SP: More Sightings!

Shoot! Someone sent me one more sightings and he said there’s a lot more to come!

SP: More Sightings!

At the end of the email, there’s two urls, one to a blog, the other to kolony.com.my.

Hmm.. this is worrying.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 14 Comments

  1. tapikan eddie, kak jie buka beberapa web/blog ada lambang ni….iklan innity

  2. Ade perkataan SP kt atas tu. Kalau bijak, guna whois cari sape owner kt atas tu.

  3. hellyeah, gimmick iklan celcom je ni! ;p
    good luck dalam contest ni bro.

  4. bukan contest bro, SP = Sponsored Post

  5. memang banyak skrg ni, lebih banyak idea tercurah dengan cara ni

  6. itu lambang apa agaknya…

  7. heh..celcom nye iklan ke ?

    its getting wee bit annoying at times sebab ble tgk tak tau apa benda tuh, but somehow at the back of my mind i know must be some advertising gimmick..hehe.. 😀

    p.s: dah lama tak ke blog ini… 🙂

  8. haha, ini iklan celcom..ada iklan dia dalam innity.tapi gimik ini akan lebih berkesan kalau unsur-unsur suspens dilebihkan sedikit.barulah semua org tertanya2 apa simbol2 ni semua.

  9. iklan celcom ke?
    lohhh…patut la kt tv ade kuar bende nih jeek..
    tp xde plak sambung uhh..
    igtkn da ape dah..

  10. Confirm iklan Celcom..kalau sapa2 ada akaun innity ke, memang tau ni iklan celcom..tp xtaulah apa maksud simbol ni semua..maybe ada benda best Celcom nak umumkan ke.

  11. haha, i know this is Celcom ads already…

  12. macam2 diorang ni~sampai kat lampu pun jadik tempat iklan =(

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: