Bosan

…. yeah, bosan.

spring cleaning in progress after a report from CrazyEgg.com

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 17 Comments

  1. aku pun bosan
    sampai nak tukar theme
    haha nak cuba 2 column plak
    kubrick maybe ?

  2. erk!? just that!? bosan?

  3. tepat sungguh kebosanan kau. aku nak tuka ke satu column. somehow all this button/images buat semak je.

  4. bergantung pade kau la nak tafsir bosan tu macam mane. aku yakin ko pon rase mcm tu gak kadang2.

  5. aku dh tertukar theme akibat kebosanan yg amat sangat..hehe 😛

  6. aku bace life4hire ikut RSS je. mane aku tau korg tuka ape :p

  7. kau bosan2 terus tuka theme.. dasat!!

  8. nanti ko tlg aku edit aku nyer comment system….xreti duh..tgk coding jer aku dh pening…hehe 😆

  9. buat masa skang ni, bukan kadang-kadang tapi selalu huhu.

    yalah aku hanya berada di rumah tidak dapat kemana-mana dek kerana kesakitan.

  10. akoo pon nk tukar theme. tp xde wit usd nk beli theme baru. tp entri nie tabest. sbb ngak ade gmbr. huuuu!

    p/s: akoo br dpt submit arinie artikel kat negaraku. huhu. asek kena block je.

  11. Aper citer ni seme nak tukar theme? Aku punya theme tu baru lagi aku rasa, malas nak tukar. Tapi aku buhsan gaks ni hahaha

  12. aku pun.. 😡

  13. 😕 😡 ❓ :vangry: boshan giler………….

  14. 😕 :halo: 🙁 ❗ boshan giler………..

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: