Hari Raya Rape

It’s the month of attending open houses and seeking forgiveness from friends and families, but that does not refrain anyone to commit adultery.

GEMAS: A 22-year-old man was detained by police on Saturday for allegedly raping his 14-year-old girlfriend at his house in Felda Jelai the previous night. e-media.

Come on dude, the girl barely grew tits and still far from exploring her sexuality. What has got into you? If you’re horny, just masturbate, like other teens.

If I were a head honcho of gang, I’m sure to shoot my underlings for this inhuman act. Just like Botak Chin, who killed his subordinates for raping.

It’s time to bring the Islamic law to centerstage. Under this law, the rapist will be stoned to death (I think). It’d make a good example to other ill intentioned felon.

Poor girl. She’ll be traumatize by this incident for the rest of her life.

ps: Let’s turn Malaysia into a real Islamic country!

pss: Should Felda be blame for this too? (under Najib’s portfolio)

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

47 thoughts on “Hari Raya Rape”

  1. hm.
    in this case.. dua2 pon salah.
    sape suruh pegi umah laki malam2.
    mengundang maksiat..
    benda dah jadi.

    semoga ade hikmah di sebaliknye..~~

  2. There’s just so much I could say about what you’ve written, so I’ll try and condense it:
    1) Since when was a 22 year old a teenager?
    2) Correct me if I’m wrong, but it says she was his girlfriend. So, what exactly was the expected outcome of a girl dating a guy whose 7 years her senior?
    3) On that note, I’m assuming her parents knew about her relationship with him, and they allowed it? Forget enforcing stricter Islamic laws for the moment, how about getting parents to control their children?
    4) Finally your whole argument hinges on the assumption that he’s guilty. I’m not condoning his supposed actions, but for the moment it’s her word vs his.

    just my 2 sen

  3. hmm… betul tu.. klau ngikut undang2 Islam, bkn lahanat tu je patut kena… si badigol tu pun patut kena… pegi cari nahas sendiri buat gapo ntah… :vangry:

  4. sbb perkara ini terjadi:
    1. kurang didikan agama
    2. pengaruh media 1.e unsur seksual dlm rancangan tv, majalah dll
    3. bila otak letak kat lutut. telur anu lebih tinggi dari otak. bodoh
    4. nak kawen tapi tak mampu atau takde sape yg minat. jd lepaskan nafsu pada budak kecik yg tak berdaya.
    5. maybe di awlnya suka sama suka. tp bila menggelabah sbb hal2 yg tak dijangka terjadi, mula tuduh teman lelaki merogol. kes ni pernah terjadi di kalangan kwn2 aku…

  5. kenapa anak2 muda sekarang, perempuan terutamanya lebih mudah diajak kesana kemari?

    ak pelik, hari2 p shopping complex, tgk pakai tudung, tp gaya ngan bf..pergh.. mengalahkan org yg x pakai tudung..dimana silap?

    ibu bapa?didikan agama?sekolah?

    balik kepada akar umbi.. ibu bapa.. hmmm

  6. dua-dua same sengal…

    si lelaki..kepala dah masuk air…tak leh pikir waras…tau nak tibai jer…yg pompuan tu pun satu hal..pegi ikut lelaki merayap memalam bute buat pe…kan dah tersalah umah…habis langsai…

    orang raya makan rendang ketupat…yang ko g makan orang pulak,….adeh…

    the gurl trauma??? bersyukur je lah di anta nya balik semula kerumah…kalau jadi cam kes rogol yang lain2 tu cam ner…dah abis rogol…abis mati ko d bunuhnya…lagi haru kan…

  7. Freaking budus buat keje camtu.. Kesian seh dak budak pompuan tu.. Tapi.. Dia cari nahas gak.. Pesal pe dia pi umah budak laki tu mlmΒ² sorgΒ².. Dak laki tu pulak.. Dah sangap sangat ke..???

  8. btw beb…kalau ikut undang2 malaysia…kalau xsilap aku la..even ko suka sama suka pon..tp kalau pompuan tuh bawah umur…ko still dikira merogol… 😐

  9. no.5 : hmm, it is possible. ❓
    tarak guna punya dua-dua otak.. 😑

    😑 :vangry:

    but, it is sad to hear about this.. both of them muslim? if yes, this is not good. πŸ˜₯

  10. Anon? Oh come on, you can do better than being anonymous. Step out of the closet already.

    1) Teenagers age range is between 11 to 19. Ok my bad. No point in defending this point.
    2) Being in a relationship, they could have sex? She’s underage, that (in Malaysia) is considered as rape.
    3) Blame the parents too? I don’t follow you.
    4) Like you said, hinges on he’s guilty, I’m not condoning anyone. It’s a vague statement. He is still innocent until proven guilty. Until then, let’s leave it to the doctors and police for further investigation.

  11. 1. Orang berpendidikan agame pon same je commit adultery. Unless ko cakap ‘kurang penghayatan agame’
    2. Kite tudungkan je sume org dalam media dan iklan.
    3. Aku rase budak ni kurang pendidikan. Orang suruh bace buku, bukan utk bace je, tp kene paham. Kalau tak paham, inilah akibat die.
    4. Budak tu kan allegedly gf die. Cume aku rase air dah naik takat kening, ape pon layan…
    5. Itulah sbb zina ini ditegah dlm Islam. Rejam batu sampai mati.. ko leh imagine?

  12. kurang penghayatan agama? yup! aku setuju. cth dalam quran “Jangan kamu dekati zina!”. kalau faham ayat ini, jangan kata nak buat zina, benda yang membawa ke arah zina pun ditegah sama sekali i.e tgk orang pakai seksi, pakai pakaian seksi, pegang2 tgn & private parts, peluk2 antara bukan muhrim, goda-goda & gedik2, berdua-duaan sesama bkn muhrim dll.

  13. aiyak. e-media ckp lain. the sun ckp lain. the star pun ckp lain. the moon xde ke? nk gak tau versi the moon.

    da*n. why the heck am i posting in Malay?? πŸ™„

    anyway, i cannot help myself from NOT BELIEVING HALF of her story (because we should only believe in HIStory-haha). Somehow, I do think she didn’t mind at all. Until, her parents forced her to confess. And it’s a rape case coz she’s underage.

    We all love a lil’ bit of twist in the story, don’t we? My teachers taught me that. KBBK. πŸ˜†

  14. jap ed.

    bukan ke rejam sampai mati tu untuk pesalah yang dah berkahwin. bagi yang belum kahwin, sebab 100 kali?ke 80 kali?

    samada rogol atau suka sama suka, yang penting, dua dua dah terlajak. yang lelaki memang takleh pakai sebab tak reti mengajar, yang perempuan, dah memang di’ajar’.

    salah siapa? semua.

    satu lagi. ayat ni, let’s turn malaysia into a real islamic country. yang bagaimana?

  15. hmmm weird but it does happen. hehehe. but like what aeropama wrote, the number 5 might happen. he he he. but the rules state that having sex with underage (under the age of 18 or 19) is consider rape whether it is mutual or not.

  16. I agree with you. I dunno why should the government being too afraid to bring hudud to centerstage?

    Not ‘keterlaluan’ if I say the “head and cronies” don’t believe in Allah!

    What say you, NH?

  17. agreed!

    sape suruh gi umah laki malam2… pastu claim to be raped plak? ntah2… suka sama suka kan?? takut mak ayah marah, cakap la kena paksa… nasib bawah umur…

  18. teringat waktu zaman sekolah dulu… waktu form 3… time tu, gejala bohsia ni menular kat Mesia ni…

    pagi2, waktu aku bersiap2 nak ke sekolah, ada seorang perempuan berlari dengan pakai towel je, di depan rumah aku mintak tolong… mak aku yg innocent nak bukak pintu sbb perempuan ni nangis2… dpt kat bapak aku, seorang polis yer… bapaku itu… dia terus kata JANGAN!, dr balkoni atas… dia terus tanya ape hal, perempuan tu cakap umur dia 17thn, dia jalan2 kat warta selayang pastu ikut lelaki umur 21thn balik rumah, pastu mula2, lelaki tu je dengan dia, lepas lelaki tu 2 ke 3 round, dia ajak kawan2 dia seramai 8 orang plak men’kerja’kan perempuan itu… jadi… salah siapa???

    I sebagai perempuan pun… tak setuju, kalau sendiri pandai jaga diri, tahu batasan… xde kot jadi bende2 ni…

    **bila dah jadi baru nak salahkan org lain ke?? nasib dia bawah umur… leh la charge lelaki tu atas Akta Kanak2 2001

  19. eter igt kes dak cine kat johor kna kidnap, pastu bunuh. pastu berjela2 komen org ckp kena bunuh org kidnap, kena seksa bla3x. tp kalo berbalik kepada islam, kan ada tercatat dlm hukum hudud kesalahan membunuh… dan ada jugak kesalahan berzina.

    tp ape2 pun akoo nk cari doktor πŸ™‚

  20. hehe.
    yap betul tu.

    alah.. force ke sukarela ke..
    matlamat tetap tak menghalalkan cara.
    bila nafsu yang menang..
    anak dara umur 10 tahun pun terkulai..
    ni kan pulak 14 tahun..

    apa2 pon..
    lelaki dan perempuan bukan muhrim…
    WAJIB tak boleh duduk dekat2..
    tunang ke boifren gelfren ke.. sama je hukumnya..
    belum halal..
    kan da beribu kali bilang dlm al-quran..
    masing2 umat islam tahu..
    tahuuuu je.. tapi x buat..

    ye aku tau.
    tebal iman masing2.. masing2 la jage..
    kubur pon sendiri cerita.

    cumanya.. kadang2 kena ingatkan dengan kekerasan sikit.. takkan kite sorang nak masok syurga kan (itu kalo dapat masokla..)… mestila nak ajak umat muhammad yg lain.

    amal makruf nahi mungkar.

  21. Why not anon? It’s easy, it’s neutral. I’m not hiding behind anonymity: it doesn’t matter what screen name i choose, i’m still fairly anonymous. You’ll still only know me as “blogreader_123” instead of “Anon”.

    Anyway, my point was that I don’t think the punishment should be the issue, I think preventing it from happening should be. I’m not saying because they’re dating they have to have sex, but that’s the likely course. Sure it’s illegal, but that doesn’t stop most people. Or if the guy is really moral, and feels that he has certain needs that she can’t satisfy legally, then he should get a girlfriend who can (i.e one his own age).

    My point about the parents is that I assume they knew that she was supposed to be going to an open house, and who with, and that she was dating him. And in my opinion, which I’m sure many people would agree with, any sane parent shouldn’t let a 14 year old go out with a 22 year old.
    And if they didn’t know where their 14 year old child was going, then that’s just bad parenting.

  22. betul betul. bab nak jaga anak tu. kalau zaman ni pun kita dah mula nampak masalah masalah berat ni. macam mana pulak dengan 10 20 tahun nanti.

    satu je contoh. kalau dulu, sangat jarang untuk tengok perempuan merokok dekat public. tapi sekarang, perempuan merokok dekat public dah bersepah sepah. zaman dah berubah. budaya dah bermacam macam.

    (bukan anti perempuan merokok. cuma contoh.)

  23. apsal kes2 camni byk giler kat msia?
    sape yg patut disalahkan ni?
    otak letak kat pala lutut ke?
    siyes la.. ape kes nak rosakkan masa depan sendiri?

  24. ooops.. My bad.. But.. Suddenly tetibe teringat pasal artikel yang aku ada baca dalam magazine remaja.. Pasal seorang pempuan yang nak mendapat perlindungan dari seorang ustaz sebab dianiayai dan di rogol oleh abang sendiri.. Then suddenly dia pulak kena rogol oleh ustaz tu.. Depan al-quran pulak tu… Manusia zaman sekarang.. Otak letak kat kepala lutut kot.. Hurmm.. 😐

  25. kalu ini salah mak bapak.. mungkin juga.. salah bdk dua org tu, pon mungkin juga. yang pasti la.. diorang sumer kurang menghayati islam.. anak pompuan mana bole bg kuar ngan laki2 bkn muhrim atas apa sebab pon..

    kalu pompuan tu dikidnap masa dia tgh balik beraya dan dirogol.. baru bole salahkan laki tuh.. ni yg pegi berdua-dua tu apsal..

    bab jaga anak nih, IMO; kita jg mak bapak/org tua kita sebaiknya, supaya anak kita dpt keberkatan dr kebaikan yg kita buat.. insyaAllah berkat doa org tua, anak kita terpelihara dr musibah dan dosa..

  26. yang pompuan2 tu berhati…jgn suker2 hati ikut lelaki..jgn mudah jatuh hati…jual mahal sikit….selalau bersama family anda untuk menghindari ini semua… :up:

  27. kurang pendidikan seksual – sebab tu tak tau melancap untuk lepaskan nafsu πŸ˜€

    It doesn’t matter if she’s his gf or she consented to the sex because she’s a minor. A minor can’t think for herself, hence the law protection given to them in the first place. It’s disgusting for the guy to take advantage of the situation and her age.

    ps: Moral of the story, jangan date budak kecik…

  28. jangan percaya sangat lelaki ni.. bab menipu memang terer lah.. tambah lagi kalau nak dapat habuan.

    ps: kawan-kawan lelaki jangan rejam aku sebab komen ni πŸ˜›

  29. bdo pny ustaz..ank murid pn die na tbai ckaly ka.bini ada at umah xmau plak..BONGOK!!!!!!!! ustz jniz pa la die ny..bek xyah jd ustz..ada ilmu xmau gna,lex at pala lutut..lbeh bek jd owg maron,ada gk la bguna utk msyarakt…gelaran ja ustz,tp prangai cm SETAN!!!!

  30. Your style is unique in comparison to other folks I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just book mark this page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *