Anwar Ibrahim Accused of Sodomy!! (Part II)

Anwar Ibrahim Sodomy
Anwar is scheduled to hold a press conference at Quality Hotel at 1 PM today (Sunday) has released a press statement regarding this case on PKR’s website.

He claims that the he managed to get proof that the Police allegedly fabricated the evidence against him on the case a decade ago and this act is to prevent him from disclosing the evidence to the public.

RM0.00 Polis telah menahan pembantu khas DSAI Saiful Bahari ptg ini dan memaksa beliau membuat pengakuan diliwat. Polis dijangka menahan DSAI hari ini. Sebarkan.

From Rocky BRU Blog

YB Nik Nazmi just confirmed to me that the above was sent by PKR’s sms service. I also spoke to an Editor of a mainstream newspaper and he said, “Yes, we’ll be carrying a story on a police report lodged against a politician for sodomy. But we won’t be naming names.”

From Kickthefella

Kickdefella reported that Anwar’s aide made a police report that Anwar sodomized him a few days ago but according to Kickdefella’s reliable resource, his aide was picked up by the police and filed a police report hours after that.

From Susan Loone

10.44pm: I just received information by sms that Saiful Bahari, special assistant to Anwar Ibrahim had been arrested by police and was forced to confess that he was sodomised. Police are expected to detain Anwar anytime now, for sodomy. If this is true, this would be the second time that Anwar undergoes the same ordeal, also for the same reason. For wanting to be PM!

Goodness heaven. Not another sodomy case after 10 years? Will there be another reformasi? Malaysian politic is getting uglier by the day.

ps: Special thanks to Life4Hire for the heads up.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

42 thoughts on “Anwar Ibrahim Accused of Sodomy!! (Part II)”

  1. First and foremost..!! Yeay..

    Yeah i know.. Who would be up this time around, right?

    Anyway, i think Politician does a F**ked up thing again, if they want to arrest Anwar.. There will be chaos..

    They got nothing to do ah?

    Ok..Solat subuh dulu..

    Rizwan’s last blog post..Get Your Ass Up And Join YouthSays.com

  2. Not only it’s getting uglier, but it’s getting horribly ridiculous that there’s no proper, solid framework behind it. Everything seems to be fabricated and untrue… and most importantly, it’s so obvious to the public! 😕

    I remembered a friend’s friend got his JPA scholarship revoked just because he/she commented that Answer Ibrahim was innocent and was framed 10 years back. I find the brainwashing act done by the government extremely despicable.

    And I sensed something fishy – my blog was down a few hours after I’ve posted a politically-charged commentary… and it was only up and running again yesterday afternoon. If that was intentional, I guess we don’t need to guess who’ve behind it.

    teddY’s last blog post..I Say It in YOUR Face!

  3. bro, you messaged me early subuh.. dah aku tak sembahyang subuh, still tidur lah 🙂

    i posted my crap on this as well 😀
    AMNO really not very creative. should hire me as script writer.

  4. i know someone who got her s’ship revoked too after a comment bout anwar being innocent during this camp called Biro Tata Negara.

    my BTN is tomorrow. i’ll try my best to keep my opinion to myself and just angguk2 geleng2. thts what they want us scholarship holders to do, eh?

    gosh. twisted, ugly world.

    laila’s last blog post..crazy sh*t, man

  5. i think BN ran out of ideas to put anwar down. im no PKR fan but enough is enough lah.

    sodomy ni cerita basi dah.. takde tactic lain dah ke?

  6. same old shit different day..it’s like Tamil movie la wei…similar script, different crooks n bad guys, a little twist along the way but the same Rajinikanth to be the hero.

    So I guess this is Padayappa 2 or Sivaji The Boss 2? I’ll go with Sivaji The Boss 2..heck..i’m gonna make a post about this later..

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Spekulasi : Apa cerita kes Altantuya?

  7. err.. suddenly i want to get myself “involve” here 😮

    i was just realize that saiful bukhari tu my senior back at high school. damansara utama to be exact. and all i can say is… mamat tu mencapab nak mati. heh! the whole school kinda know his “poyoness”.

    eeww. i hate conspiracy.

  8. Hi Guys,
    I quoted this from renovatio blogged by stephendoss concrning about Anwar sodomy cases issued previously..checked it out..

    “FOR THE BENEFIT OF READERS, I HAVE EXTRACTED FROM THE PAST THE JUDGMENT BY THE FEDERAL COURT OF MALAYSIA, ANWAR’S APPEAL AGAINST HIS CONVICTION ON SODOMY. THE FOLLOWING IS A MAJORITY DECISION REACHED BY THE JUDGES SITTING IN THE FEDERAL COURT ON THE ANWAR IBRAHIM APPEAL AGAINST HIS CONVICTION ON SODOMY.

    PLEASE NOTE AND READ CAREFULLY THE VERDICT, THAT ALTHOUGH THE JUDGES HAD NO DOUBT IN THEIR MINDS THAT THE ACT OF SODOMY BY ANWAR IBRAHIM HAD TAKEN PLACE, BUT TO RELY SOLELY ON AZIZAN’S EVIDENCE WOULD BE UNSAFE FOR THE PURPOSES OF UPHOLDING THE JUDGEMENT.

    SO DID THE ACT OF SODOMY TAKE PLACE ? YES ACCORDING TO THE JUDGES. BUT DUE TO A TECHNICALITY THEY HAVE NO CHOICE BUT TO DISMISS THE CASE.

    DALAM MAHKAMAH PERSEKUTUAN MALAYSIA

    (BIDANG KUASA RAYUAN)

    RAYUAN JENAYAH NO: 05-6-2003 (W)

    ANTARA

    DATO’ SERI ANWAR BIN IBRAHIM … PERAYU

    DAN

    PENDAKWA RAYA … RESPONDEN

    RAYUAN JENAYAH NO. 05-7-2003 (W)

    SUKMA DARMAWAN SASMITAAT MADJA … PERAYU

    DAN

    PENDAKWA RAYA … RESPONDEN

    CORAM:

    ABDUL HAMID MOHAMAD F.C.J.

    RAHMAH HUSSAIN F.C.J.

    TENGKU BAHARUDIN SHAH TENGKU MAHMUD J.C.A.

    MAJORITY JUDGMENT OF

    ABDUL HAMID MOHAMAD F.C.J.

    AND TENGKU BAHARUDIN SHAH TENGKU MAHMUD J.C.A.

    In this judgment, Dato’ Seri Anwar bin Ibrahim will be referred to as “the first appellant” and Sukma Darmawan Sasmitaat Madja will be referred to as “the second appellant”.

    The first appellant was charged with an offence punishable under section 377B of the Penal Code.

    The second appellant was charged with two offences. The first charge is for abetting the first appellant in the commission of the offence with which the first appellant was charged. The second charge is similar to the charge against the first appellant i.e. under section 377B of the Penal Code.

    Both the appellants were tried jointly. The first appellant was convicted and sentenced to nine years imprisonment commencing from the expiry of the sentence he was then serving in the first trial. High Court Kuala Lumpur Criminal Trial No. 45-48-1998 (1999)2 M.L.J. 1 (H.C), (2002)2 M.L.J. 486 (C.A.) and (2002) 3 M.L.J. 193 (F.C.)). The second appellant was convicted on both charges and sentenced to six years imprisonment and two strokes for each charge with the sentences of imprisonment to run concurrently. For the judgment of the High Court in the present case, see (2001) 3 M.L.J. 193.

    They appealed to the Court of Appeal. Their appeals were dismissed – see (2004) 1 M.L.J. 177.

    They appealed to this court and this is the majority judgment of this court.

    Section 87(3) of the Courts of Judicature Act 1964 (“CJA 1964”) provides that a criminal appeal to this court “may lie on a question of fact or a question of law or on a question of mixed fact and law.” The position is the same as in the case of the Court of Appeal hearing an appeal from a trial in the High Court as in this case – see section 50(3) CJA 1964.

    To summarise our judgment, even though reading the appeal record, we find evidence to confirm that the appellants were involved in homosexual activities and we are more inclined to believe that the alleged incident at Tivoli Villa did happen, sometime, this court, as a court of law, may only convict the appellants if the prosecution has successfully proved the alleged offences as stated in the charges, beyond reasonable doubt, on admissible evidence and in accordance with established principles of law. We may be convinced in our minds of the guilt or innocence of the appellants but our decision must only be based on the evidence adduced and nothing else.”

  9. Orang lebih 50 tahun, bole selambe rogol orang.. gile kuat anwar! Bole masuk iron man.

    Yg tak masuk akal, die baru je balik from Umrah.

    Aku tatau la sape salah, pandai2 jawab kt nerake nanti

  10. Unofficial English Translation of Police Report by Mohd Saiful

    I Mohd Saiful Bukhari bin Azlan wish to report that I have been sodomised by my employer. This happened without my consent. The most recent incident took place on 26/6/08 at Unit 1151, Desa Damansara Condominium, Setia Kasih Road, KL.

    Therefore, the purpose of making this report is to obtain protection and justice for myself.

    I also feel concerned for the safety of my family and me if this matter were to be widely publicized. My employer is Dato Seri Anwar Ibrahim – the General Leader of PKR [Parti Keadilan Rakyat]

  11. i don’t think government is that stupid untuk mainkan tactic ini lagi. the accusation may be TRUE! Anwar bukan maksum. balik dari umrah bukanlah alasan yang kuat untuk menidakkan perilaku ini.even ustaz pun cabul orang

  12. antilie.. think again.. our government have done something more stupid than this.. like going to ICJ without having the letter which they claimed comfirm that batu puteh is ours..

    but i agree that it might be true.. it’s just that.. for now.. ppl’s perception on the government is at all time low.. but if it’s not true.. BN is going down.. and for a very long time.. i can guarantee you that..

  13. saudara2…kalau ilmu agama kurang, jangan cakap ikut suka….jangan ikut cakap orang takda ilmu

    mana ada sunnah junjung quran….quran bukan untuk dipergunakan dalam mahkamah….ilmu penyuluh iman

  14. kena sodomy napa tak lari…kan lelaki usia 23 tahun napa tak jerit-jerit kan sakit kena main bontot.

    bukan senang nak buka seluar jantan usia 23 tahun yang oiiiiiii….

    tak caya cuba buat ujian…suruh sorang lakonkan…susah…susah…

    tak tahu lah kalau memang kerja si jantan suka kena sodomy jadi belum ….dah tanggal seluar…

    pendapat saya aja.

  15. Soal melawan tak timbul kerana dia berhadapan bukan dengan calang2 jenis manusia. Mana pergi pasti ada beberapa orang body guard. Mungkin budak tu takut atau terlebih hormat kat orang tua tu, maklumlah pembantu peribadi katakan, tentu dapat upah besar.

    Mungkin budak tu ingat hanya perlu layan sekali atau 2 kali je…tapi dia silap kerana yg tua tu suka makan psodo mee. Kalau hari2 minta, sapa boleh tahan…

    Kalau conspiracy theory from the gahmen, tak logik sebab takanlah sebodoh tu org2 BN.

    Sebenarnya, pak tua tu pandai ambil kesempatan dgn keadaan politik sekarang. Kalau makan psodo mee ler ni pasti orang tak caya. Jadi nafsu puas perut kenyang. Alih2 satu malaya jadi tak cerdik becking dia.

    Jalanraya jadi jam teruk gara2 mee segera ni. Cakap ada formula nak turunkan minyak..penat melangok depan TV nak dengar magic formula dia..alih2 semua teori yg tak pratikal yg keluar…tu semua orang tau…

  16. Dear Malaysian,

    I feel we all Malaysian need a great leader, I suggest we all read Jim Collins book about Level 5 Leadership.

    About disciplined people, discipled thought and desciplined action. Let us find out the quality of leadership we have.

    We really having a leadership issue now.

    Let us help our leader to move forward.

    Thanks

    Mustafa Bin Sareh, Rawang, Selangor

  17. salam semua sahabat,

    saya nak ucapkan tahniah kepada DSI kerana menang di permatang pauh.

    itu tanda rakwat Malaysia mangkin celik dan terbuka dan mangkin matang dan tak jadi melayu pak turut.

    berapa ringgit agaknya wang rakyat yang BN leburkan untuk menawan permatang pauh, banyangkan berapa ribu batu claim milage yang YB YB claim sepanjang pilihan raya, makan minum, hotel, tak termasuk 4wd GLC yang digunakan.

    sapa ya yang luluskan belanja banyak tu, dari dana mana ya, mungkinkah wang negara, wang rakyat dibelanjakan. sapa yang bawa si PONDAN keliling kampung.

    malang sekali walaupun ketua UMNO turun kepadang UMNO tetap kalah. bila dah kalah pemimpin mereka kata mereka dah kerja kuat-ini dalam pengurusan dipanggil kenyataan TOLOL kerana kalau kerja kuat tentu MENANG.

    sebenearnya bukan kerja KUAT tapi lebih JOLI kuat, JOLI habiskan DUIT Rakwat KUAT.

    apa pandangan kawan-kawan lain.

    MUSTAFA BIN SAREH

  18. my reply to comment above:
    komen yg berat sebelah,x matang dan beremosi don’t deserve any pandangan from us..
    cheers!

  19. Kau orang yang bela anwar tu… jangan jadi munafiq. Saya tak kata video tu anwar tapi… Nak bela orang pun kena jujurlahh. Kat anwar hampa pi bela dengan hujah gini,gitu.. macam dia nabi. kat orang lain hampa kata jahatlah, rasuahlah. Bila minta bukti polis pula jahat, askar jahat,pegawai kerajaan jahat. Tak baca hadiskaaa…. Nabi kata umat aku tak berpakat dalam buat dosa.. atau jahat .. aku tak pasti hadis ni.. hampa ustaz mesti tau… nanti kata pulaaa aku petik salah hadis. Tapi maksudnya tak semua polis jahat, tak semua orang jahat dan tak ada iman. Ini tuduh kami pegawai kerajaan tak ada iman apa cerita… Ingat.. tuduh satu kelompok secara serkap jarang berdosa tauuuuu.. Ini perangai anwar dan cara politikus barat dan yahudi… Kalau polis ada 1000 orang yang jahat mungkin 40 % . Yang jahat tu.. ada berbentuk peribadi spt. ambil rasuah, tak sembahyang. Tapi bukan jahat semua.Ada yang tak terlibat bab fitnah orang… Ini orang PAS kena ingatttttt. Orang mengaku baik dan konon nak tegak Islam buat benda fitnah lagi besar dosa dari UMNo yang tak perjuang Islam. Dia munkin jatuh dosa je. Awak tu boleh jatuh munafikkkk. Amat besar di sisi Tuhan kamu memperkatakan apa yang tidak diperbuat. Lepas tu… Geng pembangkang ni buat satu lagi dosa, buruk sangka…. Dia ingat dalam UMNO tak ada orang yang baik.. nak pada Islam… sampai tuduh kafirrr. Ini adalah kerana dasar PAS sebab bermuka-muka kira munafik lah sampai tak berani nak tegur bab akidahhh. Tak kira Syiah ka.. wahabi ka, asal tak hilang sokongan hampa diam. Pelik bab Arqam kena fitnah tak bela punnnn. Bukan sokong arqam. Tapi arqam pun ramai ulama besar luar negara dan bertaraf mufti sokong depa tapi tak bising pun. Sebab apa ? Ada kepentingannnn… Tak payah jawab.. tanya hati kecil anda? Jawablah dengan Tuhan. Ingat ni main mental exercise kaaa? Pakai sedap cakap tanpa fikir kesan pada negara dan kekuatan umat Islam yang kawal negara ini. Orang yang sibuk kata orang rasuah.. dia oranglah paling banyak rasuah… Bab saman trafikkkk.. Buat salah kata polis nak duit…. cam mana niii.. Anwar tu apa hebatnya? Ingat tak masa gawat dulu dia nak naikkan kadar faedahhh…? Lingkup negara kalau jadi… Tapi sapa pun tak bising sebab tak cerdik…. orang yang bela dia ramai tak tau kesannnn ekonomi. atau dah jadi munafik? Harga minyak naik pun salh kerajaann.. Kita ikut ekonomi barat, sapa naik pasti macam tuuu.. Yang bodo tuuu pi sibuk bayar hutang negeri..apa pasai…. memanglah dalam islam kena selesaiii. Tpi ni.. ekonomi kapitalis.. hutang tak boleh selesaikan sekali gus.. bayar sikit-sikit laaa. Ikut progress laaa…. Kebajikan rakyat kena jaga jugaa. Kena tipu anwar pun tak sedar… Nak skong dia tak apa tapi biarlah adil.. Oh yaa ! yang paling saya hairan Orang beriman akan tenang tapi anwar dan pengikut dia tak tenang.. asyik marah jeeee… Agak-agak beriman atau dah jauh dari rahmat Tuhan???????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *