Super Indoor Futsal with My Brother

naughtyboys2.jpg

Praaang! (the sound of broken vase)

Brother : Looks like we broke another vase ๐Ÿ˜
NoktahHitam : Did you see how it exploded and smashed the floor? ๐Ÿ˜ฎ
Brother : Err.. No. I’m sure I could save the ball if you used your right foot ๐Ÿ˜ˆ
NoktahHitam : Yeah, it’s because I can aim with my right, my left is wild โžก
Brother : Left or right, I was just warming up. Let’s have another go โ—
NoktahHitam : Let’s clean up first and play outside :kiss:
Brother : But I’m telling mom, it was your fault ๐Ÿ™„
NoktahHitam : Go ahead, it’s not like mom is going to scold me ๐Ÿ˜›
Brother : Yeah, you’re my scape goat ๐Ÿ™‚

After cleaning, I decided to retire for the evening. It sure was fun to play super-indoor-futsal with all the tight decorations in the living room. Makes me feel like eight. (I have no idea how many vase I broke throughout my super-indoor-futsal carrier, let’s cap 2 for today ๐Ÿ˜€ )

ps: Mind you, there’s a 14 years of gap between me and my brother

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 17 Comments

  1. oist.. how old are you? still having INDOOR futsal with your 14 years old brother. I know your house damn big nia lol

    vickie’s last blog post..Edison Chen Sex Scandal Photos

  2. I’m 24, my brother is 10 years old ๐Ÿ˜€

  3. One thing.. good composition.

    ๐Ÿ˜Ž

    *what font is that?

  4. hehe…luckily u re not my brother…kalau tak, sebelum mak marah, aku dulu yang membebel…ahah… ๐Ÿ˜‰

    aishah’s last blog post..Fortune Cookies

  5. yo drogba..ko ngan mat sama je..but yg tak tahan nya adik ko ckp ko scape goat dia tu..hahaha ๐Ÿ˜ฎ

  6. Apsal tak main rugby? Ajar adik ko tu dari kecik lagi main rugby. Baru boleh jadi rugby superstar!

    Nanti ko pun akan berbangga ada adik macam tu, yang ko sendiri train.

    Kalo pecah pasu pun, berbaloi laa. Nama nya pun main rugby… ๐Ÿ˜›

    ImamKhalid’s last blog post..Server Down semalam

  7. apsal main dlm umah?
    rotan kang..

  8. Haha…bunyi pulak Praaang…
    Teringat pulak time kecik main bola guna patung beruang dalam rumah…lepas tu…patung beruang tu masuk dalam masak kunyit mak masuk kat dapur…tak nak kena marah menangis la apa lagi…

    elvinado’s last blog post..To my Sweetheartโ€ฆ

  9. kuang2.. taktik keji.

    Tapi aku rase kalau aku ade anak nanti, confirm aku tak marah. Janji tak berjahit. Kalau jahit pon takpe, mak dorg doctor!

    (ntah dapat ke tak dapat tah kawen doctor ni) ๐Ÿ˜ฎ

  10. OMG. If mum,she would freak out. but that’s just for a while. but still, it was enough to make my knees shake. i mean, my brothers’. :p

    and oh, sometimes it’s good to feel young again. haha. i want to stay being 6. just go to kindergarten, play at school. haha

    Aisyah’s last blog post..Letโ€™s Ditch Ie And Get Better Browsers.

  11. gua pun penah main bola dalam umah lu beb…mase tu zaman world cup ’06…lepas kite jumpe akak evaluater kat umah lu, kite bersukan sebentar dalam umah…hahaha…tapi mase tu, umur lu dah 23, gua je yang masih kekal umur 17 tahun ni…muahahaha….

    nasib baik tak pecah pasu jugak…

  12. perr pecah sane sini.. kalau syia la dah lama cincang lumat adik beradik ni hehe

    syia’s last blog post..jerawat + bzzzzz + MODEL??

  13. hehehe .. my younger sister and I have 10 years age gap between us … but we don’t play futsal at home :p we play futsal at the futsal court and she always tackle me till I fall whenever she’s on the opposite team hehehe .. and sempat ambil gambar lagi of the broken vase eh.. kewl!

    melbie’s last blog post..Curlz Craze

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: