Marie Digby in Malaysia

Marie Digby in Malaysia

Quick one.

Marie Digby Unfolds in Malaysia. The YouTube artist will be performing her acoustic debut at 1Utama on the 14th May 2008. more details.

ps: I hate 1U. You all know the reason 😈 ➡

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 65 Comments

  1. idop, lepas tu adek yg 10 tahun tu bole buat algebra dan dx/dy. sekarang die kene blaja dx/dt …padan muke budak kecik tu!

  2. NH, ada orang volunteer. wohoo~

    (so, cik simpankira otometik tak kena jentik and ixora pun tak kena ngap la kan? kan? kan?)

    AyUmi’s last blog post..:: please.listen ::

  3. MK, lepas diploma ko, antar resume kt aku. Kalau ko rase tanak sambung degree lah :up:

  4. AyUmi, kalau ciksimpankira n Ixora tak kene ngap, you yg kene ngap! ➡ ➡

    Mesti kene ade orang yg kene ngap jugak!

  5. Ayumi, sama la kita. selalu sesat. *sob* *sob*

    Marie Digby is hot! :XO: (ok. I sound so gay)

    Aisyah’s last blog post..Ladies are Tough, Too

  6. huhuhu.. sampai sekarang tatau jalan nak pi tgv dari gsc. takot nak explore. karang sesat ntah kemana. huhuhu 🙄

    AyUmi’s last blog post..:: sangat suka dengan 154 ::

  7. kak nana?
    which nana?

  8. haha..ngumpat aku?

    wah…ramai org dh baca NH eh?
    aku mcm byk ketinggalan kan?

  9. hahaha..
    eddie kan mmg manja..(wekk…wekk…wekk….)

    aku pun mcm terlepas je byk citer…

  10. After Maghrib Prayer, will b there too. Hope 2 c u guys whilst there. Trust everythin’ will b fine then.Salam.Thanks Korang! Click A Child.

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: