Tell Me What You Feel if…

Someone Floods Your Twitter.

Posting or spamming twits for a single minute would not result to higher traffic, prolonging the postings will. It’s ok to SPAM your tweets, but with hashtag? It’s pretty unethical to link spam, especially on hashtag.

By the way, next time, don’t censor if you plan on bashing someone. After all, honesty is the best policy.

ps: <removed>

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

32 thoughts on “Tell Me What You Feel if…”

  1. I think she doesn’t have common sense. and her blog’s terrible. I closed it within a second. Tengok header dah turn off. HAHAHA.

  2. Sungguh WTF…memalukan #Maxis10 lol

    ramai lagi sebenarnya yang suka ping segala jenis selangorblogger, kelantanbloggers etc…spam timeline tak ingat dunia…

  3. haha. die g letak hashtag #maxis10 kat title post sapa suruh. Pastu terus ping selangorblogger, johoreanbloggers, kelantanbloggers etc at a time sapa suruh.

  4. haha. aku buat gak, tapi at least ada gap lah about 6 hours ke. ni terus ping semua sekali mau tak follower bengang hehe

  5. oh nie ker abg hensem yg diperkatakan semlm, kalau dh mcm tu punyer kekerapan memang ler spam namanya wahai cik kak…

    *oh yer aku suka bila abg hensem dan kakak cantik pasangan tunangan nie sembang dlm komen…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *