Dua Khalil: Killed Without Mercy

 [flash http://noktahhitam.com/video/292.flv f={showdownload=true}]

I was wrong about the Minah ragut posted earlier. She is not snatch thief. Pardon my short sightedness.

*THE PEOPLE IN THIS VIDEO ARE NOT MUSLIM* Witness the stoning death of Dua Khalil Awad. She was killed by her family for having a Sunni Boyfriend. Her Family are Kurds and are not muslim, that is why her family killed in a town spectacle by kicking and stoning her to death. there is segment of the video that is left out where you can see that someone crushed her skull with a cinder-block.

Taken from QubeTV. Read about her at Wikipedia.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

9 thoughts on “Dua Khalil: Killed Without Mercy”

  1. 😡
    bangsa Arab. cuma dialek lain.

    ini pertelagahan puak sunni-yezid.
    inilah sebabnya arwah Saddam beria-ia benar nak hapuskan puak Kurdish dari muka bumi dulu!

    ini ‘HONOR KILLING’ yg dah jadi tradisi segelintir rakyat Arab.
    usah heran, dlm tradisi melayu (tapi Islam) kita pun wujud dulu, gelaran dia ‘BIAR MATI ANAK, JANGAN MATI ADAT.’
    KONON!!!

    kefahaman Islam yg hakiki sebenarnya adalah utk membasmi adat2 yg mengarut inilah!

    tapi apa yg terjadi sekarang, Islam berpecah-belah, syiahlah, hambalilah, syafielah, yg terbaru sekarang hadhari!

    dlm perlaksanaan hukum Islam sekalipun, Hudud dijalankan selepas dibicara dengan adil.
    dan mesti bersaksi.

    takder sorang pun insan bernyawa kat dunia ni (tak kira apa agama pun!) berhak dihukum tanpa diadili begitu!

    Al-Fatihah buat arwah…walau apa jua agamanya. 🙁

    Ati Rawkatooa’s last blog post..IRON MAIDEN – Best Of The Beast

  2. last time i read this entry. i tak berani nak clik the vid to watch.

    this time i click.. 🙄

    still tak berani nak bukak mata and tengok. i try again next time. i try harder. huhuhu~

    p.s : sebab tu tak mau tengok the buang bayi pics. huhu. 🙄

    AyUmi’s last blog post..:: sangat suka dengan 154 ::

  3. sial la sumer laki 2… bangang tol..
    kesian aku tngik pmpuan 2…
    knape buat cm 2…
    rmai gak yg meragot tp xyah la nk blasah die cm2..
    kepade sesape yg melakukan kerje 2..
    korang 2 sial..
    dayus…
    laki dayus…..
    xley key bwak ke balai…
    korang yg hukum die 2 asal??
    die pun manusia gak…
    taw erti sakit
    pmpuan seorang yg lemah…
    n xsemestinye pmpuan 2 wt cm2 sjer2..
    mungkin ada sebab….
    die xder wet ker nk mkan..
    kisian dier..
    korang xpatut wt cm2 kt die…
    insaf laaa……
    bodowh…
    🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *