Bukan Buka Puasa MLM

When? Friday, 27 Aug ’10.

Where? Pantai dalam (Google map)

Who? Bloggers.

What? Anything under this great blue sky.

Why? Because ideally, our blog connects, so should we, physically. Unite!

Fill in this form and save me the headache.

ps: Nak datang, datang, tak nak sudah. Tak pakse pon.

WARNING: MLM = STRICTLY PROHIBITED

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 13 Comments

  1. ayat last yg gempak 🙂 hahahaha.. dah bape org encik NH, nak tgk dia nya sheet

  2. hoyeahhh… nanti nak buat main jan-jan jala itik ayam.. dimana lubang kancil seratus 50… panggil tok bidan makan sirh mulutnya meraaahhh!
    hah,….. jadii.. hahaha… boleh main kejar-kejar lagi alalalalala…

    Note: jangan tak booking bro. tanak jadi macam last year. tapi aku tak espect ramai macam tahun lepas la. maybe dalam belas je kot. or beberpa jer yang mai.

  3. Maaf ! itu saja perkataan yang tepat tanpa alasan berjela2

  4. warning tu memang tak leh tahan kalau buat gathering mana2 pun. time tu la nak promote huhu

  5. A’ah, every year kt situ. Nak join ke?

  6. Last year bukan tak booking, tp dorg bagi meje kt org lain. Katenye tak bayar deposit.

  7. aku ingat nak join tapi aku balik kampung la eddie minggu ni…

  8. meh ler kengkorang join

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: