As Geeky As It Gets

I want one, I don’t care, I want one!!

ravage_flash.jpg

Darn I sound like an annoying 5 year old. (source)

Boys will be boys.

ps: Can anyone get this for my birthday? I can at least play with it while I’m on the train.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

31 thoughts on “As Geeky As It Gets”

  1. boys will be man..but geek will still be geek jugak!
    haha..kiddin’

    ada skali tu terbaca USB drive yg nmpak seperti cabel USB yg buruk dan terputus,kaler hitam…cool! tapi silap2 leh terbuang kalo org xtau dlm tu USb drive

  2. FUH YOOO. kalau macam ni nya thumb drive, diya pun nak jugak lah. tapi takmo transformer, nak yang bentuk barbie kaler pink. ngeh :XO:

  3. gosh. really hope my little cousin never see this 🙄

    yeah. beside playing it in train, you can make little show-off. ahaha :mrgreen:

    “mommy.. mommy.. look at that guy. i want that thing too!” 😮

  4. Aku nak rembat pendrive ni masa aku baca brochure kat dalam AirAsia. Cilake. Rupa-rupanya diorg jual pada 31 May 2009 je. Kad dgn baju ada la masa kau naik flight ke Bintulu aritu.

  5. dude,
    thumbdrive ke tu?
    kalau sebesar tu, mcm tak best je..
    nnt kat usb port tu, kalau ada bbrp port yg bersebelahan, boleh muat benda alah ni satu je… sbb besar sgt…

  6. Kewl!! Except for the geeks, no one knows what it is. Genius! I want one too. No, not for show off. Something more than that. *wink*

  7. Betul memang tak best! So kena cucuk kat port yg menegak kiri kanan atau melintang atas bawah, tak leh sebelah menyebelah. Tapi kalau beli bukan sebab ianya pendrive, itu semua adalah no hal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *