New Negaraku! Fave It Button For Your Blog

New Button New button for Negaraku! project.

The old button seriously needed an upgrade. It was more of copy paste job. Not that I was lazy, but because I couldn’t understand the whole mechanism.

Now that I’ve mastered the art of PHP and CSS, I built my own sexy ‘Fave It’ button. Designed to be super fast, http caching and most importantly, doesn’t look like some plastered girl[1. A girl who puts on too much make up] in spaghetti tube. I hope this design suits any blog theme, dark, bright, pink, guava green or Akon Red.

Negaraku! The Malaysian Social Bookmarking.

The idea is simple, find any character with “evb” and change to “evb2”. Alternatively, you can jump to know more.

For WordPress, go to WordPress Plugin directory, coded by ImamKhalid. Or you can use my version, download here.

For Blogspot,

For Classic templates: Search for $BlogItemBody$ and below the </div> put

<script type=’text/javascript’>submit_url='<$BlogItemPermalinkUrl$>’;</script>
<script src=’http://negaraku.net/evb2/button.php’ type=’text/javascript’/>

Newish templates: Search for data:post.body/ and below the </p> put

<b:if cond=’data:post.url’> <p><script type=’text/javascript’>submit_url='<data:post.url/>’;</script>
<script src=’http://negaraku.net/evb2/button.php’ type=’text/javascript’/></p> </b:if>

Others, sites, blog engines, CMS,

Copy and paste the following lines on your HTML editor

<script type=’text/javascript’>submit_url='[your-url]’;</script>
<script src=’http://negaraku.net/evb2/button.php’ type=’text/javascript’/>

*replace [your-url] with the actual link

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 32 Comments

  1. ko punye blog yg hancur?

    Oops! This link appears broken.
    DNS error – cannot find server.

    Yup, aku dah dapat link itu. Ni ImamKhalid la buat plugin, submit kt wordpress.org. Sampai sekarang, aku tgk mcm susah je option die. Tunggu aku kurang malas skit, aku buat coding aku.

  2. memang sempoi button ni. kalau boleh tukar warna background lagi sempoi macam yang digg punya dimana ia menggunakan java.

    :up: :up: :up: :up: :up:

  3. Digg business juta-juta. 10-20 orang buat satu coding. Aku sorg je, kalau pecah kepale pikir, sape nak bayar makan minum aku? Hehehe. Nanti2 aku tgkkan solution tu.

  4. Tapi button ni mmg hebat.. dah sama macam otak 20 orang programmer da..

  5. :up: :up: :up: :up: :up: ๐Ÿ˜‰

  6. NH!

    this button is eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen sexier!!

    nak kasi thumbs up gak

    :up: :up: :up: :up: :up:

  7. simple mimple pimple.. x nampak berserabut sangat.. two thumbs up..!! :up: :up:

  8. meh aku je belanja ko minum meh ๐Ÿ‘ฟ pastu ko buat button tu spesel utk aku jek hoho ๐Ÿ˜€

  9. need to admit. This button better than the previous one.. ๐Ÿ˜ฎ

  10. it seems that now we can found it at WordPress.org! hehe. congrats bro and friends. :up: ๐Ÿ™‚

  11. Nice2 :up: … aku nampak negaraku da jadi ikon blogger malaysia dah. memang boleh pergi jauh ke depan ni.

    Pasni boleh la buat widget latest news, readers lak. hehe..

  12. ๐Ÿ˜Ž aku sokong hanep.klau ko rasa tak kuasa nak buat sorang2… kumpulkn kwn2 jadi satu group utk buat… bak kata hanep, negaraku! boleh pegi jauh…

  13. well done.. I’ll use this one!

  14. hehehhe….i like the smaller icon. hehehe. thanks

  15. It’s hard seeking help especially if there is no special benefit.

    It’s the supporter that makes it a good website. Still too early. Negaraku is only 4 months old.

  16. a little idea to share… orang slalu pakai plugin sociable. pekata mod skit sociable utk tambah ‘Faved It’ Negaraku!.

  17. senang je tu. Nanti2 aku buat kan. Mandi smyg makan dulu

  18. Uiks, aku ker? Plugin yang aku coded tu takde kene mengena dengan DNS error. Aku tengok orang lain up ok jer, cuma mula2 jer ada masalah sket, ada yang kuar dan ada yang tak kuar… ๐Ÿ™

  19. Aku pun dah tolong sedikit sebanyak, kan… ๐Ÿ˜ณ

  20. best! Seb baik ade supporter tolong.

  21. bukan ko nye salah tu. Menteil nye kot

  22. :up: :XO: :XO: :XO: :up:

  23. great. nice and fit the theme.

  24. mai la terengganu, aku belanja tea’o ok?

    ekekee

    :up: :up: :up: :up: :up:

  25. :up: :up:
    Nice work & Brilliant.

    I am learning web developing stuffs now. A little bit of this and that, hoping that anytime soon I can get my hands dirty on web designing. But still, it’s a ‘bertatih’ level right now.

    Godspeed.

  26. I still have a lot more grounds to cover. The best way is to go niche. Build a specific system and devote yourself to it. Once you’ve mastered, jump on the other bus. Trust me, you’ll learn a lot more quicker. But don’t devote yourself to CSS. You have to pick up that language inch by inch.

    Web design is photoshop + css.

    Web development is usability + programming.

  27. loving it.

  28. guys, aku dh letak fave it button as the procedures above, tapi my fave button kat bawal post…

    cmne ea nk bgi dia betul2 kat top-corner for each post?

  29. bro, i think ive found the solution for my query b4 this:

    “…guys, aku dh letak fave it button as the procedures above, tapi my fave button kat bawal postโ€ฆ

    cmne ea nk bgi dia betul2 kat top-corner for each post?…”

    solution:
    aku letak coding tu, btul2 atas

    p/s: lupe plak, aku pki newish template for blogspot…
    p/p/s: kene expand widget template bru leh jmpa

    anyway, thanx a lot for this hack! ๐Ÿ˜€

  30. mmg smart button ni.. i loike..

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: