Rugby Tackle of The Year

rugby-tackle.jpg

Fortunately, that never happened to me.

ps: Coding new theme

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 23 Comments

  1. muahaha… betoi ke tak pernah kene???
    sama ada nko orang yang menarik atau ditarik,
    sapa tahu kan.. mbuahahahahah~

  2. pergh!! lebih baik aku kena 6 paku dari kena camni ha3. memang malang betul hidup kena camni.

  3. uih… ni btol2 berlaku @ di edit nih? :halo:

  4. shi+ happens~ :mrgreen:

  5. aku pernah tgk org kene tarik seluar, oleh itu, setiap kali aku main rugby, aku akan pastikan seluar pendek aku diikat kemas πŸ˜‰

  6. Aku rase edit je ni. Tp kalau tgk betul2, macam ade gaye je..

  7. Kene gelak seumur hidup, tak sanggup!!

  8. Photoshop or real one?

  9. Aku waktu training masa sekolah pakai seluar bola. Jadi selalu “tertelanjang” tanpa di sengaja πŸ˜†

  10. wa….kasar tu…mmg tak dak kad laa nk bg..

    pil chi-ki-ti-ki-ti-on…

  11. Oh my. That is just disgusting.
    Is this photo for real? Or is it edited?
    Gosh, I really hope this is just edited… :mrgreen:

  12. kalo patah-patah kita”sambil menyelam minum air” ni plak “sambil berlari keluarkan cecair”…hahaha :halo:

    busuk punya olang πŸ˜‰ πŸ˜›

  13. pakej ransangan econs kepada golongan ***

  14. uweks!

    never play rugby. i’ll broke my hands.

  15. OMG! hahaha. kalau jd kat kau eddie, it shall be a lifetime joke.

  16. eeeee…geli aki tengok picture tu…..

  17. real or edited ?!

  18. cury

  19. 倩ε“ͺοΌŒι‚£δΈͺθ’«ε–·εˆ°ηš„δΊΊζ˜―δ»€δΉˆζ„Ÿε—ε•Š~

  20. oh come on you’ve got to be kidding me.
    i think it’s fake.
    i don’t think anyone who plays rugby do this.

  21. oh man that is sooooooo dicusting

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: