Jenifer: the Green Goblin

image

I like the new color. Damn bloody awesome. Going to add yellow stripes to make it more awesomeness. Hahaha.

– sent from HTC desire z

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 18 Comments

  1. glossy green,yellow stripes? so Lotus .. 🙂

  2. hohoho alang2 tu nanti tampal sekali pelekat Just Married boleh buat jalan-jalan masa nikah nanti..

  3. total cost?

  4. lotus tu, mmg cantik kaler nie, pernah nmpk kat machang kelantan Saga BLM buat cam neo tu, kalau xsilap no plet dia PDF1…

  5. Ade ade! Pernah tgk kat blog org. Cume terpikir, nak buat tak sticker mcm Team Lotus.

  6. RM 1400. Cheap, but not so good, I mean there are smaller defects if you inspect close up.

  7. Huduh nye idea ko. Rosak image aku sebagai lelaki ganas. Hahaha

  8. Yup, that’s the whole idea 🙂

  9. jgn lupe letak sticker kat dalam ke ape2 la tempek.. newlywed huhu

  10. jap2 bape rege buat kaler ni?

  11. niceee…aku suka hijau begini..

  12. hensem lah huhu

  13. menarik. Kaler dia memang mengancam..

  14. cantik kalau letak stripe kuning tu, biar plain tanpa stickers kalau tak jadi cam ..

  15. nice color!!

  16. kacak lah kereta. macam baru! hehe

  17. Nak naik tak gadis comel? Hahahha

  18. nak! nak! nak! hahahaha

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: