Spell It Right

The name is EDDIE.

Not EDY.

Not EDDY.

Not EDI.

Not EDDI.

Not ADI.

It’s EDDIE.

If you’re just unsure, stick to EDWIN.

You don’t have to remember how many ex-es I’ve had, whom I’m dating, nor what car I drive. Just remember to spell my name right. It’s only 5 letters. If you can’t even remember that, what’s the point of having a giant professor brain like yours?

ps:  It’s about respect.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 46 Comments

  1. hang ni marah kat sapa ni weh? hahaha..
    ni marah ke merajuk? awatnya? awek baru buat hal
    ke?

    itu la.. mak suh kawin cepat-cepat tak maw.
    kan dah… *tetiber~

  2. HAHAHA Mak aku tak suruh pon kawen cecepat. Tp die ade la nak intro kan aku. Tp aku segan 😛

  3. tu la i fhm perasaan u. annoying gle org eja nama i AisHah. ayesya ke, esah, meksah, toksyah.

    HAHAHA

  4. hahaha, lawak2… nsib org tak pggil aku irwansyah, klo ta brtmbah geli aku.

  5. Ini sangat funny. Haha.

    Haish. Yang lain, takpe. Adi je jangan. Sensitip =p

  6. ops….kenapa sensitif sangat ni? datang bulan? hahahhahaahha

  7. that’s it. something wrong there!? siapalah yang suka sakitkan insan ini. hu3

  8. *test komen kat layout baru..hehe*

    aku xkisah org lupa/silap sebut nama aku..sbb aku pon xberapa igt nama org..so it’s a win-win situation (lose-lose?)..hehe

  9. how about Ed?

  10. Sense of respect bro. Imagine kalau member 5 tahun duk sesame ko still tak reti nak eje name ko dgn betul, tak ke hangin satu badan.

  11. confirm lose-lose. Kalau tak igt tak pe, bole tanye. Janji jgn assume.

  12. ok la beb…at least bunyi still sama lagi kan..cth cam aku…YAM, kalau salah eja letak A atau BA kat depan…tak ker lain sangat bunyi n maksud nyer

  13. Hehe. tu kalau name ko lebey2. Seb baik la name ko 3 huruf je. Senang nak igt (tak igt pon dah mmg terigt!) Hahhaa

  14. i forgot ur name, can i call u mine…hihihi

  15. Selamat subuh.

    Kak Jie, kalau orang macam baru2 kenal, boleh dimaafkan lagi. Ini 5 tahun duduk bersama. Pahit maung bersama, training tgh hujan sesame, kene rotan ustaz sesame, tapi still tak igt camne nak eje nama kawan? Kecik hati..

  16. Jgn panas2 bro..tp ok la still ada bunyi tho after 5 years tu still not acceptable..better than org panggil nama yang kita xske..

  17. Kalau name aku tak suke, terus tak layan. Panggil la sejuta kali pon, aku buat tatau je. Tapi usually aku ejek je die balik, sampai die blushing maut. Hukum Qisas.

  18. aku panggil kau, NH je.
    kalau tak silap lah, kot.

  19. Ouhh, so emo! I LOIKE!

    Maybe that person is born ignorant, no?

  20. How about Ewin?

  21. it happens sometimes. especially when people from other continent say your name. Gosh.

  22. I have no problem with that 😉

  23. ok ERDIE. heh.

    It may seem that everyone’s not sharing the same brain and ideology as I am, in the end its how we understand logic. Forgive. :p

  24. tudiah.. marah kemain ..

  25. Leave a comment, I won’t bite 😉 <i think u do. 😀

  26. owh.

    okey,,

    Eddie,

    hai eddie !
    =D

  27. peace be upon you, Mr. Eddie. just wanna say, i like the cartoon at the top right side of your site. ps : dark is cool. 😉

  28. my name is eldy =P

  29. confirm yg dimarahi ini lelaki laa..

  30. Haha, how’d you get the banner? Is it like a custom theme? I love it 0.0

  31. Edwin (ceh try panggil nama penuh) aku teringat gambar kau tengah hold kamera mcm penjaga gol ManUtd Edwin Van Der Sar hehe

  32. Kawan. Heee =D

  33. I know! Ironic kan? Saje nak pancing orang 😛

  34. Yes moon. Kawan 5 tahun sekolah asrama.

  35. annoying la jugak. i’ve known 3 edys. each with different spelling. tapi rasanya tak penah plak salah spelling kot? guess that’s how i differentiate all three of them. haha

  36. It is a custom theme, thank you very much.

  37. oh oh alamak sorry eddie i forgot to include you. hahah. and the one i’m dating now is an edy too. hahaha. wow 5 edys. that’s a lot. still, all with different spelling. wow

  38. u mean my name = eldy ? so weird right ? .. actually ppl only call me eldy when @ internet, nobody know me is eldy when come to real life .. My real name of cos it is sux so I named myself = eldy

    eldy = LD, did u sense tat ever ? LD = my idol short form name .. try to guess who is HE .. heheheheheh

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: