NoktahHitam Gets #Maxis10

The other month, I was bitching to AzmanIshak on how he got a cool HTC HD7 from Maxis to review and I don’t. I witnessed the unboxing and played around before we eventually part our ways.

This month, I got one to review as well! It’s a HTC Desire Z with qwerty keyboard.

NoktahHitam Gets #Maxis10

Thank you Maxis!

ps: Can’t wait to get my hands on it.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 18 Comments

  1. Congrats Eddie 😉

  2. hehehe.. tahniah… ntah2 kita bertemu nnt masa nk amik henfon kan?

  3. looking foward to your review bro =)

  4. yesser….. tak sesia nyanyi lagu britney spende LUCKY kan? hahaha

  5. hahahaha..lagu lucky tak habis2…xsia2 aku soh ang dgn lan nyanyi…ahahh

  6. komen aku tak lepas..deyh hahah

  7. Ko ni dah ade anak, bahase tu dah kene jage.

    Sape nyanyi lagu Lucky?

  8. tau tak pe… ni semua idea hang la ni pasal lagu LUCKY. tah lucky mane tah… last last lagu Britney gak yang melayakkan diri. gyahaha~

  9. bukan ke nko dengan lan yang nyanyi malam tu? haha…

    p/s: jangan le citer kat anak aku plak. nanti bila dia dah pandai bace… hang delete taw komen aku ni. haha.. kantoi sudeh~

  10. Aku sing along sbb kesian kt Lan and aku tatau pon die betting dgn ko.

    tu lagu faveret tahun 2000 tu.

  11. ape komen aku masuk spam lagi ni..shit la

  12. tahniah bro, harap dapat jumpa bro nanti….

  13. Looking forward for the review. 😀

  14. haha jom gi amik same..tensen komen aku asyik masuk spam..hhahaha

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: