Jemputan Kenduri Kahwin 10-10-09

I’ll be busy photo shooting my brother, but you are most definitely welcome.

If you’re planning to come, you can roger @azmanishak or @qiilans7, or call me at 012 213 3155 (I hope I have my phone with me). Wedding starts at 1 PM but you can come earlier 😀

This is my official invitation. See you there.

Masam...

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 10 Comments

  1. 10/10/09
    cam best je tarikh ni
    tp malangnya aku tak dapat join
    🙂

  2. Terima kasih atas undangan tp
    jauh ratusan km laa nk pegi.
    Apa pun, selamat menjalani
    kehidupan berumahtangga
    wat pasangan mempelai.

  3. congrats to your lil bro.. salamm

  4. congratz on your brother ‘s big day

  5. waa…da dekat benor ngan umah aku neh…

  6. Congrats to ur lil bro. I know u’ll bother wif my Q, but put it as wisdom-of-motivation : awak bila lagi cik abang? hehehe

  7. ahhh… too late.

  8. zewt : i too late ke u too late ke edy too late? :p

  9. wah aku terlambat baca entry ni, alamak terlepas makan aku..

  10. oohh.. dah terlepas.. rugi peluang makan nasik minyak.. 🙁

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: