As Geeky As It Gets

I want one, I don’t care, I want one!!

ravage_flash.jpg

Darn I sound like an annoying 5 year old. (source)

Boys will be boys.

ps: Can anyone get this for my birthday? I can at least play with it while I’m on the train.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 31 Comments

  1. Wow!!!… i want one also…. :(( *crying like a kid…

  2. damn…mahal giler duh… USD42 sial !! 2 GB lak tuh…aku leh beli 4 bijik 16 GB nyer thumb drive kot ?

  3. boys will be man..but geek will still be geek jugak!
    haha..kiddin’

    ada skali tu terbaca USB drive yg nmpak seperti cabel USB yg buruk dan terputus,kaler hitam…cool! tapi silap2 leh terbuang kalo org xtau dlm tu USb drive

  4. Wow… This is great~
    Where I can get it? any ideas?

  5. wooow wooww woooooww.. kalau rege murah sikit (bnyk), sure da jadi koleksi ni.. Ravage ngan Tigatron cambest ja

  6. FUH YOOO. kalau macam ni nya thumb drive, diya pun nak jugak lah. tapi takmo transformer, nak yang bentuk barbie kaler pink. ngeh :XO:

  7. I want one too… no maybe two.. maybe three.. hohoho 😯 :XO:

  8. gosh. really hope my little cousin never see this 🙄

    yeah. beside playing it in train, you can make little show-off. ahaha :mrgreen:

    “mommy.. mommy.. look at that guy. i want that thing too!” 😮

  9. not worth it ..
    :down:

  10. Aku nak rembat pendrive ni masa aku baca brochure kat dalam AirAsia. Cilake. Rupa-rupanya diorg jual pada 31 May 2009 je. Kad dgn baju ada la masa kau naik flight ke Bintulu aritu.

  11. I want I want I want I want!

  12. Tak best. Aku nak pendrive yang bila bukak je dia jadi kad raya, siap ada muzik.

  13. That is so cool!!! I WANTTTTTTTTTTTT!!!!

    :up:

  14. eh..??!!! tetibe muncul..??!!

  15. eeheheheh.. kelakar la MK 😛

  16. Aku ade pendrive, bile cucuk kt PC, terus hang. Pastu bile restart, tak leh on windows 😀

  17. Haha, it’s a collector’s item la dude! I’d like to have one too!! LOL!

  18. dude,
    thumbdrive ke tu?
    kalau sebesar tu, mcm tak best je..
    nnt kat usb port tu, kalau ada bbrp port yg bersebelahan, boleh muat benda alah ni satu je… sbb besar sgt…

  19. Kewl!! Except for the geeks, no one knows what it is. Genius! I want one too. No, not for show off. Something more than that. *wink*

  20. Saja2 online sementara tgh check emel. Lawat2 jap blog kwn2. Hahahaha

  21. eD,
    beli for me boleh?
    hadiah birthday.
    hohoho.

  22. I was asking for a bday present, not giving it 😀

  23. whoah!:shock: sangat cool

  24. Ed, sama la. Bila cucuk aje pendrive kat pc, langsung tiada tindakbalas. PC pun buat bodo je. Tak leh baca. Magik!

  25. Betul memang tak best! So kena cucuk kat port yg menegak kiri kanan atau melintang atas bawah, tak leh sebelah menyebelah. Tapi kalau beli bukan sebab ianya pendrive, itu semua adalah no hal.

  26. Ed, I wonder, once it is transformed into that creature, where is the usb port goes? Jadi bontot dia ke?

  27. Rasanya kalau nak tunggu yang murah memang kena tunggu yang made in China la.
    huhu.

  28. Alaa macam la nak pakai semua port USB serentak. USB pon takat cucuk 5 minute, pastu cabut balik. Cucuk lame² bole terbakar USB tu.

  29. Tak tak, ini thumbdrive mmg utk sengaje menjahanam kan pc orang.

  30. damn!! i want one too!

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: