Polis Tembak Mati Budak 15 Tahun

A kid, 14 going 15 was shot dead while driving her sister’s Iswara near the vicinity of Seksyen 9 Shah Alam. The kid was suspected to be involved in a robbery. Open fire with no clear basis? PURE WTF man?

This is not a Hollywood movie, where you aim and fire at will. This is real lives we’re talking about. There are ethics to open fire and I believe it can only be used when the police’s life was at stake.

Reading and watching videos of the news brought a sudden fear within me. What is the police interest? Was the police man fucking drunk? Was that 15 year old boy so fucking lethal that they had to brought him down? What was his mistake? No driving license?

Picture this, you’re on your way back home from teh tarik and all of a sudden, the police starts shooting at you. What would you do? You’d probably contemplate, to hit the police, speed up or stop. Most of us would probably stop. But for that boy’s case, he had no license, so I guess he sped off.

What ever it is, I hope the shooting police man gets a life sentence. It’s because bad seeds like him, the police force’s integrity is at jeopardy. Fucking retard!

Malaysiakini: Aminulrasyid or Malaysiakini.TV

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

63 thoughts on “Polis Tembak Mati Budak 15 Tahun”

  1. kita tak tahu punca pangkal insiden ini, mungkin org2 yg dekat lebih memahami, yg luar tu jgn cuba menuduh ikut rasa hati sendiri kerana ianya adalah perlakuan yg diluar jangkaan yg mengejutkan ramai org.

    kes ini patut menjadi ingatan kepada kita semua dan pengajaran kepada mereka yang di luar sana (terutamanya pemimpin2/ketua2/orang2 dewasa) sebagai satu perististiwa tentang tingkah laku manusia hari ini yang semakin goyah/kurang nilai2 insannya kerana menjadi pemimpin2/ketua2 yg hanya mengejar kemewahan/kesenangan dunia .

    apakah yg berlaku kepada anak2 mereka, pekerja2 mereka, org2 bawahan. dari manakah puncanya semua ini? pembuat polisi? pemberi arahan?

    maafkan saya atas nota yg bingung ini….

  2. sengal ubi tol polis tuh…sewel ke pe..cbe law ank dear..polis ln wat cmtuh jgk??perghh…grenti kcoh balai pnyew..

  3. sebenarnyer korang tak paham situasi kejadian tu.. senang cam gini if korg berada die tmpat dlm diri polis tu korang nk wat pe?..tak kan le polis nk lepas kan tembakkan sesuka jiwa dorg..
    btl tak?..msti ade something..

    ajal maut tu da di tentukan..
    sedekah al fatihah ea..

  4. kalau la budak tu x buat hal(keluar malam drive x de lesen)..boleh ke dia kene tembak???

    15 thn keluar malam??
    16 thn??18 thn??20 thn??
    dia nak jd apa???
    kalau dia langgar org x bersalah malam tu…xde lesen..pun dia akan panik dan lari…kalau ini terjadi korang pulak yg akan blame budak tu kan..

    ni x nak blame sape2..yg seumur dgn budak tu(yg msih hidup la)jgn la buat hal camni lagi..lain la ko bawak basikal tgh hari balik dr sekolah pastu kene tembak polis…memang cilaka polis tu

    takziah buat keluarga budak tu…Al fatihah

  5. arwah 2,nasib baik dia x langgar orang…..lain kali berhenti……takat lesen xde…..wat per nak takut……..mesti ade wat salah besar 2….da kene saspek….sindri mau ingat la…….korang yg orang pun samer gak…..badigol……cakap blakang……..lau depan aku,sindri mau ingat…..

  6. What kind of parents would allow a 15 year old boy out frolicking in the middle of the night while driving a car?

    Fact 1: The legal age of obtaining a driver’s license is 18 years. The kid is a 15 year old boy. No right whatsoever to be behind the wheel.

    Fact 2: It was in the middle of a freaking NIGHT and he ran over a roadblock. Honestly, do you really think the police can see who was behind the wheel? Can you at 10 feet determine if the driver was underage? If you run over a roadblock, wouldn’t you be threatening the lives of other civilians, not to mention the police themselves? What kind of people would run over a roadblock?

    Inasmuch that I sympathise with the family over the loss of this so-called good boy, they really should grieve in private. His case is a big lesson to parents and teenagers alike. Obey the law and get your permits at the appointed age and keep a closer watch on your children.

  7. 1. His parents never knew he could drive.
    2. He did not run over a road block.
    3. The family is not grieving publicly. They wanted a public apology of calling the kid a penjenayah.
    4. This is the case of wrong place at a wrong time.
    5. The police shouldn’t open fire easily. Open fire only when it’s risky to their live and civilians. And since he’s driving late night no civilian is involved.
    6. This is not the first time a police officer open fire.
    7. It shows how the police should restructure their code of conduct, recruit good men and discard bad apples.

  8. panas nampaknya topik nie..aku rasa tindakan polis tu betul….korang ckp budak tu too small hahaha! skrg mcm2 kes budak bawah umur…korang jgn heran la, budak2 skrg tak mcm dulu..selalu la baca sikit suratkhabar ke tgk buletin utama ke..nie dok ngadap internet je..tu yg tak tau budak2 skrg mcm mana..dh kena mcm nie semua pandang polis..anak dok rumah biasa la pijak semut tak mati..yang mak ayah tu tak tnya ke..anak bawak kereta mlm merayap kemana..lesen xdak…PERGI MANA?? semua tak tau ..tu la len kali ambik tau.

  9. oh yeah? he is not hero? so that police is the hero? he can shoot anytime he want without aiming for other part of the body? if this case doent bother you, why dont you see another case? norizan bt salleh.. being shot with out her knowing why she being shot? can u explain this? or you wait till the media tell u the cover up story? like the one police locate a weapon in this kid’s sister car? open up ur eyes people.. if u dont see it, then just think!! damn it..

  10. boleh hidup atau x, bukan polis yang tentukan.. Allah bro.. yup.. mungkin tanpa polis, tidur malam xnyenyak.. tp tanpa polis jugak, kes adik ini xberlaku.. wat i want to say is this policeman should be charge!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *