Majalah Pengantin Jan 2011

image

Never thought I’d buy this.

It’s necessary, I need ideas to do the gubahan by myself.

– sent from HTC desire z

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 18 Comments

  1. kalau nak tolong gubah pown boleh… hehehehe

  2. hahaha… biasa la beb. jangka tu bila. so tarikh tunang dah cantek dah. nikah plak? 10/11/12???

    erk… tarikh… semua orang nak rebut tarikh kan. lepas tu memasing buat lupe bila anniversary.. heheh setahun dua mungkin reminder tu aktif lagi la.. bila dah beranak 10. erk… welll~

    ape pon.. please update aku bila nikah nanti, insyaallah wife aku yang beriya nak tengok hang naik pelamin. lol~

  3. haha takpe la. terime kasih 🙂

  4. Confirm igt. 9/11 tu bday aku bro.

  5. demmm.. hahaha.. buat tarikh bday… konfem bapak besar punye hadiah special mabeles giler la dapat. hahaha… ok ok. NOTED!

  6. hihi I pun beli jugak. :p

  7. hohoho pergh dah start baca majalah pengantin..

  8. aku tak pernah jumpe lelaki yang ‘s0 into’ his own wedding…bagus gle kot!aku rase apis siap xtau pun majalah ni wujud..hehe!tetibe untuk kali ni,aku bangge jadi cousin kau…hahahaha!

  9. Gubahan sendiri?

    Ok fine kagum.

  10. omg!!! kau beli edwin??? nk pinjam !! hahaha.aku nk beli tp tak terbeli2.hahaha.weyyy ko nk gubah sndri??? wowow.bole la aku jd 1st client.hihih.caj murah2 sudah ;p

    ko ni bole jadi blogger groom to be ni.hihih.bg contoh pd lelaki yg bkl berkawin di luar sne ;p

  11. biasalah Eddy sekali dalam seumur hidup, apasalahnya. Jangankan kau , aku pun beli gak dulu heheehe..tp aku suruh bini (masa tu awek) aku beli..cover beb cover..

  12. Hahahaha.. same as me..

    I believed most of us do the same thing..

  13. Kali ni je ko bangge.. aiyo.. kene work harder nak kasi ko bangge 🙂

  14. oh 9 nov yer besday kau, aku plak 11 sept…
    menarik gak kawen time besday, potong kek kawen n besday serentak..

  15. klo nk tempah mcm mane erk?
    i nk wt pertunangan,nikah n sanding ada pakej k???

  16. You nak tempah kt I? Sorry I tak ambil tempahan 😛

  17. mu liadd edisi agustus 2010 dundd…yang ada show d citos…

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: