Sms Berantai Dari KPKK

image

Aku pun tak tahu mana dia dapat no handphone aku. Persoalannya, perlukah sms untuk mengingatkan aku? Tiap-tiap tahun ada, tapi aku tak minat tengok orang berarak, rasa semak sangat.

 

There are 3 Comments for “Sms Berantai Dari KPKK”

Sms yang sangat annoying, lalu aku masukkan nombor itu ke dalam senarai nombor blocked dan sms ke dalam spambox.

Perarakan yang sama setiap tahun. Tidak boring kah? Aku rasa boring teramat lalu aku menyibukkan diri di pejabat.

Reply to This comment


t.a.t.a wrote on August 29, 2012 #1

setiap telco ada service bulk sms ni…dan mereka ada no kita…

http://www.maxis.com.my/business/lmc/data/eds.asp

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Yep, semua service provider ade, cume aku rase tak perlu KPKK hantar sms. Mungkin badan lain patut hantar, selain dari kerajaan. Semalam je aku dapat 3 sms. Salah hantar kot?

Ada 27 juta pengguna mobile kt Msia, kalau semua orang dapat SMS tu, dengan kadar 1/2 sen per sms, dah RM 135 000 abes. Banyak tu.

Reply to This comment


Azam wrote on August 29, 2012 #2

Leave a comment, I won't bite ;)

feed for comments on this post.

Login or Register if don't want to fill in the details below everytime.