Khir Toyo – Starts Blogging

khir_toyo.jpg

well, well, well, what do we have here? ๐Ÿ˜ฏ

Plenty of comments from visitors. I’m guessing that he doesn’t know how to moderate it. It’s great that he’s re-exploring the technology. I hope he can find faults of the Barisan Rakyat, knows how to blog wisely and prepare for the upcoming catastrophic bombardment in his comments.

My personal comment: Business tempe tak menjadi ke?

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

37 thoughts on “Khir Toyo – Starts Blogging”

  1. mr tempe back!!! huahahahahaha… what a pity Dr. Khir… He’s a doctor right?? why not start back his clinic… huahahahahaha….

  2. biarla dia pun nak buka blog apa salahnya…ramai orang bn pandai blog sebenarnya i kagum…

  3. Im feeling a little bit of both actually. Happy and mad. Happy because Khir takes pride in technology. Mad, because he did throw bad comments to political bloggers.

    Whether he is being frank, I dont know. Thats up to God to decide ๐Ÿ˜€

  4. Dr. Khir Toyo,

    You are such a failure and disaster. Selangor which was governed by you is the only state in Malaysia that was awarded 2 broom award.

    Since you are also the failure and disaster that brought the fall of Selangor, I would like to present you another broom award that is bigger. Hows that. Don`t be offended and angry as you have said that the broom award is to inspire oneself to wrok harder. Isn`t it.

  5. Wahai Ibnu toyo, nape tak ngaku lulus tempat ternak babi? Menipu tak abis abis. selamber jer muka mu. Pas tu gi mekah minta ampun dengan tuhan. Tak yahlah g mekah. Jumpa je ngan Ustaz Firdaus al hafiz suruh dia hapuskan dosa kamu yang menipu jer kijenya.

  6. Salam Dr. Khir ,

    We learned from mistake.Our Future ISLAM malay generation need something new for ensuring better life as purely bumiputra here . You contribution for selangor development very apprecited.Bukan masa menuding jari.Semua Pemimpin perlu dengar betul2 suara rakyat.Jgn hanya kejarkan Pangkat/jawatan.Bangsa kita dah terpesong jauh disebabkan gila jawatan tapi after win that nothing for contrribution to public as promised b4 .Mostly malay community adalah golongan bawahan.Itu perlu dititikberatkan.Ramai lagi OKU,miskin dll masih belum menikmati erti pembangunan dan limpahan hasil ekonomi sendiri . Oleh itu perlulah kita:
    1/ meletakkan Islam sebagai panduan hidup.
    2/ Banteras Rasuah sepenuhnya.
    3/ Limpahan Ekonomi perlu diagih sama rata tanpa mengira golongan , fahaman politik .
    Ramai generasi muda melayu Islam still terbelakng, rosak di bumi sendiri . Pulihkan kembali.

    wassalam.

  7. YB Datuk Sri Dr Khir Toyo lebih-lebihlah bertanggungjawab di atas kekalahan BN mencapai majoriti 2/3 di Parlimen, di Selangor berapa kerusi BN yang tewas terutama UMNO, saya fakir YB Dr Khir lebih tahu sebabnya bukan YAB Perdana Menteri, gunakan masa untuk baiki dan muhasabah diri semasa berkuasa dulu sekarang cari idea, taktik, teknik dan strategi mengembalikan kepercayaan dan keyakinan Melayu kepada UMNO hayatilah falsafah ini โ€œ Baiki rumah UMNO itu bukan meroboh kanya โ€œ atau bersilat.

    Dr Hj Hashim Hj Muhammad
    e-mel : dr.jkun@yahoo.com

  8. Datuk,
    Keep up the good work, you have done much for the you electorate, this hiccup is just a flash in a tea cup. Keep up the good work, truth shall prevail and ernest job will command respect from the people.
    True leader prevails and bogus just fade way in as the morning dew
    Allah didn’t despair upon his creations, he sent messenger after messenger to guide the thru time.
    For you stay truthful, work in that direction with ikhlas. For ikhlas is a gift from Allah no mean created ikhlas.
    So strategise, collate idea and think out of the box . Think away from the malay narrow paradigma. You will be greatly respected and regarded.

  9. Dear Dr Khir,

    I know you down fall was near when you became arrogant and order to demolish all those temples. I am sure down where you will be if you have no respect for god no matter what race you or religion you are.

  10. Dear Dr Khir,

    I know your down fall was near. I saw you becoming fearless and arrogant breaking all those temples. I am sure down is where you going to be for a long time unless you bertaubat. You have to know that you have to show respect for god no matter what race or religion you belong to. I heard a lot of people saying that your end is nearing the moment you order all those temples to be broken but now I believe it.

  11. apa apa pun saya tak suka org jawa mcm awak…perompak duit rakyat mesia….klu kat jawa…mesti tak cukup makan..mai merantau malaysia nak jadi lanun moden pulak..apa-apa pun saya tak halalkan makan duit rakyat dunia akhirat….insaflah..dunia sementara akhirat lah tempat kekal abadi..macamana hebat kat duni a macam firauni pun musnah jugak…rkembalielah kepangkalbjalan…gunaliah otak yang diberi utk membantu rakyat ..bukan utk kepentingan diri..

  12. salam kenapa kasar sangat bahasa tu din_kita. ingat 2 la
    ko tu sapa mahluk tuhan juga jangan nak kata orang jawa mcm k..semogaa tuhan ampun dosa kita yang dah kotor sangat ni..kalo komen tu hati2 la sikit ingat la sedara kalo kita gaduh sapa yang rugi dan sapa yang untung….semoga apa yang berlaku ni ada hikmahnya…amin

  13. Khir, I am so bloody curious what kind of rice you eat that actually make you think so differently than others. You are such a failure that if I am your close relative I would just kill myself rather than to be laughed at. Malays in Selangor are still poor because of you…buy yourself a big broom lah and stop talking.

  14. sy ingin memberi maklumbalas kpd penulis komen ini…dlm agama Islam, tidak ade sesiapa pn yg blh mengampunkan @ menghapuskan dosa seseorg melainkan org itu memohon keampunan drp Allah SWT…dan seseorg itu tidak berhak utk menjatuhkan hukuman @ mengatakan dosa seseorg itu melainkan hanya dia yg satu yg maha esa Allah SWT…

  15. Allah tidak memuliakan seseorang berlandaskan kepada bangsa…. tetapi Allah memuliakan seseorang itu berdasarkan kepada ketaqwaannya…

  16. jib tangkap siapa saja cas peryalahan mengunakan kuasa …….rasarasa ramai yg duduk dlm istana kajang ……. cas cam ni ramai tak bolih lari……kita tengok amanah tak mereka yang berkuasa dlm setiap badan berkanun n pak pak menteri kan kan huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *