Bertunang, Semua Ok

image

Thank God everything went well. Unfortunately the pictures from either my phone or 60D is very much useless. Oh well, I have another brother who can snap photos well.

All in all, everything was good. We’re getting married on 16.7.11, insya Allah

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 36 Comments

  1. Tahniah Eddie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! \^_^/

  2. Congratulations!!!

  3. congratulations eddie!

  4. tahniah!!

  5. tahniah..16 Julai…tarikh lahir aku.. 😉

  6. Congracias Eddie 🙂

  7. Plus,lagi best kalau title post begini : Saya dah bertunang, saya ok #justsaying :p

  8. tahniah masripan 😛

  9. congrats bro

  10. terlambat plak sampai sini. ape pon nak ucap tahniah. tarikh lebih kurang sama macam wedding aku. cuma aku hari dan bulan jer sama. hang plak. genjak jadi bulan dan tahun. ape pon nak ucapkan selamat bertunang, keep it in low profile. love her with your soul. what ever happened, this is 1st and last in your live. semoga berbahagia sampai ke akhir hayat. amin..

    p/s: nanti anak nak bagi nama ape? dah reserved domain ke? twitter account? lol~

  11. same geng dengan abang nizam ni. geng darah cepat kene hurung semut. kekeke…

  12. Tahniah 🙂

  13. Tahniah Eddie dan pasangan. 🙂

  14. tahniah bro 🙂 patutlah macam kenal je perabot kerusi tu, kakak aida rupanya T_T HAHAHA keciknya dunia

  15. ahaha..trend zmn skrg..ank kecil lg p sudah ade acc twit n domain..lol 😛

  16. tahniah bro 🙂

  17. ni kakak Hana ke? lol

  18. ho’oh, kakak hana’ T_T HAHAHAHA

  19. prove.. so ladys stop following Eddy.. miahaha

  20. but U cant follow his blog only hehe

  21. pergh.. eddie.. walopon aku tak knal ko.. hehe, jaga ecah leklok.. haha, congratz!!

  22. eh, abang Hana eh? Aida kata wajik tu Kakak hana! hahahahahaha

  23. Alhamdulillah, selesai satu perkara.

    Eddie, you tak ready lagi ke masa depa nak snap? Gambar tak lawa.

  24. congrats eddie~

  25. depa tu pakai tangkap je, bukan fikir apa pun hahah

  26. tade nak kire2. main tekan je. ni direct blog from phone.

  27. Tahniah dan selamat bertunang. Semoga berkekalan jodoh nanti Insya Allah..

  28. dia cakap je nak namakan anak dia ape kita cepat2 beli domain tu.. biar anak dia xde domain.. haha =.=”

  29. tahniah eddie + aisyah..
    semoga kekal ke jinjang pelamin
    semoga kekal ke anak cucu
    semoga kekal ke akhir hayat
    hohoho

  30. everything seem went well. pasangan blogging. tahniah aku ucapkan. ;p

  31. congratulations!
    16.7 is my birthdate. ;D

  32. tahniah kepada encik edie dan cik aishah..

  33. tahniah bro, lagi 6 bulan la nampaknya, masa sudah suntuk tu

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: