Bukan Buka Puasa MLM

When? Friday, 27 Aug ’10.

Where? Pantai dalam (Google map)

Who? Bloggers.

What? Anything under this great blue sky.

Why? Because ideally, our blog connects, so should we, physically. Unite!

Fill in this form and save me the headache.

ps: Nak datang, datang, tak nak sudah. Tak pakse pon.

WARNING: MLM = STRICTLY PROHIBITED

 

There are 13 Comments for “Bukan Buka Puasa MLM”

ayat last yg gempak :) hahahaha.. dah bape org encik NH, nak tgk dia nya sheet

Reply to This comment


syahirul wrote on August 25, 2010 #1

Every year mmg buat kat Pantai Dalam ek.

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

A’ah, every year kt situ. Nak join ke?

Reply to This comment


atreyu strange wrote on August 25, 2010 #2

hoyeahhh… nanti nak buat main jan-jan jala itik ayam.. dimana lubang kancil seratus 50… panggil tok bidan makan sirh mulutnya meraaahhh!
hah,….. jadii.. hahaha… boleh main kejar-kejar lagi alalalalala…

Note: jangan tak booking bro. tanak jadi macam last year. tapi aku tak espect ramai macam tahun lepas la. maybe dalam belas je kot. or beberpa jer yang mai.

Reply to This comment


NoktahHitam replied #1

Last year bukan tak booking, tp dorg bagi meje kt org lain. Katenye tak bayar deposit.

Reply to This comment


Kreuger wrote on August 26, 2010 #3

haritz wrote on August 26, 2010 #4

Maaf ! itu saja perkataan yang tepat tanpa alasan berjela2

Reply to This comment


Kujie wrote on August 26, 2010 #5

warning tu memang tak leh tahan kalau buat gathering mana2 pun. time tu la nak promote huhu

Reply to This comment


Amirez wrote on August 26, 2010 #6

aku ingat nak join tapi aku balik kampung la eddie minggu ni…

Reply to This comment


fadh wrote on August 26, 2010 #7

meh ler kengkorang join

Reply to This comment


Roslan wrote on August 27, 2010 #8

[…] terpaksa tunggu orang lain berbuka dulu. Antara blogger yang hadir pada jumaat lepas adalah Syah, Eddie, Yam, Sae, Fiona, Mr.Piratz, Blowie, MK, Wafiq, Azri, Cyberfly dan awek (blogger gak), […]

[…] terpaksa tunggu orang lain berbuka dulu. Antara blogger yang hadir pada jumaat lepas adalah Syah, Eddie, Yam, Sae, Fiona, Mr.Piratz, Blowie, MK, Wafiq, Azri, Cyberfly dan awek (blogger gak), […]

[…] we win the award, we’ll make use of the money for open table at our usual place, Kedai Ayam Nara (has nothing to do with […]


Noktah Hitam » Digi Wwwow Award wrote on April 27, 2012 #11

Leave a comment, I won't bite ;)

feed for comments on this post.

Login or Register if don't want to fill in the details below everytime.