MuxTape is Dead, OpenTape is On

Not too long ago, there was a site which allows user to upload and share songs, it’s called MuxTape. However, RIAA don’t seem to favor it.

MuxTape

Worry not, there’s a OpenTape. (thanks to TechCrunch)

It took me less than a minute to get it working, unpack, upload and configure. (I’m not bragging, it’s dead simple, a hissing cat can do it too). OpenTape is easy, upload using FTP and it will auto-generate the playlist. You can listen to my songs at http://tape.noktahhitam.com or check below

Would this be good idea to port it to WordPress?

18 Comments on “MuxTape is Dead, OpenTape is On

  1. Pingback: Hutang Tag Dibayar Tag | SembangKomputer.com

  2. Aku tak penah dengar lagi pasal muxtape or opentape actually. Nampak menarik, smooth habis. Tapi nak tanya sket (maaf tak tau) apa bezanya dengan music box yang sesetengah orang letak kat blog tu?

    Reply to This comment

  3. Lupa nak bagi tau, aku play using IE. Tak tau naper senyap jer kat Firefox aku. Ada kena install apa2 plugin tak? Javascript Blocker ngan Adblock dah disabled… :(

    Reply to This comment


    NoktahHitam replied #1

    It works fine dalam FF. Aku pakai FF je, yg lain tak test lagi. Try tgk2 kot2 volume tak pasang ke.

    Lagi satu, ini lebih kurang mcm music box, tp selfhosted.

    Reply to This comment


    ImamKhalid replied #1

    Kalo volume tak pasang memang tak bunyi laa kat IE…

    Aku rasa ada blocking laa mana2, tak jumpa tapi. Puas aku refresh, try klik skali, 2 kali. Tapi kat IE Tab ok jer…

    Takpe lah abaikan. What ever pun, aku suka! :)

    Reply to This comment

  4. ini bagus untuk rentungkan bandwith anda. tepakse la anda banned kan ip yg dload2 lagu. huhu. nk buat camno bro. dah kowtim idm ngan browser utk dload mp3 trus. huhu.

    p/s: jgn salahkan ku, tp salahkan… salahkan sape eh? 😡

    Reply to This comment


    NoktahHitam replied #1

    mane ade. aku igt kalau free, aku nak provide service upload2 lagu ni. macam best. tp.. kene beli dedicated server la.

    Reply to This comment

  5. whoa nice..
    btw i prefer the volume control over there..
    i don have volume on my keybod. mayb need to buy a new one..

    btw why u listen to Nodame eh?

    Reply to This comment


    NoktahHitam replied #1

    classical music has its story. it’s like ‘hentam saje, janji lagu’ kind of music, when it’s an epilogue of e.g. some poor guy scrapping through life. No lyrics. Makes it interesting.

    Reply to This comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *