MalaysiaKini: Polis Rogol Budak Sekolah

Polis Raja Di Malaysia

To those who may have missed the news headlines, here’s some F* up story.

Police rogol budak sekolah. This is sick. Polis Di Raja Malaysia or Polis Raja di Malaysia?

Jamil Abdul Sah, 27, didakwa merogol gadis berusia 17 tahun itu di bilik maklumat, balai berkenaan antara jam 6 dan 7 pagi, 18 Jun 2008. -MalaysiaKini

Jamil is reportedly the only earner in the family. If he is put to jail for 20 years, who’d feed his wife and two kids? He should have thought of that before raping anyone. Bodoh.


Now, the big question, who else can we trust?

  • The Gov – With Pak Lah’s flip flop decisions and mismanagement of cabinet, denials and more denials, No.
  • The Police – Grand Saga case, Anwar’s Black eyed or simply, Polis Raja Di Malaysia. No.
  • The Court – Fixed decisions, appointments & always in favor of Gov. No.
  • Lawyers – More of law benders if you ask me. Partially, but comes with a heavy price tag.
  • Mufti and Father – For a loaf of bread and a bowl of stew, yes. Yes, can be trusted, but can’t help much.
  • Batman – He only deals with High Profile Villain like Botak Chin & Kalimuthu. No.

Which reminds me of a Malay saying of which I’ve never used, Harapkan pagar, pagar makan padi.

Can you trust the police? Let me know what you think.

199 Comments on “MalaysiaKini: Polis Rogol Budak Sekolah

  1. Nama saya Siti Rohani Binti Abdullah. Saya bekerja di Tesco Seberang Jaya, Prai. Saya berasal dari no3 Jalan Fajar Peringkat 8, Felda Lubuk Merbau 14300 Kuala Nerang Kedah. Saya ingin meminta pertolongan sesiapa yang sudi membantu saya. Saya telah dirogol oleh Rizal di kolam air panas, Ulu Legong, Kedah. Rizal adalah budak kampung Pokok Ketapang, Kepala Batas. Lepas dirogol, saya menjadi gian. Saya selalu berzina dengan Rizal di kolam air panas itu. Banyak lah tempat yang saya kangkangkan puki saya kepada Rizal. Kat kawasan parking kereta, kawasan kilang, semuanya kat area-area Ulu Legong jugak. Tak cukup dengan itu, saya kangkangkan puki saya kepada Rizal di Penang pula. Banyak tempat jugaklah. Antaranya kat Padang Kota, kat balik papan, kat dalam kereta, kat depan asrama dll. Saya juga pernah ditangkap dengan Rizal. Kenapa lagi kalau bukan kerana buat kerja tak senonoh la. Kat mana? Kat kawasan batas bendang di kampung Pokok Ketapang, Kepala Batas dengan Rizal. Tolonglah maki Rizal yang bekerja di Seberang Jaya di talian 012-5516137. Kalau nak cari saya, carilah dalam kedai bakery dalam Tesco Seberang Jaya. Saya memakai uniform putih kerana saya pembancuh roti. Sekarang saya jadi ketagih. setiap lelaki yang saya jumpa, pasti saya akan kangkang kepadanya. bantulah saya.

    Reply to This comment


    kawan replied #1

    tipu ke ani?
    012 4556137 ke atau 012 5516137???

    Reply to This comment


    eno replied #1

    penipu je koe ne..koe kangkangkan puki koe coz sdaprizal rogol koe

    Reply to This comment

  2. bro,susah hidup kalian kalau dah tak percayakan polis… kalau polis tak leh wat rblok,spot check etc. bro nak polis wat apa? jaga depan umah lu orang ke…..,.kalau penjenayah boleh kita cam dan identified…lainlah,beb, ingatlah negara kita ada undang2 sapa salah tak kira polis,kenalah hukum. lu orang fikirlah sendiri,dont pot pet pot pet pasal PDRM atau you all prefer hidup tanpa undang2,you bebas nak wat apa2,x yah polis yg lu orang dah benci sangat. wa harap lu orang bahgia,hehehe

    Reply to This comment

  3. Kenapa gaji polis saja naik? kalau dikira kenaikan tahun lalu 42% dan naik lagi 20%
    jadi jumlahnya 62%..KENAPA KAMI KAKITANGAN AWAM BARU NAIK 10%

    Reply to This comment


    mehdi replied #1

    baca tulisan korang semua, aku tau semua melayu…komen semuanya tak guna akal. aku rasa dalam masa 50 tahun akan datang …melayu dah tak ada kat dunia ni…
    kalau dah tak ada melayu kat malasia ni, mungkin masa tu kurang jenayah..dadah..rempit..buang bayi,..ragut dan macam lagi. masa tu…barulah polis tak ada pun tak apa

    Reply to This comment

  4. I hate the police personnels. When I was 14, a constable asked for bribe of rm10 for not having lights on my bicycle, can u imagine it. When I was 17 I was caught peeing under a bridge by a police man. He accused me for doing something terribly wrong and asked me to suck his dick in exchange for freedom. Later his friends kept phoning me for same thing and now I have ended up being an official sucker.

    Reply to This comment

  5. yang salah tetap salah…hukum dian…hukum dia …hukum dia….jgn ambik kisah keluhan polis tu…hukum dia …hukum dia…..
    polis baik patut di beri penghormatan….
    so kerajaan tak patut salah pilih polis yg berkebolehan..

    Reply to This comment

  6. polis skang mcm setan mak bapak ko x ajar ke rogol tu berdose….mcm sial suka hati je…patotnye kita lak rogol anak die bini ko ada apa guna rogol la bini ko puas…bodoh,,babi betul polis skang…tak fikir ke masa depan anak2 bangsa sendiri..harap tubuh la satu badan kebajikan bagi anak2 gadis yang telah di rogol ini…begitu juga kanun ke seksaan khas untuk polis2 yang telah merogol…..itu saja harapan saya harap tolong la tunaikan……

    Reply to This comment

  7. pergi mampossss la polis…abis tu die rogol anak dara ko,ko nak diam je tebalkan muka….we bagun la anak melayu…..sedar la jp ag awek,anak ko kene menyesal tak sudah nty…..

    Reply to This comment

  8. polis mlsia nei,dri atas smpai yg buat roadblock tu,undang2 mlasia dpa punya,rakyat jelata nie yg tk dk salah,dpa leh buat smpai dk dlam,jga2 lah rakyat jelata,tak buat salah pun kna tmbah yg buat salah,lau org kaya x pa la,,rakyat pun tau kan………..lau keta ronda polis tahan pati ka keta mewah ka,,dlam pala rakyat jelata mesti pnya lah,,![NO MONEY NO TALK]tambah plak yg bru2 posting tu.mntak maf la saya pnah nmpak,saya nk tgur,tpi tkut,mklum sja kan undang2 mlaysia,undang2 POLIS…………

    Reply to This comment


    cAYA KER DIA ORG NIE replied #1

    betuii tu….lawa ada kuasa banyak beb. ada kawan saya pasal kes keluarga dia gaduh lah laki bini….dia nak masuk campur. datang si polis hero tadi… kat kawan kita ni. pa yang polis tu cakap. “Awak tahu saya polis. kawan jawab ya saya tahu. Polis cakap lagi. “SAya tgh bertugas ni awak tahu tak,
    jawab kawan saya: Ya saya tahu. Kat depan umah kawan saya ni.
    Kawan saya tanya< jadi apa tugas awak datang sini nak tangkap saya ke atau tugas awak nak jadi org tengah suami isteri gaduh mulut ke…tak payah jabatan agama lagi dah ada kat Balai Polis Jabatan Tu kan.

    Reply to This comment

  9. saya rohani. kalau nak order saya satu malam, rm 300. kalau satu jam rm 50. tempahan boleh dibuat melalui talian 012 4556137

    Reply to This comment


    s replied #1

    Saya dah rasa siri rohani ni. memeng best body dia. ambik dia kat flat berdekatan tesco seberang jaya.
    puki dia memamg best

    Reply to This comment


    kawan replied #1

    aku pun dah rasa budak rohani tu. dia berasal dari felda lubuk merbau, kedah. best betul body dia. kalau nak order dia, kita kena berurusan dengan sugar daddy dia. nak tengok dia, pergi kat tesco seberang jaya. dia ada kat dalam pasaraya. kat tempat buat roti dalam tesco, bukan kat luar.

    Reply to This comment


    jjb replied #1

    woooooo best juga kalau dapat

    Reply to This comment

  10. bukan sumer polis haprakk..sesetengah j haprak..yg jujur tuh kita respek…yg dasar slhguna kuasa tuh hrp xcident ngn treler j..xpe doa org yg dianiaya nih cpat makbul…

    Reply to This comment

  11. smpai hti plis tu buat bdk tuu cam tu giler la plis tuu tula mama n abah aq x bgi jdi polis jdi aq pon jdi doktor mama sruh jdi doktor

    Reply to This comment

  12. kepada yg suke bodoh2kn orang kat luar 2…..salurkan ikut cara yg betul…..bukan blakang cmni…..yg komen negatif kat sini la yg bodo…….x pun suruh jer polis yg ade berhenti,soh la opah ko,atuk ko serta keturunan ko yg jaga,tukar nama polis kepada nama nenek keturunan ko……..adil kan…

    Reply to This comment


    akuhensem replied #1

    statement yang paling sial dan bodoh setakat ini.
    syabas atas kebodohan anda.

    Reply to This comment


    cAYA KER DIA ORG NIE replied #1

    agak nya keluarga lu org je betul

    Reply to This comment

  13. polis pun manusia bernafsu jga…undang undang tidak di kecualikan walaupun polis sendiri….brani dia buat brani la dia tanggung….tpi jgn la benci polis, klu la polis ni mogok 1 minggu sahaja tak payah byk la….entah apa akn berlaku?rompakan?rogol?pecah rumah?gangster?culik?bunuh?…….

    Reply to This comment


    Abdul Wahab bin Abdul Karim replied #1

    YANG NI AKU SOKONG PENUH……………….. OTAK ORANG BAIK2

    Reply to This comment

  14. Police Now Days So Desperate For Money They Rob
    Banks. Police Always Seduce School Girls & Have Sex Nothing Else They Can Do. They/Police Abuse Power,
    Malaysian Police Too Naughty. Not Like Other Countries, They Protect Public & Properties.
    End Of The Stories. I Got Proof & I Got Video Recoded & Already Download To YouTube, Enjoy The Show.

    Reply to This comment

  15. hi kawan! yg kita skrg ni ckp ttg polis tuu, hal ni tak kena mengena dgn isteri polis tu, pls. be sopan sikit, lain kali guna otak sikit sebelum u response, god bless u!

    Reply to This comment

  16. betul tu, aku rasa polis x boleh dipercaya lagi la, apa kata kalau adik beradik kita atau kawan kawan kita atau sesiapa saja yg ada masalah kita buat repot je kat balai bomba atau kem tentera ok kan….

    Reply to This comment

  17. Pingback: Noktah Hitam » MalaysiaKini: Polis Rogol Budak Sekolah

  18. Pingback: Noktah Hitam » MalaysiaKini: Polis Rogol Budak Sekolah

  19. kALAU CAKAP PASAL pOLIS NI ADOIII…PENING LAH. BANYAK LAH TAK BETUL. KITA KENA SOAL SAT NI SLALU JE KENA PAKSA MENGAKU. KALAU TAK NGAKU SAKIT BEB. PAMMPPPPP!!!! PENAMPAR. APA YANG DIA SLALU BUAT. “AWAK NGAKU KE TAK BUAT ITU…INI SOAL POLIS NI” KITA JAWAP TAK PAMMP PEMAPAR ATAU PENUMBUK. SAMPAI 2 ..3 HARI MANA TAHAN BEB….. NGAKU JE. MACAM HAKIM JE . SENANG KAN. TAK YAH BUAT MAHKAMAH UNDANG2. BUANG DUIT KERAJAAN JE. BUANT DUIT PESALAH YANG TAK BERSALAH NAK BELI PEGUAM. ITU PUN KISAH PEGUAM NI, POLIS JUGA REKOMEN. KALAU RM10,000.00 TU POLIS DAH DAPAT RM3,000… ADOI MANA YANG ADIL…….PIKIQ2 LAH K.

    Reply to This comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *