Google Chrome Stops Supporting Mac OS X 10.5.8

This is annoying.

Google Chrome Stops Supporting Mac OS X 10.5.8

Everytime I want to play a video I have to click on “Run this time”. Did everything a geek could possibly do. If you’re like me, running Mac OS X 10.5.8 and love Chrome, you’re out of luck. Time to change to Firefox. Ugh.. so annoying!

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 7 Comments

  1. Bro, sorry, aku tak brapa faham. Is there any problem to upgrade t0 iOS 10.6 or 10.7?

  2. Nooooo my babyyy 🙁

  3. iOS itu untuk mobile bang. Ini Mac.

    Takde problem, cume takde duit. hahaha

  4. bro. nak tanya sikit la. semenjak aku upgarde ke mountain lion.. bila aku nk guna download video dari keepvid.com dia dah tak allow. y eh? tau tak kenapa?

    http://kaio.my

  5. itu kene check dns gateway setting, try pakai google punye dns

  6. Sori silap taip. Maksud aku Mac OS X ni laa…

    Oo kena bayar ek? Aku ingat lepas beli Air dapat free upgrade for life… huhu…

    Brapa kos skali update bro? Air aku skang 10.7, kena get ready laa dgn fulus yang mencukupi kalo ada upgrade nanti ek…

  7. owwhh.. nak upgrade ke mountain lion baru 20 usd. Kire ok la tu. tp based on ape aku bace, lebih kurang je system. xde mende baru sgt pon. iMac bini aku runnning 10.5.8, tak bole update directly to mountain lion

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: