18 thoughts on “Majalah Pengantin Jan 2011”

  1. hahaha… biasa la beb. jangka tu bila. so tarikh tunang dah cantek dah. nikah plak? 10/11/12???

    erk… tarikh… semua orang nak rebut tarikh kan. lepas tu memasing buat lupe bila anniversary.. heheh setahun dua mungkin reminder tu aktif lagi la.. bila dah beranak 10. erk… welll~

    ape pon.. please update aku bila nikah nanti, insyaallah wife aku yang beriya nak tengok hang naik pelamin. lol~

  2. aku tak pernah jumpe lelaki yang ‘s0 into’ his own wedding…bagus gle kot!aku rase apis siap xtau pun majalah ni wujud..hehe!tetibe untuk kali ni,aku bangge jadi cousin kau…hahahaha!

  3. omg!!! kau beli edwin??? nk pinjam !! hahaha.aku nk beli tp tak terbeli2.hahaha.weyyy ko nk gubah sndri??? wowow.bole la aku jd 1st client.hihih.caj murah2 sudah ;p

    ko ni bole jadi blogger groom to be ni.hihih.bg contoh pd lelaki yg bkl berkawin di luar sne ;p

  4. biasalah Eddy sekali dalam seumur hidup, apasalahnya. Jangankan kau , aku pun beli gak dulu heheehe..tp aku suruh bini (masa tu awek) aku beli..cover beb cover..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *