Pure Boredom

Google Reader (subscribed RSS) – Checked
Plurk – Checked
Twitter – Checked
TV Series – Checked
OneManga – Checked
Negaraku – Checked
Ultimate Guitar – Checked
Online Test – Checked
Comment on other Blogs – Checked
Stalk Docs – Checked
Go Out and get Boss Coffee – Checked
Play weekend touch rugby – Checked
Hang washed cloth – Checked
Take out the garbage – Checked
Wash the Car – Checked
Shave – Checked
Clean work station – Unchecked Checked
Procrastination – Checked
Work – Taking my time

Fail Driving Test

I still want another hour in a day.

ps: I tried my best to fail the test, still ended up with D. WTH?

pss: I was joking about stalking doctors or meds student

psss: I was lying in PSS.

pssss: Ok, back to work Edwin. No dilly dallyย ย  โ—

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

24 thoughts on “Pure Boredom”

  1. You missed out one thing tho ; talking to people! Go chat/talk to anybody, proven boleh mengurangkan bosan (^_^)v

    p/s : talking to yourself tak kire eh

  2. See… U should follow Bong.

    My advice… Masturbate la dude. It will help you a lot! lol ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜›

  3. kalau masturbate dgn ganas dan kasar, memang cepat tue plus mencederakan diri sendiri.

    slow n light sudahlah…

  4. waa… ko tgh blaja tabbing gitar utk crazy 4 this girl ke?
    classic choice ar…
    hehe…
    aku suke lagu tuh…
    dulu2 ada dalam itunes aku… but then again for some weird and twisted reasons… tetibe lagu tuh hilang cenggituh jewr dalam playlist aku… gewarm kejap..

    anyway…

    klu busan gie ar nonton…
    aku baru tgk citer bolt… hanjeng putih mulus ittew…
    two thumbs up la… best cter tuh…

  5. Dah abes blaja. Senang je lagu tu. Lagu tu dalam bookmark list aku. You know in case a girl call, pastu conversation jadi stagnant, grab that guitar and sing.. janji strumming betul sudah. Suare tolak ke tepi.

  6. Pure boredom = Mati kutu kebosanan

    Teringat yang ni dulu: “Saya mati kutu, kutu pun mati tengok saya.”

    Suddenly I remember what u told me when boredom kills u. Is it checked, too?

  7. Oh my, I dont recall what I said.

    I’m just gonna practise my guitar, sing a little and get back to work.

    ps: Hairan, kenape mati kutu? kenape tak mati anjing, mati biri-biri, mati cicak, mati lipas dan seangkatan. Adakah kutu itu bosan?

  8. Kalau mati katak maksudnya mati sia-sia macam katak kena langgar atas jalan tu. Jadi pada hemat saya la kan, mati kutu pulak sebab kutu mati sebab bila kepala digaru-garu dek orang yang tengah bosan tak tahu nak buat apa. ๐Ÿ˜†

    Sekarang dah dapat recall ke apa awk cakap hari tu? Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *