Sleepy and Unmotivated

unmotivated

I don’t know why, I’m just unmotivated probably because of the following:

Oh I don’t know what’s boggling my mind. Darn.

Just go slow dear.. one thing at a time.

or so I thought.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 13 Comments

  1. every time when i’m stress what i remember is :

    ‘take it one by one..’

  2. Aku kalo tension, aku baring atas katil, pasang ekon, depa tangan dan kaki, longlaikan tubuh yang terbaring tu, kosongkan fikiran.

    Pastu stay dalam 5 – 15 minit (jangan lama sangat, takut tertidur). Bangkit dan tarik nafas 3 kali dalam2.

    Pastu get back to work. Memang best giler! Cubalah.. 🙂

  3. nafas dalam2…. fuh lege. tp still tak ilang mende dlm kepale

  4. nak kate stress, tak la kot.

    cume xde motivation, ape kite panggil tu?

  5. penting & genting
    genting tapi tak penting
    tak penting tapi genting

    buat penilaian and tengok dia falls kat mane… =)
    senang nak settlekan sume..
    all the best.. ehehe

  6. semua penting genting.. susah2 aku gi lepak kt genting highland je la.

  7. hahaha… man! sengal la you! hahaha…

  8. Get yourself a wife fast…You’ll not be bored and you’ll be motivated all the time…

  9. there will come a day 😉

    till that day, let me unmotivated once in a while, pleaseeee :p

  10. sangat! hehe

  11. Eh….ok apa kawen awal2…best apa….

  12. sape kate tak best? hahaha

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: