Aku Sangat Sedih, Tapi..

Apakan daya,
Biarkan sahaja,
Biarkan  ia pergi,
Biar aku membawa diri.

Esok masih ada,
Lusa ku bangun semula,
Tetapi hari ini,
Ku lepaskan semua.

Fly me to the moon

ps: Some things are meant to be, some are not. Sadly, this is the not.

NoktahHitam

I am web developer, who's main concern is to save the trees. Nonetheless

This Post Has 17 Comments

  1. Eddie, 1st sekali saya tumpang sedih jugak for whatever the reason is behind the story.

    2ndly, oh, is this the version that you told me? Patutnya, I should use this version to dedicate to my mom and you should use the Jason Mraz’s version to put here. Baru la kena kan. Hehe.

    Cheers mate. Don’t be sad 😉

    p/s: Saya sangat setuju dengan awak. Lagu ni sangat sweeeeet. Heheh.

  2. Sorry Sarah, I don’t like Jason Mrazs’ version, in fact Sinatra punye pon I’m not a fan. Olivia Ong yg paling best. Sebab lagu ni supposed to be calming. Jason Mraz mcm kelam kabut je dgn guitar die.

    Don’t be sad? Unlike thoughts, feelings are inevitable. So let me sulk a little longer.

  3. pok pok…
    cheer up… 😀

  4. thanx bro.. singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg itteww

  5. Jgn risau, tak pernah miss bace sekali pon yginsaf. Cume nak comment je tak pasti nak ckp ape 😛

  6. whats the matter Ed?

  7. ye..biarkan saja
    just walk away kata celine dion

  8. Beautiful voice, beautiful song.

    P/S: Some things are meant to be not.

  9. kalau lah aku boleh main gitar, mahu juga aku audiokan puisi-puisi jelik aku. haha.

  10. nice song…but napa sad..huu

  11. relax bro..
    cheers up ya…

    anyway,nice song huh

  12. life is full of tests, hard feelings and regrets. and we have to face them all 😐

  13. Aku tumpang sedih juga, sebab aku tak tahu apa yang berlaku.. Sedih… sedih… 😥 😥 😥

  14. Saya suka part ni, “Esok masih ada, Lusa ku bangun semula, Tetapi hari ini, Ku lepaskan semua.”

    Bila alami sesuatu kesedihan, saya tau saya kena bangun dan hadapi kesedihan itu, tapi untuk hari ini biarlah saya enjoy kesedihan itu.

  15. tengah sedih ke?
    take your time.
    🙂
    don’t forget to be happy again!

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: