Sms Berantai Dari KPKK

image

Aku pun tak tahu mana dia dapat no handphone aku. Persoalannya, perlukah sms untuk mengingatkan aku? Tiap-tiap tahun ada, tapi aku tak minat tengok orang berarak, rasa semak sangat.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

3 thoughts on “Sms Berantai Dari KPKK”

  1. Sms yang sangat annoying, lalu aku masukkan nombor itu ke dalam senarai nombor blocked dan sms ke dalam spambox.

    Perarakan yang sama setiap tahun. Tidak boring kah? Aku rasa boring teramat lalu aku menyibukkan diri di pejabat.

  2. Yep, semua service provider ade, cume aku rase tak perlu KPKK hantar sms. Mungkin badan lain patut hantar, selain dari kerajaan. Semalam je aku dapat 3 sms. Salah hantar kot?

    Ada 27 juta pengguna mobile kt Msia, kalau semua orang dapat SMS tu, dengan kadar 1/2 sen per sms, dah RM 135 000 abes. Banyak tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *