Saiful Not Sodomised, Doctor Reports

How bizarre can this be? Dr Mohamed Osman reported Saiful wasn’t a sodomise victim after all. Saiful can now go to hell (for the sins he committed).

Sabda Nabi Muhammad SAW,
“Tidak akan masuk syurga tukang-tukang fitnah” – al hadis.

Here’s the proof

Pusrawi 1Pusrawi 2

Dr Mohamed Osman was detained for 3 days after refusing to change his report. His whereabouts now is still unknown (running away from the police).

What a drama. No Malaysian producer/script writer could ever craft a show like this.

Saiful was not sodomised, he’s fucked!

ps: Could this be ‘doa orang teraniaya‘?

pss: Dr Mohamed Osman, you’re the man!

psss: Oh yeah doctor, could you please improved your handwriting. It helps a lot to know a doctor performing operation or anus check up has steady hand. Hahaha, kelakar shit Β  ❗

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 27 Comments

  1. PI on the run. Doctor on the run. Our political drama damn sure beats ’24’ if anyone thinking of making a drama out of it.

  2. 24 too much suspense, malas aku nak tgk πŸ˜€ πŸ˜€

  3. aku minat giler 24. (dulu sebab ada elisha cupboard) cesshh.. banding 24 with what is happening now in Malaysia, sikit pun tidak suspense.

  4. ELISHA CUTHBERT DALAM TU??? AND I DIDN’T KNOW?? WTF!!!

    ps: sengaje caps 😯
    pss: tgh cari episode yg ade Elisha Cuthbert, damn she’s smoking!

  5. season 1 – 3 if i’m not mistaken.. πŸ˜› yeah, check her out in ‘girl next door’ :XO: :XO: πŸ˜₯ πŸ˜₯ πŸ˜₯ (isshh.. takder icon meleleh air liur.. leleh air mata jadi lah…)

  6. Although not really my favorite teen flick, I’ll give the ‘girl next door’ 5 out of 5, because of Elisha Cuthbert! Deym she’s hot.

    Between Cuthbert and Digby, mane kau prefer bong. Ehh.. ni pasal Saifool fucked, gile hijacking topic ni!

  7. Digby, for the cute innocent factor. and gebu-ness. :XO: :XO:

    ps: boleh pilih dua tak? aku mampu.. ➑

  8. When you have arseholes running the sandiwara, can you blame them for seeing sodomites everywhere they look? It’s what you might call “projection.” Congenital liars believe everybody else is lying except themselves. BN buttfuckers believe Anwar is right behind them, ready to shaft them properly… and, in this instance, they may well be korek korek korek πŸ˜‰

  9. girl next door mmg best beb…hot stuff..great movie..layan wooo…aku ada DVD dia…haha

    aku ada teori…the best malay movies are not served in the theaters…it’s either on cerekarama or in our political diaries..how true is that ?

  10. “psss: Oh yeah doctor, could you please improved your handwriting. It helps a lot to know a doctor performing operation or anus check up has steady hand. ”

    HAHAHHAHA.

  11. sumpah aku ta’paham apa Dr tu tulis atas report tu..

    *dan, para penulis skrip kerajaan telah mula gelabah*

  12. kekekek…kau mengingatkan aku pade sesuatu la ed… masa prep malam, kene tulis hadis kat whiteboard..bila tak tau sape perawi die, sape yang catat hadis tu, dengan mudah mudah tulis “al-hadis”

    kekekekek…..

  13. doc tu melukis atau menulis..demn! ingatkan writing font aku je teruk tapi ada lagi buruk dari aku…hahaha poor dooccc πŸ˜†

  14. The first page is medical history: meaning – bullshits story cooked up by β€˜patient’, Saiful.

    Tensemus x 1/52 pain (canceled) not notice any PR bleed
    pain in the ass when passing motion (illegible) x1/52. / Pt. (probably means patient) was alleged of (illegible) in a sdm (probably means sodomy) assault by intruding tt … (can’t make out the rest)

    2nd page:

    TRO assult (sodomized) β€” according to RPK that means TO RULE OUT Assault (Sodomized)

    Advice to go to the gov. hospital.

    (Plan to do police report)

  15. hahhaha aku pun tak faham langsung kemenatang dr tu tulis. dahsat sungguh.

    ‘not noticed any PR bleed,’ itu je yg leh baca.
    did i see absurd or what?
    hahahha penat la nak baca, tapi tetap nak baca jugak.

  16. hrmm…as far as im concern, medical record mcm ni takleh no matter wut di’expose’kan to public…doc ni leh kene gantung lesen and im pretty sure he’s aware of dat..unless diz medical record is fake lah kan..wallahualam!!..

  17. obviously bukan doctor tu yg bocorkan rahsia. If not, dah lame dah orang tahu.

    plus, doctor tu pon on the run, lari from authorities, no way die bole bagi file tu. Mesti salah orang dalam ni.

  18. saifool ni mentally ill or retarded?

    btw bro, PR bleed.. PR stands for what? patient’s rectum?

  19. doc tu menulis gune bahase sanskrit.

  20. dari main tibai je, baik tules al-hadis.

  21. aku cume nampak line putus2 je. more than that, tatau

  22. not so, 50-50 kot. ade gak movie yg best. kalau tak kerana Ali Setan, aku rase ramai lelaki tak masuk university.

  23. beb…aku xmasuk uni pasal Ali Setan..aku masuk pasal aku kena paksa ngan mak aku daa… πŸ™„

    tp ada specific reasons kenapa aku pilih UM sbg uni utama aku….hehe

  24. me not surprised if someone between the police and AG department leaked it to RPK. well, RPK got his sources from everywhere, even inside UMNO. πŸ™‚

  25. Sodomy or buasir?

    Hoh.

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: