Ramadhan Cards By NH

I’ve always wanted to make my own version of Ramadhan cards, as in printed ones. Out of boredom and panic anxiety, I made these.

Bulan Ramadhan

I’ll sent this to my female girl friends.

Bulan Ramadhan

I’ll send this to unproductive Muslims, Ramadhan is no excuse to skip work. And feeling too ‘under the weather’.

Bulan Ramadhan

This one to my powerPUFF friends. Who’d take a deep breath every now and then.

Ramadhan

My MCKK buddies. They’ll know what mosque is that.

Family Ramadhan

and to my family, in laws & in law-to-be.

I’ll tell you more about my Ramadhan adventure. Right now, I need my pillow more than I need my ex.

ps: Oh yeah, If you must steal the images above, let me know Β  πŸ‘Ώ

pss: I spent 4 hours doing this thing.. it’s 5 am already!

psss: That is not my smoking hand

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

98 thoughts on “Ramadhan Cards By NH”

  1. ohoooo….hasil kerje kamu mmg sangat cool…. :up:

    btw…ingin meminta izin utk copy mungkin kesemua hasil kerja tangan kamu yang selama 4 jam nih….bisa kah??? πŸ˜‰

    ps: 4 jam utk hasil yang begini kewl…kamu hebat πŸ˜†

  2. hahahah… kan best kalau badan macam tiub tayar.. ada baju yang cuma sesuai untuk badan kempis.. boleh kempiskan badan.. yang perlukan badan kembang sikit.. ah boleh diusahakan lagi … tapi aku akan cuba kempiskan – atas sebab aku takmau makan ubat high blood sepanjang hayat aku πŸ˜›

    Selamat berpuasa, Eddie πŸ™‚

  3. Kenape pula tidak mungkin. Saye perempuan dan dah berjaya puasa penuh due kali setelah akil baligh, tanpa perlu mengandung. Kalau period cycle 28-35 hari (normal cycle), sempat sangat. Period abes right before Ramadhan and then kena lagi masa awal Raya. But that’s lucky la, and depends on tarikh mula Ramadhan, individual hormones and cycles, etc etc.

    Btw, kalau mengandung pun, belum tentu leh puasa penuh. πŸ™„ Kalau dah menopause, ahaaaa tu confirm leh puasa penuh :up:

  4. Aku teruja sangat tengok kad yg dicipta. Cantik dan menarik. Aku ambik satu le. Mintak halal. Apa pun salam perkenalan…

  5. Pingback: Selamat Berpuasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *