The Anti-Valentines’ Day

valentine31.png

Every 15th of February is Anti Valentines’ Day.

Yeah, I am a loser ➑

valentine4.png

Blood Splatter Version.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 13 Comments

  1. You are not a loser.. Oh, c’mon! You rocks!

    nono’s last blog post..HUGS everyone!

  2. Yea man, you’re not a loser. Aku ni, jeling Valentine’s day pun tak pernah, apatah lagi nak sambut.

    P/s: Macam mana nak buat splatter dalam photoshop ek? Ajar sket πŸ˜›

    ImamKhalid’s last blog post..Solat itu fardhu bagi umat Islam

  3. ingat lagi masa kat uia dulu, masa malam v day tuh ramai kapel2 islamik dan tak islamik sedang exchange bunga n coklat. eleh. aku x dengki masa tu aku xde awek. haha. sampai la ni dah ada bini pun, aku haram x penah sambut v day nih. berdosa! haha. aku tinggalkan je v day tuh untuk disambut oleh orang2 kafir. aku orang islam, x bleh sambut. biar lah rasa cinta tu ada hari2 – lagi best hape. :XO:

    affuan’s last blog post..100 tema wordpress ngam!

  4. Being a loser is subjective. If you were in my circle, you’d know how demanding it is.

  5. Why should I be? Isnt the first rule of love is transparency aka no lie but more lies? LoL πŸ˜€

    I have no gf, female friends a lot πŸ˜‰

    told you, I want to marry a doctor! LoL πŸ˜€

  6. heh. v day. pfft. I’m not fond of it. it’s too commercialized and well, why the heck would you want to express your love on that day, of all the days in a year. should do it EVERYDAY. hehe. πŸ˜›

    Aisyah’s last blog post..WordPress Theme Simply Candylicious

  7. ha’a lawa.. lukis sendiri ke?
    anti valentine day.. ok la tu..syia pun x sambut..

    syia’s last blog post..jerawat + bzzzzz + MODEL??

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: