The 9600 Birthday Boys

happy birdthday 9600

[audio:07.mp3]
Yesterday, 12 years ago, we were awaken by the calling of the Malay College. We were brought together to form a batch, called 9600. So as a member, friend and brother, I wish every 9600 members, happy anniversary. I know it was hard dealing with me and for that, I’d take a bullet for any of you.

Here are some funny remarks during those years.

Jangan lari, saya kenal kamu! Yoz Bin, chasing after ‘flying’ boys

Oh, zup zap zup zap, owh saya lupa.Samcit, pronouncing Zul Zhafi.

Senang cite, b*bi awak!Awang, pissed at us for no obvious reason.

Lanc*p-lah awak ni! Imy, again no obvious reason.

Ma-kupab!Foogoo, exclaiming we were no good to lead MCOBA one day.

Boyh!Latek, I guess its the new plural for boys.

Alfian, saya igt kamu a’lim Ust Helmi has something against Alfian

Burn the Quran!AkuAnjingLaut, the waking of half dead.

Ha, maghi sini Puaka Ha, an introductory to his “pagut”.

I’m sure you have plenty more. It’s hard to recall when you’ve been awake for 52 hours. Got more? Leave them in my comment box.

PS: Izrin, Happy Birthday. Finally 24, what’s your plan?

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 27 Comments

  1. happy birthday bro. don’t forget to plan for the dinner!

  2. hrmm.. macam tak sempat je. I have a lot of things to shuffle this time around. I think I have to push to next year.

  3. Happy buffday bro.

    apa maksud 9600?

    interesting blog u have 🙂

  4. Whoops whoops.. Malay College Kuala Kangsar? Cool school I supposed.. 🙂

    Is it your birthday? Or your friend’s birthday? *pening*

  5. awak sekolah Malay College ke? pandainye awak ni…

  6. masuk tahun 1996, keluar tahun 2000. nak shorten kan, 96 masuk 00 kuar. hence 9600

  7. its the batch’s bday. batch = us, so its everybodys’ biday. 😉

  8. err.. Malay College sekolah budak pandai? haha.. ko dh silap.

    ps: sial la ko bagak

  9. So, I must say Happy birthday all!!!!!!!!!!!!! Ahahhaha…
    God bless.. 🙂

  10. hahahaha…shial gile ayat ko bagak!

  11. thank you nono 😉

  12. e ehhh… aku pun sekolah kat EMSEEKAYKAY gak.. kita batch sama kan? Hepi befdei to me too… hahahahaha

  13. hahaha. mungkin kite satu batch kot. ko je jarang nampak aku lepak2 kt sekolah. aku slalu tido kt library. Maklumlah org rajin n gigih. hehe

  14. ceh. konfiden je ngko… kalau aku satu batch ngan ko.. dah confirmlah aku yang tak gorgeous ni tetibe jadi hot stuff kat situ.. hahaha!!

  15. Budak2 Malay College masih boleh menilai antara tak gorgeous and hot stuff…so, tak gorgeous still takleh jadi hot stuff…hahaha

  16. pieja ko pompuan kan? sekolah aku sume laki je.

    lagi pon ape aku ckp kt atas tu sekadar lawak je. lagi satu, aku kenal & hafal laa semua 180 org dalam batch aku 😉

  17. Bagak ko sekolah kat Malay College ek? Pandai nye ko. Ko science 2 kan? wahh.. lagi la pandai ko.

    Anyway, nice come back 😉

  18. Bro, science 1 sampai science 6 memang sumenye pandai2 la…tapi gua lebih pandai memandai2…haha…thanks bro!

  19. haha.. siyutttt.. la.. kalau tak gorgeous tak boleh eh?? Nasib baik aku tak tukar masuk mckk time form 4 hari tuh.. kalau tak, pasti sia2 pengorbanan aku tu.. hahah=p

  20. mane ade… kalau ikut dulu2, lg skit science ko lg pandai. ko kt science2, kire pandai la tu. aku science5 je.

  21. kalau camtu, akula antara yg terpandai sekali, aku science 1 dari form 4 sampai form5….wahaha gua gempak beb!

    p/s: byk la ko…zaman kita mana ada streaming…aku science 1 pon sebab ambik account…kalau aku ambik commerce, mau sc3 or sc4 gak…eh ke sc5 or sc6? darn…tak ingat…

  22. haha.. saje aku nak makan dalam bagak 😉

  23. happy birthday mckk 9600!!!

  24. nice memories to remember.

  25. Wah2, eddie

    post besday tahun ni (09) x der ke?

    huhu

  26. Takde bro. Tahun depan plak eh 😀

  27. waaa…. (for no obvious reason)

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: