Aku Sangat Sedih, Tapi..

Apakan daya,
Biarkan sahaja,
Biarkanย  ia pergi,
Biar aku membawa diri.

Esok masih ada,
Lusa ku bangun semula,
Tetapi hari ini,
Ku lepaskan semua.

Fly me to the moon

ps: Some things are meant to be, some are not. Sadly, this is the not.

Published by

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

17 thoughts on “Aku Sangat Sedih, Tapi..”

  1. Eddie, 1st sekali saya tumpang sedih jugak for whatever the reason is behind the story.

    2ndly, oh, is this the version that you told me? Patutnya, I should use this version to dedicate to my mom and you should use the Jason Mraz’s version to put here. Baru la kena kan. Hehe.

    Cheers mate. Don’t be sad ๐Ÿ˜‰

    p/s: Saya sangat setuju dengan awak. Lagu ni sangat sweeeeet. Heheh.

  2. Sorry Sarah, I don’t like Jason Mrazs’ version, in fact Sinatra punye pon I’m not a fan. Olivia Ong yg paling best. Sebab lagu ni supposed to be calming. Jason Mraz mcm kelam kabut je dgn guitar die.

    Don’t be sad? Unlike thoughts, feelings are inevitable. So let me sulk a little longer.

  3. Saya suka part ni, “Esok masih ada, Lusa ku bangun semula, Tetapi hari ini, Ku lepaskan semua.”

    Bila alami sesuatu kesedihan, saya tau saya kena bangun dan hadapi kesedihan itu, tapi untuk hari ini biarlah saya enjoy kesedihan itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *