Don’t Break Me, Please.

Malicious Intent

I was am actually kinda mad at someone. So I decided to channel out my energy to my art work. It’s good to know I’m receiving good traffics here. Come on guys flood comment box!

Again, I urge you to be NICE! You don’t want me to do something like this.

Happy b’day to Izrin [audio:happybday.mp3]

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

40 thoughts on “Don’t Break Me, Please.”

  1. ko punya watak yang mana satu? the girl? the bf? or the ex??

    seriyes.. aku tak dapat tangkap jalan cerita.. quite ting tong lately.. haha

  2. takkan aku the girl kot. er.. ko pilihkan lah.

    kadang2 kite nampak the ex je yg jahat, org tatau cite mcm mane. or mcm mane the girl treat the ex. the bf mmg baik je tiap mase.

  3. hahaha.. ni puji2 the bf ni.. ko ke the bf??? betul2.. walaupun aku takde pengalaman dalam hal2 camni.. aku setuju gak ar.. sebab kadang2 ada jugak kenal member2 yang buat onar kat bf masing2.. hahah.. tapi tu.. rahsia wanitalah kan.. 🙂

  4. aku pun perasan yang ko ni agak sarcastic dan keji dari segi penulisan.. ahaha. Tapi cara ko balas komen agak sopan dan tidak keji. Jadi takpe, ko masih boleh ‘diselamatkan’ lagi.. hahaha…

  5. bak kate pepatah tu die punye trademark. being cynical pon dh cukup dh utk aku 😉

    die idol sebab die sgt berani. pernah tolak bribe 6 digits & rumah. thats what an idol should be. maybe i’ll rewrite about Karam Singh Walia.

  6. Oh yes. I think u shud.

    Btw, how come you know so much about him ehy?? He must be a very big idol to u I guess.. ehehe =p

    Owh yes, how did u know bout the 6 digits thingy?? Don’t tell me u r the who trying to bribe him… hmmmm x_x

  7. I tried bribing him with a ferrari, though he is tempted to exchange it with his Waja, he was alarmed to know that it costs RM 5,000 monthly to maintain such beast.

    I’ve never met him in person but will find a way to interview him 😉

  8. uhhh.. That was stupid. He shud take the ferrari. He doesnt need to spend such amount to maintain the so called beast lorr. Take it and sell it lahh!! Habis cerita.. haha

    p/s: Do u still have the ferrari?? U shud try bribing me.. I wouldn’t need a second thought to say YESSSS. ehehe=p

    im waiting for ‘my idol’ entry from u… haha

  9. I do have the ferrari, a couple of days ago it shrunk to proton saga. Pelik jugak.

    My Idol heh? Hmmm.. will find a way to contact him first. Since he’s an idol, its so hard to get to him, macam Siti. kan?

  10. Woah… that was misteri nusantara indeed… Never heard that before..

    No. Not kan. Siti is everyone’s idol. Of course it’s hard to meet her in person. In your case,you r the only fan of encik karam. My only doubt now is whether HE IS WILLLLIIIINNNGGGG to me HIS ONLY FAN,ie–>YOU. eheheh. Well, good luck then! hahah

  11. really? wow.. u guys are that close.. ok. then, dont waste ur time.. just call him n do the interview session. I can’t wait to read the idol entry n perhaps being his second die-hard-fan. 🙂

    kim salam kat abang karam ye… heheh

  12. cet. bukan engko ke yang bukak topik pasal KSW? KSW tu tak pernah ada dalam kotak fikiran aku.. tapi malam ini, besar kemungkinan aku akan terbayang-bayang wajahnya yang ‘jambu'(ye.. aku memang buta seni) itteww dalam mimpiku haha..

    oh ok.. back to design thingy.. Pergh… memamg hebat.. tapi aku rasa design tu tak sesuai untuk tontonan budak2.. tp dari segi makna.. hmm… aku tak faham kenapa the bf harus menjadi superman.. penumbuk yang ditunjukkannya tidak menggambarkan kegagahannya.. terlalu kaku dan tidak hidup.. Pastu aku tak faham kenapa the gf harus memakai cermin mata altantuya di saat-saat nyawanya berada di hujung tanduk… Lagi tak faham, camaner gorilla itu boleh menjadi ex kepada the gf. Bagaimana dia dapat memikat the gf yang sexy dan hot itu dengan mudah suatu ketika dahulu.. Tak faham.. mungkin aku lembab dalam menafsir seni dan kreativiti.. haha

  13. as a whole, dont push people too hard. nanti org break! and when that breaks, segale nerake abah bole jadi. it serves as sign, dont mess with others.

    as for the image, gergaji signifies slow and painful death. superman nak tolong, tp tolong tgk je. ex as kingkong tu sbb, once you become an ex, everything burok benor. so ex ni tgh consider nak punished tak barbie. barbie ni sbb, org sume igt die lawa, tp deep down, worthless. itu je kot motif die. oh yeah, superman tu sbb dah tade patung lain.

  14. I know! I know! You must be the ex!!! HHHHAHAHAHHAHA…
    This is simply because the entry sounds mad and angry.. So are you eddie!

    Tol x? Ehehehe.

  15. ya betul nono~

    aku tade mase nak layan relationship. byk masalah nak pk, masalah negare, company aku, utang2 aku, commitment aku.. wahh.. tensen nye duk msia.

  16. the girl is a fool = sebab pernah ber’bf’kan gorila

    the bf is a fool = sampai awek dah jadi camtu baru datang nak selamatkan..he’s a superman, sepatutnya awek wont be in any danger at all…

    the ex is a fool = dah tau si bf tu superman, lagi mau cari pasal…dahla cam susah payah je…nama pon gorila, lempang jela awek tu…mmg pendek umur punya…tayah nak susah payah ikat…

    well, i guess its just a cynical metaphor…dah ko bengang ngan ex tu, mestila ko bagi dia makhluk hodoh (gorila..even tho aku sendiri penah digelar begitu olehmu)…and si awek mestila hot gila, kalau tak camne superman pon bleh jatuh hati…thats why dah nak mati kena bunuh pon hot lagi, dgn spek altantuya tu…and the hero? the bf? its SOOOOO you hahah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *