Cops Gives Advise to Avoid Snatch Thief

The crime rate of snatch thief is looming at large. Though the ministry have shown rate is going down, lots of cases still ends up on newspaper. There’s also a few columns writing about how to take care of your belongings, park you car, where to place your hand bag even via email and facebook too.

Sadly, despite the vigorous effort to combat crime, it still happens. So the police has decided to give a word of advise too, which I find it utterly funny. I laughed so hard, that tears filled my eyes and I was starting to get stomach cramps. A little more I would have gone into epileptic stage.

“Don’t carry bags in public”!

Here’s a newspaper screen shot.

Whoever thought about this is a genius and they are absolutely right. While we’re still on the same page, why not tell everyone not to go out at all. That would’ve reduced other associated crimes too. In fact, there won’t be any crime and we no longer need the police. Malaysia will roll back to stone age and use candles at night.

Pfft.. such a simple solution, prevention is better than cure.

 

There are 7 Comments for “Cops Gives Advise to Avoid Snatch Thief”

pompuan tanpa beg tangan…erk

kak jie kena ragut masa tu tak bawa beg tangan pun…duit ada dua tiga ringgit saja. dia random kot cuba nasib…alih2 kaki luka berdarah jatuh motor

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

ni sume sebab budak tu desperate. biasela orang, kalau desperate, RM 2 pon sanggup bermatian.

Reply to This comment


t.a.t.a replied #1

Sama seperti saya dulu kak jie. Masa kena tu tak bawak handbag pun, aleh² aset saya yang diraba nya. Hampeh bengong betul mamat tu.

Eh, kenapa jarang dengar lelaki kena ragut? Oh lelaki tidak bawa beg ya?

Kalau macam tu perempuan kena pakai seluar aje la memanjang, letak semua barang dalam poket. Dan barang pun kena bawak yg penting² aje. Wallet and phone only. No more beauty items.

Oh what a funny suggestion? Terlalu kelakar, saya tiada nafsu untuk gelak.

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Ada kawan lelaki kene ragut, tp jenis pecahkan tingkap kereta ambil bag laptop.

Reply to This comment


Kujie wrote on August 2, 2012 #1

Susah sikit tanpa bag ni haha

Reply to This comment


Kawaiidesu wrote on August 5, 2012 #2

Mungkin orang yang tulis article tu salah pilih perkataan untuk buat tajuk.

and from the 2nd heading, “cops advise women not to tote..” maksud tote di sini adalah menggendong beg. Jadi mungkin maksud polis-polis tu supaya jgn bawa beg cara letak kat bahu tu.. lebih elok pakai style sling bag tu.

Reply to This comment


shambie wrote on August 12, 2012 #3

ada opismate yg hati2 kalau nak jalan dia bwk envelope mcm dokumen surat padahal dlm tu ada wallet and so on. ada betulnya cadangan tu, sendiri hati2 sendiri jugak yg selamat

Reply to This comment


matjoe wrote on September 18, 2012 #4

Leave a comment, I won't bite ;)

feed for comments on this post.

Login or Register if don't want to fill in the details below everytime.