Mockup, mockup, mockup, not a mocking bird

It’s been a while since I last publish my mock up.

atsb.jpg

Yes, I know. I’m awesome and I get brag about it. Lalala~

Want to see the high quality one? Right click here and save as (1mb).

ps: Another step to a super bike?

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 18 Comments

  1. Lawa! A step closer to be OKB! 😛

  2. Did you make the website? If you did, good job man! :halo:

  3. wow, simply wow.
    cms driven no?

  4. Only PSD, but will be Joomla driven, IF I won the job. That’s a big IF 😛

  5. Considering I was fooled before, kire OKL. L for lama.

  6. nice !!!
    :up: :up:

  7. mengancam! dah boleh jadi pro designer dah ni.

  8. mantap giler bro..
    :up:

  9. good job!!!
    hebat2…
    keep it up!

  10. ku telah jatuh cinta…

  11. design yang bagus bukan setakat cantik tapi design yang boleh dimanfaatkan bersama kan. cool ! aku suka dengan design ko. nampak simple tapi teruja dengan angkasaraya

  12. This is a good design. The first time I saw it, I automatically thinking to be an astronaut, haha..

  13. baekk.

    opinion;
    -pengenalan ATSB = priority no. 1. aku lihat ia berada di bawah sekali, mungkin ada cara lain untuk memberitahu visitor tentang, apa itu ATSB. and it might be the first question they’d ask. Slogan maybe last? aku pun tak paham apa aku tulis. adeh

  14. Part saje nak besar2 kan. Kalau tak panjang nak mampus. Patut nye mende mcm tu masuk dlm about us.

  15. It is a satellite company 😀

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: