik dan tak islamik sedang exchange bunga n coklat. eleh. aku x dengki masa tu aku xde awek. haha. sampai la ni dah ada bini pun, aku haram x penah sambut v day nih. berdosa! haha. aku tinggalkan je v day tuh untuk disambut oleh orang2 kafir. aku orang islam, x bleh sambut. biar lah rasa cinta tu ada hari2 – lagi best hape. :XO:

    affuan’s last blog post..100 tema wordpress ngam!

  2. Why should I be? Isnt the first rule of love is transparency aka no lie but more lies? LoL πŸ˜€

    I have no gf, female friends a lot πŸ˜‰

    told you, I want to marry a doctor! LoL πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *