Buka Puasa di Masjid Wilayah Persekutuan

Masjid Wilayah Persekutuan
Alhamdulillah. Sempat buka puasa walaupun aku terhegeh-hegeh nak bersiap.

Thanks dad for being considerate.

My break fast was rather light, which is really good. I need to lose weight to fit my baju raya. I had 3 spoons of rice and a bit of meat curry. Not because I didn’t want to wallop more, but because there wasn’t enough for everyone. Have to be considerate la time pose-pose ni.

Time for Isya’. See yah around.

ps: Taken using Nokia 5800, unedited. Lawa-kan?

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 27 Comments

  1. Haha,bila raya nanti jangan lupa update berat terkini. nak tgk berjaya ke tak turun berat badan tuh 😀

  2. Good boy *pat pat pat*

    3 spoons of rice, more than enough. I bet, people in poor country, 3 spoons of rice and a bit meat curry is like a luxury meal for them.

  3. haha, abislah. takleh pakai baju raya nnt. ayo…:P

  4. Sebelum pose 67kg, now 63kg. dah abes kurang dah tu. Lain sume berat otot.

  5. alhamdulillah, semoga tercapai hasrat utk turunkan berat badan.

    bukan apa, bila umur semakin dewasa ni pelik juga. automatik makan tak banyak, mungkin byk perkara lain yg perlu fikir kot.

    apatah lagi jika sudah ada tanggungjawab sebagai suami dan bapa.

    ps – wah gambar tanpa diubah, cun 😉

  6. good diet is not to starve yourself..
    uh..teringat dgg kari mamak semalam..

  7. haha aku rase kan..em aku rase la…takpe ko tak makan byk..time raye tak sampai sehari kot dah tak muat baju raye ko tuh..hahaha..

  8. lawa nye gambar…serius tade edit?

  9. damn syok!

  10. lawa…lawa.. lawa… walaupon 3mpx jer..
    tapi still cantik.

    erk.. nape tak live jer terus beb..

  11. sokong kata2 man, nape tak live blogging? hoho.. masjid tu mmg semat..

  12. Wah, on diet ke bro??
    Jgn plak time raya nanti
    tibai seme juadah atas meja.

  13. Sesuap pun sudah boleh buat kita kenyang, mentaliti kita yang fikir 1 suap tidak cukup.

  14. pergh..sikitnya makan tapi rasanya tu pon dah kenyang kalau mix dengan 2 gelas air hehehe.

    cantik pic tu bro!

  15. Hey I frequent Masjid Wilayah too!
    Syahdu sangat bacaan dia.

    Selamat beramal di hari-hari terakhir Ramadhan!

  16. tgk badan jugak la bro. kalau dah 100kg mane nak kenyang, usus besar dari org lain.

  17. Tibai laa atas meje. Budak2 datang kampung, dari pintu rumah je, nak duit raye. bukan nak makan kueh-mueh pon

  18. Tak leh blah data plan die. 500mb utk RM60? gile laa jugak. Kt UK murah lagi la. Tu yg aku rase terkilan.

  19. Nope. Jump out dad’s car, snapped the pic. Awesome.. kan?

  20. Nah, Im not on diet. Just dont feel like eating.

  21. baju raye aku kecik gilos. Kene maintain berat badan.

  22. Tade peruntukan la Kill. Data plan kt msia mahal.

  23. Tade la sampai nak kenyang, alas perut sudah.

  24. not enough for everyone.. naper tak bawak dari umah sendiri.. ehehe, salam ramadhan abang edwin itewww

  25. serius lawa giler gambar tuh. aku benci amik gambar pakai e71 neh kalau lepas maghrib. gambar mmg x cun. hehe 🙂

    – – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h eddie & family
    maaf zahir batin, kalau tersalah komen, terlaser, terkasar bahasa. hehe 🙂

  26. samalah bulan puasa masa untuk kurangkan lemak,berat badan dan juga dosa-dosa kiter..:)

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: